براي چي پروانه؟؟؟

اقا براي اينكه بچه ها اينجا لوگوشون پروانه اي شكله ، ما هم گفتيم كه ملي گراييم و مخلص شاهمون داريوش و كوروشيم ، يكي از عكساشون رو بزاريم تو پروانه.

مي خواستم از شما بپرسم كه چه جوريه

بعدشم برا چي حالا مجيد انلاين از پروانه برا لوگو استفاده كرده :?: :!:

iRWEBDES

Active Member
jacksixteen1987 گفت:
اقا براي اينكه بچه ها اينجا لوگوشون پروانه اي شكله ، ما هم گفتيم كه ملي گراييم و مخلص شاهمون داريوش و كوروشيم ، يكي از عكساشون رو بزاريم تو پروانه.

يه بر ايني كه نوشتي رو معني كن !

NextWorld IT

Active Member
iRWEBDES گفت:
jacksixteen1987 گفت:

يه بر ايني كه نوشتي رو معني كن !

:lol:

pitan

Member
jacksixteen1987 گفت:

من متوجه حرفاشون شدم اما جوابشو نمي دونم :roll: ولي دوست دارم بدونم كه چرامجيد انلاين از پروانه برا لوگو استفاده كرده!؟!
و فكر ميكنم قسمت اول سوال مربوط به انجمن فتوشاپ باشه! :wink:

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیز

زمانی که من تصمیم به طراحی نشان سایت مجید آنلاین گرفتم ، پروانه را به عنوان این آرم انتخاب کردم. همان طور که می دانید مبحث اصلی این وب سایت گرافیک است. پروانه نیز با رنگها و طراحهای بسیار زیبا آفریده شده. لذا می تواند یک نشان از زیبایی ، رنگ و طرح فوق العاده باشد.

امیدوارم متوجه شده باشید که چرا پراونه انتخاب شده.
با تشکر

pitan

Member
Babak Sateli گفت:
دوست عزیز

زمانی که من تصمیم به طراحی نشان سایت مجید آنلاین گرفتم ، پروانه را به عنوان این آرم انتخاب کردم. همان طور که می دانید مبحث اصلی این وب سایت گرافیک است. پروانه نیز با رنگها و طراحهای بسیار زیبا آفریده شده. لذا می تواند یک نشان از زیبایی ، رنگ و طرح فوق العاده باشد.

امیدوارم متوجه شده باشید که چرا پراونه انتخاب شده.
با تشکر

متشكرم , من كه متوجه شدم ,اما بقيه رو نمي دونم!!! :wink:

ببخشيد من اونجا خودم را بد توصيف كردم.عكسي كه من در پروانه گزاشتم ، عكسي از داريوش است.
و مرسي از بابك جان براي توضيحش

جدیدترین ارسال ها

بالا