براي مجيد و بقيه اعضا واقعا متاسفم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ادیب

Member
از همه كساني كه دوست دارند سايتشون مسيري غير از تبادل اطلاعات و توانايي هاي گرافيكي داشته باشه و اينجا هم دنبال ..... باشند عذر خواهي مي نمايم.
من فكر مي كردم كه لوگوي هر كس تا اندازه اي نشانگر شان انساني اوست و هنر و قدرت مانور گرافيكي اش.
در مورد همكاري با سايت هم با خود آقا مجيد صحبت كرده بودم و عين مطلبي را كه براي دوستمان فرستادم به ايشان نشان دادم تا اگر موافق نيستند اعلام كنند.
ايشان هم تر جيح دادند كه افراد خودشان تشخيص بدهند كه چه نوعي خود را معرفي كنند
و افراد اعتراضشان را مستقيما به ايشان منتقل كنند تا مثل بعضي لوگو هاي قبلي اصلاح شود.
به هر حال مخلص آقا مجيد و هر چه انسان پاكه

NextWorld IT

Active Member
با این وجود Logo شما نشانگره توانايی شما هست؟؟؟؟
درضمن تعريف لوگو انچه شما گفتيد نيست
شما نميتوانيد نظرات خود را تحميل کنيد چراکه نظرات شما براي خود شما مفيد هست و براي ديگران بحث انگيز و بس
پس قبل از ارسال موضوع جديد حرفی بزنيد که با قرن 21 و دنياي اطلاعات سازگار باشد

با تشکر

MrMohi

Active Member
دوست عزیز بحث لوگو از اون بحث های داغه که تو هر فرومی بحث بوده و خیلی فرومها هستند که یکسری لوگوی از پیش آماده شده رو به کاربرا ارائه میدن و کاربر باید از بین اونا لوگوی مورد نظرشو انتخاب کنه . در این سایت آزادی بیشتری هست و کاربرا مختارن که هر لوگویی رو که مایلن قرار بدن . طبق قوانین فرومها اصولا کاربران نباید لوگو یا عکسهایی با مضمون سکس یا توهین به شخصیت یا گروه یا مذهب یا باعث ناراحتی دیگران بشه یا ... رو برای نمایش بگذارن . اگر یک لوگو یا عکس تو این حیطه قرار نگرفت پس گذاشتن اون تو سایت موردی نداره . حالا میخواد عکس هنرپیشه باشه یا خواننده باشه یا هر چیز و هر کس دیگه ای باشه . بعدشم دوست عزیز توجه کنید این در حیطه اختیار مدیران اصلی سایت (نه مدیران انجمنها! )هست که به کاربران در این موارد اخطار بدن و یک کاربر عادی نباید این کار رو بکنه . یک چیزی هم از من داشته باشید که یک لوگو به هیچ وجه نمیتونه نشانگر توانایی های شخص باشه . شاید امضا اینطور باشه ولی لوگو اینطور نیست . یه نگاه به لوگوهای بچه ها بندازید میفهمید که اکثرشون خیلی ساده و یا حتی یک عکسن اما کاربراشون آماتور نیستن

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از اديب جان ممنونم كه از دوستان معذرت خواهي كردن.. من خودم به ايشون گفتم كه اگر معذرت خواهي كنيد و دوستان ديگه مشكلي با اين موضوع نداشته باشند دسترسي ايشون رو قطع نميكنم...

اين تاپيك قفل شد و تا چند روز ديگه به آرشيو منتقل ميشه و دسترسي آقا اديب هم هيچ تغييري نكرد... (هر كس هنوز اعتراضي داره ميتونه پيغام خصوصي بزنه تا رسيدگي بشه)

موفق باشيد

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا