((براي آيندتون چه برنامه ريزي هايي كرده ايد))

سلام بچه ها خوب حالا وقتشه كه درباره ي آيندتون صحبت كنيد. :roll: :roll: :roll:
هركي دوست داره مي تو نه درباره آيندش صحبت كنه و بگه كه چه تصميمي براي آ يندش گرفته. :? :? :?

قربان همگي سعيد.

siavash-tanha

Well-Known Member
آقا سعيد شما متخصص در ضميه طراحي سوالات اجتمايي هستين نه؟ :wink:

قبلا درباره تابستون سوال كردين حالام درباره آينده

راستي لطفا خودتونم جواب سوالهاي خودتونو بدين

خب من كه درباره آينده ام برنامه ريزي ندارم

چون خبر از آينده ندارم

با اين اوضاع هم هيچكي از آيندش خبري نداره كه بدونه چيكار بايد بكنه :wink:

سره اينكار بري حمايت نميشه سره اون كار بري دو روزه ........

مخلصم

ابوذر

mahyar_nel

Active Member
ابوذر جان چقدر ايه ياس مي خوني !! حداقل مي گفتي چي كاري دوست داري انجام بدي
سعيد جان من دوست دارم مهندس برق يا نفت بشم

iRWEBDES

Active Member
من فقط در تلاشم الآنم رو درست كنم ...
جدي كسي هست كه اميد به آيندش داشته باشه ؟
اما من به آيندم هيچ وقت فكر نميكنم چون ميدونم تا 2 سال ديگه خواهم مرد ...
كسي بهم نگفته ..
به دلم افتاده :)

iRWEBDES

Active Member
mahyar_nel گفت:
ابوذر جان چقدر ايه ياس مي خوني !! حداقل مي گفتي چي كاري دوست داري انجام بدي
سعيد جان من دوست دارم مهندس برق يا نفت بشم

به به اهبر آقا !!!
آهان نه ...
ببخشيد ...
آقا مهيار ...
مهيار ... سن سن ؟
:lol: :lol:
چرا من چرت و پرت ميگم ؟
ولي نه جدي مهيار خيلي اميدوار ميزنيا ...
يادم باشه بيام نا اميدت كنم ... :lol:

آقا ابوذر ازشما مچكرم كه حرف دلتون رو رك راست گفتين :roll: :roll:
منم با شما هم عقيده هستم :wink:
راستش من اين سوال به ذهنم اومد وبا خدم گفتم كه اگه كسي اين سوال رو ازخدم
بپرسه چه جوابي دارم هيچ جوابي پيدا نكردم مي خواستم ببينم كه شما هم
مثل من هستيد يا نه. :wink: :wink:
مهيار جان از شما هم مچكرم كه نظرتون رو داديد. :roll: :roll:
ازشما هم مچكرم ولي خدا نكنه كه دو سال ديگه بميريد . :oops: :oops:
بچه ها خواهش مي كنم كه هنوزم جواب بدين :idea: :idea:

قربان همگي سعيد.

siavash-tanha

Well-Known Member
mahyar_nel گفت:
ابوذر جان چقدر ايه ياس مي خوني !! حداقل مي گفتي چي كاري دوست داري انجام بدي.....

مهيار جان

چيكار كنم كه زندگي من اينجوريه :roll:

همش سرازيري :cry:

راستي من فوق ديپلم برقم ديگه برا ليسانس نخوندم

بخونمم باز همونم كه بودم (مدرك ارزشي نداره) :wink: :wink:

مخلص برو بچ

ابوذر

siavash-tanha

Well-Known Member
iRWEBDES گفت:
من فقط در تلاشم الآنم رو درست كنم ...
جدي كسي هست كه اميد به آيندش داشته باشه ؟
اما من به آيندم هيچ وقت فكر نميكنم چون ميدونم تا 2 سال ديگه خواهم مرد ...
كسي بهم نگفته ..
به دلم افتاده :)

راست ميگي مهرداد جان با اين اوضاع آدم فقط فكر الانشه

اوني كه اميد به آينده داره بدون يا پولش زياده يا پارتيش كلفته :wink: :wink:

در ضمن خدا نكنه (فعلا بايد بود و با اين زندگي ساخت و بود نابود شدن نامردان را ديد)
2+110 سال عمر كني :arrow:

مخلصم

ابوذر

Pooriya_Online

Active Member
آقا من برنامه هاي حال و ميچسبم نه آينده رو...

مثلا يه دوس دارم از الان داره غصه ميخوره كه بايد بره سربازي ولي من نه... تازه من اگه من ميخواستم غصه بخورم بدتر از اون بودم ولي ميگم خدا بزرگه چه ديدي شايد تا اون موقع يا من مرده باشم يا اينكه قانون براي معافيت عوض شده باشه يا اينكه يه مشكلي برام پيش بياد و معاف بشم يا اينكه برم سن بابامو كبيره بگيرم بكنمش 60 سال و بعدشم معاف :lol: يا اينكه تا اون موقع شايد سربازي رو بخرن حالا هرچي... و غصه آينده رو نميخورم حتي غصه فردا رو نميخورم...

همين زمان حال... همين و همين...

موفق باشيد...

راستي سوالاي سخ سخ ميپرسيا :wink: برو طراح سوالات كنكور و امتحانات استاني شو... :lol:

siavash-tanha

Well-Known Member
سعيد جان يه فضولي

از اين به بعد اينجور سوالاتو تو نظرات و پيشنهادات بپرسي بهتره

مخلصم

ابوذر

blacklife1

Member
والا به قول خدا بيامرز سهراب سپهري
تا شقايق هست زندگي بايد كرد....
همين عزيزان
تا وقتي كه اميد و دلخوشي هست آينده هم هست
وقتي اون نباشه آينده كيلو چنده ديگهههههههههههههه

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا اين ازون سوال هایی هست كه می شه ساعت ها دربارش صحبت كرد منم كه اساسا پرحرف و ...
بگذريم من يه مدتي انقدر درباره آينده و كار و زندگي و ... و ... فكر كردم ديگه كم كمك داشتم سر به بيابون مي ذاشتم از شانسه ما هرچي هم بيشتر فكر مي كردم كمتر به يه نتيجه قابل قول مي رسيدم تا اينكه ... الان سعي مي كنم كمتر به اين مسايل فكر كنم البته نسبت به آینده بي خيال نيستم ولي خوب اگر بخوام هي صبح تا شب بشينم كاسه چكنم چكنم به دست بگيرم كه چند مدته ديگه بايد بيان سر منو گل بگيرن.
فكر هايي كه الان برای آینده تو ذهنم هست اینه که بعد از گذروندن یا رد كردن خدمت سربازی ... من بيشتر دوست دارم كار ياد بگيرم و با چند نفر مثله خودم كه خودشون رو وقف اهدافشون كردن با جون و دل و خالصانه كار كنيم.تو این راه به دست كسي هم نگاه نمي كنم متاسفانه اينايي كه دوروبر ما هستن (البته من گناه كسي رو به گردن نمي گيرم شايد اين براي همه باشه) تو بين دوستاي خودم خداییش كسي نيست كه بتونه گليم خودش رو از آب بيرون بكشه فك و فاميل رو هم n سال قبل فاكتور گرفتم رفت پي كارش.تو این دور و زمونه و در حالی که به برکت وجود دانشگاه هایی که تو هر کوره دهاتی سر در آوردن خیلی از رشته ها الان به طور کامل اشباع شده البته این حرف من هیچوقت به ون معنا نیست که درس چیز بدیه بلکه الان همه بیشتر به توانایی های فرد نگاه می کنن نه مدرکی که فقط یه برگه کاغذ و یه دنیا حرفه.
پس می تونیم اینجوری نتیجه بگیریم که فقط خود شخص می تونه آیندش رو بسازه.

Pooriya_Online

Active Member
mahyar_nel گفت:
دوستان مطمين باشيد هيچ كاري بدون برنامه به جايي نمي رسد
چرا نميرسه؟

من خودم الان كل اين سالايي كه ميرم مدرسه برنامه ريزي پرنامه ريزي نكردم و نخواهم كرد... :lol: ولي هرسالم بهتر از پارسال به پيش ميرم...:lol: (اين جمله آخري رو جدي نگيرين...)

آقا سعید مثل اینکه بدجور دست رو دل بچه ها گذاشتی ها ! ای کلک ... نظر من اینه که آینده رو همین الان میسازیم ... زیاد به آینده فکر نکنید که اگه فلان بشه بعدش بمان میشه بعد چی میشه ؟ چون به هیچ نتیجه ای نمیرسید جز اینکه موهاتون سفید میشه و از زندگی سیر میشید و آخرش یا زبونم لال خودکشی اتفاق میوفته یا اینکه دیوانگی و سر به بیایان گذاشتن ! ... سعی کنید همیشه شاد و خندون باشید و خوش بگذرونید که وقتی پیر شدید و عمرتون بعد از 120 سال تموم شد حسرت نخورید که جوونیتون رو به فنا دادید ! .
بقول حافظ قدحی می گیر و مستانه خوش باش ...

Pooriya_Online

Active Member
Mohi_Empire_ گفت:
آقا سعید مثل اینکه بدجور دست رو دل بچه ها گذاشتی ها ! ای کلک ... نظر من اینه که آینده رو همین الان میسازیم ... زیاد به آینده فکر نکنید که اگه فلان بشه بعدش بمان میشه بعد چی میشه ؟ چون به هیچ نتیجه ای نمیرسید جز اینکه موهاتون سفید میشه و از زندگی سیر میشید و آخرش یا زبونم لال خودکشی اتفاق میوفته یا اینکه دیوانگی و سر به بیایان گذاشتن ! ... سعی کنید همیشه شاد و خندون باشید و خوش بگذرونید که وقتی پیر شدید و عمرتون بعد از 120 سال تموم شد حسرت نخورید که جوونیتون رو به فنا دادید ! .
بقول حافظ قدحی می گیر و مستانه خوش باش ...
من كه دارم حسابي جوني ميكنم :lol:

راستي يكي از همسايهامون خودكشي كرد... سر اينكه عاشق يه دختره شده بود بعدش باهم رفيق بودن وقتي رفته خواسگاريش گفته نه...

يه دختر ديگم خودكشي كرده سر اينكه دوس پسرش نگرفتش اوزاش بدجوري خيت شدده بود آخرشم زنده موند و باباه و ننه هي بهش سر گوفت زدن تا آخر فرار كرد... خود چن وقت پيش ديدمش...

mohsenshahbazi

Active Member
شرمنده مي پرم وسط بحث داغتون
ولي فكر ميكني تو مملكتي كه فرداش معلوم نيست چي ميشه و چي قراره تغيير كنه برنامه ريزي حتي براي يك سال ممكنه (من فقط حرف دلم رو زدم و نمي خوام اينجا بحث سياسي پيش بياد همين)!
ولي من هم هيچ برنامه ريزي براي اينده خودم ندارم يعني هر چه پيش آيد خوش آيد

برای همین هست که توصیه دوستانه من به همه دوستان اینه که تا جوون هستند خوش باشند و خوش بگذرونند ... چون وضعیت کشور طوری نیست که بشه روش حساب باز کرد و برنامه ریزی داشت ... پس حالا که آینده معلوم نیست لااقل زمان حال که دست خودمونه ... پس زمان حالمون رو بچسبیم تا لااقل یه چیزی از زندگی فهمیده باشیم و اگر فردا اتفاقی افتاد افسوس نخوریم که چرا اون موقع که فرصت بود نجنبیدیم ...

برای همین هست که توصیه دوستانه من به همه دوستان اینه که تا جوون هستند خوش باشند و خوش بگذرونند ... چون وضعیت کشور طوری نیست که بشه روش حساب باز کرد و برنامه ریزی داشت ... پس حالا که آینده معلوم نیست لااقل زمان حال که دست خودمونه ... پس زمان حالمون رو بچسبیم تا لااقل یه چیزی از زندگی فهمیده باشیم و اگر فردا اتفاقی افتاد افسوس نخوریم که چرا اون موقع که فرصت بود نجنبیدیم ...

mkh1366

New Member
من ذوست دارم يه طراح وب بشم چون كامپيوتر و اين حرف ها رو خيلي دوست دارمو تا الان هم كارايي كردم و رفتم موسسه ديباگران براي دوره ciw نام نويسي كردم و الان ترم دوم هستم
::.حالا تا ببينيم چي پيش مياد::.

جدیدترین ارسال ها

بالا