براش و quick mask

Broken-home

Member
1.پایین ابزارها چیزی هست به نام edite in quick mask شما چه موقع از این و برای چه کاری استفاده میکنید ؟ من ازش استفاده نمیکنم میخوام بدونم کاربردش همونیه که فکر میکنم.
2.وقتی یه براشی رو مثل براش برگها ویا ستاره داریم اگر بخوام میزان پخش شدگی این برگها رو مثلا کم یا زیاد کنم آیا راهی داره ؟-یه راهی داشت یادم رفته-

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بازم سلام

1- خوب نگفتی چی فکر میکنی ؟ این ابزار کار برد های مختلفی داره که یکیش انتخاب هست با این بزار میتونید قسمت هایی از عکس رو به صورت انتخاب در بیاری.روشش هم اینه که وقتی در حالت کویک ماسک هستی میتونی با ابزار براش قسمت های مورد نظرت رو رنگ کنی که به رنگ قرمز دیده میشه و بعد که از حالت کویک ماسک در بیای اون فضای قرمز رنگ به ناحیه انتخابی شما تبدیل میشه.

2- داره خوبشم داره تو از منوی ویندوز پالت براش رو فعال کن و از طریق اون پالت هر تغییری که دوست داری روی براشت بده.

Broken-home

Member
1.همین فکری می کردم که گفتی .خوب با lasso tool هم که میشه این کارو کرد.پس این باید فرقی داشته باشه.نباید همون کارو انجام بده
2.دمت گرم
3.راستی یکی دوتا از نمونه کارای توپتو نمی ذاری من ببینم؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خوب ببین برای انتخاب تو همون قسمت لاسو چندین ابزار داره واسه انتخاب و هر کودومشون در یه زمانی به درد میخورن.
خواهش میکنم.
راستی من که کار توپ ندارم!شما کاراتو بزار ما فیض ببریم.

Broken-home

Member
می دونم این کوییک مایکه باید یه فرقی با لاسو ها داشته باشه .
تیریپه شکسته نفسیه آره؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حتما فرق داره ببین این کویک ماسک در جاهایی استفاده میشه که دقت کمتری لازمه و لی در عوض سرعت کار رو بالاتر میبره.

نه شکسته نفسی نیست الان چیز خاصی ندارم ایشالا به زودی یه چند تا کار از اول جوونی تا الانو میزارم.

nima_dsnr

کاربر VIP
ببخشید که وارد خلوت دو تاییتون میشما ...

در تکمیل حرفای دوستمون S.H.R.M.K باید بگم فرقش با lasso اینه که quick mask برای انتخابهای نامنظم بکار میره یعنی وقتی تو یک عکس داری و میخواهی فقط سر طرف رو انتخاب کنی این ابزار خیلی راحتتر از lasso هست .

یه مورد کوچولوی دیگه هم که هست اینه که وقتی در حالت quick mask قسمتی رو با براش قرمز می کنی وقتی از این حالت خارج میشی همه جا غیر از اون محدوده انتخاب میشن
باید ctrl+shift+I رو بزنی تا محدوده مورد نظر انتخاب بشه .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دلیلی نداره حتما بین دو ابزار در یک برنامه تفاوت خیلی تابلویی وجود داشته باشه!! مثلا تو همین فتوشاپ برای Blur کردن یک تصویر شما هم میتونید از ابزار Blur استفاده کنین و هم از فیلتر Blur منتها بنا به موقعیت و زمان استفاده و اینکه کدوم ابزار میتونه شما رو سریعتر و دقیقتر به هدفتون برسونه ابزارهای مختلفی رو ایجاد کردن.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ببخشید که وارد خلوت دو تاییتون میشما ...

در تکمیل حرفای دوستمون S.H.R.M.K باید بگم فرقش با lasso اینه که quick mask برای انتخابهای نامنظم بکار میره یعنی وقتی تو یک عکس داری و میخواهی فقط سر طرف رو انتخاب کنی این ابزار خیلی راحتتر از lasso هست .

یه مورد کوچولوی دیگه هم که هست اینه که وقتی در حالت quick mask قسمتی رو با براش قرمز می کنی وقتی از این حالت خارج میشی همه جا غیر از اون محدوده انتخاب میشن
باید ctrl+shift+I رو بزنی تا محدوده مورد نظر انتخاب بشه .

ممنون

اتفاقا نکته های خوبی رو گفتید که من یادم نبود اینارو بگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا