بدون شرح!!!

saman_sweden

Active Member
MrMohi گفت:
saman_sweden گفت:
كلا ناراحتي نداره
سريع هميجا را قفل كنيد موضوع تمام بشه

آقا سامان این چه حرفیه که میزنید؟ ... آخه برای چی قفل بشه؟ ... باید دلیلی داشته باشه ... من این عکس رو گذاشتم تا دوستان نظرشونو راجع به عکس بدن ... و بخاطر این تو انجمن عمومی کامپیوتر گذاشتم چون مربوط به کامپیوتر بود ...حالا این آقا اومده داره جو سازی میکنه ..
چون پیش خودش فکر میکنه من قصدم مسخره کردن بوده داره واسه خودش میبره و میبافه ... همونطور که گفتم من میخواستم نظر دوستان رو راجع به عکس بدونم ... این آقا هم داره با من نافرم حرف میزنه فقط شاهد باشید که اگر اتفاقی پیش اومد بدونید و شاهد باشید که چه کسی شروع کرده ... من هی دارم کوتاه میام اما این ول کن نیست ...

من هدفم اين بود كه به دوستي خدشه نيايد
والا من قصد جسارت ندارم به دوستي توهين كنم
شما همگيتان از افكار من آكاه هستيد ......

من هدفم اين بود كه يكي شما مي نويسيد يكي آقا مسيح و يه نفر ديگر مبايد يه موضوع ديگري مطرح مي كنه اون موقع ميشه
النور اللنور
إنّ العقل عقال من الجهل

saman_sweden

Active Member
saman_sweden گفت:
MrMohi گفت:
saman_sweden گفت:
كلا ناراحتي نداره
سريع هميجا را قفل كنيد موضوع تمام بشه

آقا سامان این چه حرفیه که میزنید؟ ... آخه برای چی قفل بشه؟ ... باید دلیلی داشته باشه ... من این عکس رو گذاشتم تا دوستان نظرشونو راجع به عکس بدن ... و بخاطر این تو انجمن عمومی کامپیوتر گذاشتم چون مربوط به کامپیوتر بود ...حالا این آقا اومده داره جو سازی میکنه ..
چون پیش خودش فکر میکنه من قصدم مسخره کردن بوده داره واسه خودش میبره و میبافه ... همونطور که گفتم من میخواستم نظر دوستان رو راجع به عکس بدونم ... این آقا هم داره با من نافرم حرف میزنه فقط شاهد باشید که اگر اتفاقی پیش اومد بدونید و شاهد باشید که چه کسی شروع کرده ... من هی دارم کوتاه میام اما این ول کن نیست ...

من هدفم اين بود كه به دوستي خدشه نيايد
والا من قصد جسارت ندارم به دوستي توهين كنم
شما همگيتان از افكار من آكاه هستيد ......

من هدفم اين بود كه يكي شما مي نويسيد يكي آقا مسيح و يه نفر ديگر مبايد يه موضوع ديگري مطرح مي كنه اون موقع ميشه
النور اللنور
إنّ العقل عقال من الجهل

من فكر نكنم آقا مسيح بخاطر منم شده چيزي در اينجا بنويسه(شايد مديران ديگر بيان مطلب بنويسند اونو من نمي دونم)
شما هم بخاطر من چيزي ننويسيد
(حالا اين هر دو تاشون برمي گردن بهم مي نويسند تو ديگه كدوم خري هست و تو اين وسط چيكار مي كني)

saman_sweden

Active Member
amir600 گفت:
saman_sweden گفت:
MrMohi گفت:
ولی منتظرم دوستان دیگه نظرشونو راجع به عکس بگن ...
درسته حق با شماست منم موافقم

راستي من يه عكس ديگه گذاشتم با نام تقلب توانگر كند مرد را راستي
پس عكست كو؟؟؟

به صفحه اول اين تايپك مراجعه كنيد

ميگم دو ريالي شما هم مانند اين دو ريالي من كج است
من خودم درست راه نشون ندادم ببين ديگه چي بوديم چي شديم

اين جمله تقلب توانگر كند مرد را راستي يه تايپك ديگري است توي عكاسي

جدیدترین ارسال ها

بالا