افزونه 1 بدست آوردن لیست پوشه ها در mmb

arash-mmb-tz

Active Member
باسلام.

من یک نرم افزار Slideshow درست کردم که دقیقا مثل اسلایدشو آندروید نسخه 4 است که نزدیک 4 روز طول کشد تا تونستم اونو درست کنم

51255714299708998339.jpg

و برای بدست آوردن فایل های jpg از پلاگین foldy استفاده کردم.

بعد وقتی فولدر هایی فارسی که در آن ها حرف «ی» وجود دارد را به عنوان فولدر نمی شناسد

حالا کسی یک پلاگین که این مشکل را نداشته باشد را سراغ دارد؟ یا کسی می تواند مثل آن را حل کند؟

در ضمن بگم که قبلا برای بدست آوردن محتویات پوشه از cmd استفاده می کردم. ولی cmd اصلا از فارسی پشتیبانی نمی کنه

ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.

آخرین ویرایش:

hamedroy

Member
در مورد حرف ی مشکل به ویندوز بر میگرده و اینکه برنامه مالتی مدیا بیلدر از ansi حمایت می کنه نه از یونیکد. حتی وقتی درون یک برنامه مثل NOTEPAD حرف ی فارسی رو تایپ می کنید . هنگام ذخیره اون به شما پیغامی در این مورد داده میشه .شما اگر اسامی فولدرهاتون با ی عربی باشه مشکلی پیش نخواهد اومد. به طور کلی پیشنهاد می کنم برای کارتون از مسیر فارسی استفاده نکنید.

arash-mmb-tz

Active Member
ولی بعید بدونم اینطوری باشه. من برنامه های زیادی درست کردم که از فارسی پشتیبانی می کنند. حتی در مولتی مدیا بیلدر هم می توان متغیر را فارسی نوشت.

hamedroy

Member
شما مبنای جستجو توسط پلاگین رو بر اساس پسوند فایل انجام بدین نه اسم فایل . اینطوری شاید مشکلتون راحت تر حل بشه.

arash-mmb-tz

Active Member
مشکل جواب
hamedroy این است که عکس ها متغیرند . اگر ثابت بود ، درست ولی چون عکس ها کاربر خود آن را انتخاب می کند ، چیز دیگری است

hamedroy

Member
بله . مثالهای اینو ببینید حتما بدردتون میخوره

پیوست ها

• plugy.zip
    464.2 کیلوبایت · بازدیدها: 60
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا