بنده یکبار زود تر در حدود بیست خط مطلب نوشتم برای پاسخ که متاسفانه به دلیل مشکل ناگهانی پیش اومده برای تالار مطلب ارسال نشد و از دستم رفت.
به هر حال یکبار دیگه خلاصه تر عرض میکنم. ایده کار گروهی مطرح شده اگر بر این مبنا باشه که موضوعی مطرح بشه و بدون التزام خاصی هر کسی بیاد و دانسته هاش رو مطرح کنه هیچ موردی نداره و ازش استقبال هم میشه. نکته ای که اینجا باید یادآوری بشه این هست که دقیقا تالار هم برای همین ساخته شده و وقتی سوالی مطرح میشه و مبحثی آغاز میشه در حقیقت همین مورد پیشنهاد شده ( مشارکت) شکل عملی به خودش میگیره. بنابراین مطرح کردن چنین ایده ای به نوعی نامگذاری جدید برای فعالیت فعلی تالار هست. تنها وجهش این هست که بیش از پیش یادآوری میکنه که مشارکت باید بیشتر بشه و مطمئن باشید در بلند مدت شکل فعالیت عادی در تالار برش حاکم خواهد شد و این بحث از میان خواهد رفت.
حالت دوم از همکاری گروهی که چند باری هم قبلا در تالار مطرح شده مدل کار تیمی به سرپرستی و هدایت مدیر تیم به همراه مسائل مربوطش هست که به اعتقاد من هنوز بلوغش در این تالار وجود نداره.
گذشته از مطالب بالا باید این نکته رو برای چندمین بار یادآوری کنم که تمام تلاش های گروهی به اعتقاد من باید برای حل یک مشکل و رفع یک نیاز باشه تا اینکه بر روی ایده ای کار بشه که حکم اختراع دوباره چرخ رو داره. مثلا باید دید بیشترین تقاضا چی هست و بر همون اساس راه حلی گروهی ارائه داد. ساخت برنامه هایی همچون ستاپ ساز چندان سودی عاید طرفین نخواهد کرد. در قبالش اگر مسائلی همچون ساختن هر چه بهتر برنامه بانک اطلاعاتی و پروژه هایی از این دست مد نظر قرار بگیره بیشتر مفید به فایده خواهد بود.