با 98 در فتو فارسي بنويسم

با سلام خدمت شما
مشكل من اينه
مي خواستم كه يك نرم افزار به من معرفي كنيد كه در ويندوز 98 انگليسي كار كنه و در فتو شاپ 7 بشه فارسي بنويسم
www.shirazpatogh.com

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

فارسي نويس فقنوس٬ فارس نويس مريم٫ فاري نويس IPT و...

مجيد

ImanYari

Member
سلام
فارسي نويس ققنوس رو از سايت من بگيرين:
www.imanyari.com
داخل قسمت برنامه نويسي › فارسي نويس ققنوس

موفق باشيد
ايمان

saman_new

Member
آقا ايمان من ققنوس رو از سايت شما داونلود كردم.اما وقتي ميخوام اجراش كنم error ميده.تا الان هم سه بار نصب كردم اما هر بار همين مشكلو داشته.نميدونم چراوممنون ميشم راهنمايي كنين.

ImanYari

Member
سامان جان اگه ميشه متن error رو بنويسين تا ببينيم مشكل از كجاست
مرسي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

هه هه.. :lol: :lol: :lol: ديديد...ديديد فقط من نبودم كه اشتباه ميكردم.. ايمان جان شما هم اشتباه كردي ايشون سمن هسنتد نه سامان... :wink: :lol: :lol:

مجيد

saman_new

Member
آخيش آقا مجيد.ممنون.منتظر بودم يكي بگه من سمن هستم.نه سامان! :cry: مرسي كه گفتين:)راستي آقا ايمان چشم من دوباره نصب ميكنم متن error رو ميگم خدمتتون.

ImanYari

Member
ببخشيد سمن جان!!
الان كه نگاه كردم ديدم پايين نامه قبلي هم نوشته بودين سمن!!!
ولي من چكار كنم گيجم ديگه!!! گيج...
بالاخره من بايد يه سوتي بدم باعث خنده بشه دل خلق خدا شاد بشه!!!
الان ببين مجيد چند وقت بود نخنديده بود!!!
باز هم معذرت ميخوام

rahmani

Member
برنامه نوشتن فارسي

اگر مي خواهيد برنامه را بخريد من برنامه پرنيان را توصيه مي كنم كه مستقيما در فتوشاپ با امكانات گسترده كار مي كند.

Pooriya_Online

Active Member
سلام

سمن جان شما ميتوني از برنامه سروش واقع در سيناپك استفاده بكني و بدون نياز به كپي كردن و به طور مستقيم ميتوني تايپ كني.(راستش تو اكس پي مشكل داره وگرنه خودمم ازش استفاده ميكردم)

shahrokh_xp

Active Member
آقا مجيد مثل اينكه حتما بايد سولات متداول رو را بياندازيد و اوليش هم همين باشه كه من فكر مي كنم 202 بار جواب دادم يا بقيه دوستان :roll:

saman_new

Member
آقا شاهرخ چرا ميزنين؟ :cry: خوب گناه من چيه؟ :wink: اما اين قمست سوالات متداول ايده خوبيه كه سوالات تكراري پرسيده نشه :)

ImanYari

Member
آقا من ميگم يه قسمت جوابهاي متداول هم را بندازيم!!!
من ديگه خسته شدم از بس ققنوس رو معرفي كردم!!
:wink: :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا