Reza2kn
مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان و استادان شرمنده ام برای تاپیک زدن ولی اونجایی که می خواستم بپرسم پیش از 277 روز بود ایجاد شده بود نمی شد بهش جواب بدی یا همچین چیزی
سلام استاد حمید
کاش اینطوری که شما میگی بود
من 4 گیگ رم دارم.زورم اومد پول دادم 1 گیگش مصرف نشه
ایکس پی 64 نصب کردم. کوییک تایم روش نصب نشدهمونجوری هم که میدونید نصف نوع فایل های خروجی که افتر میده بعد از نصب کوییک تایم بهش اضافه میشن و اگه نصب نباشه پیغام میده که نصب نیست و .....
راجع به ویندوز ویستا هم شما استادی ولی اینجوری که من دیدم خود مایکروسافت گفته بود که همه کاربران ویندوز ویستا به هفت مهاجرت کنن و کسی از ویستا استفاده نکنه. دقیقا همون موقعی که ورژن آزمایشی هفت رو داد و برای 13 ماه استفاده رایگان داشتبه خاطر این نمی خوام که ویستا نصب کنم. چون خود صاحبش گفته نصب نکنینحالا پیشنهادتون چیه؟؟؟
این Nucear Pro رو نصب کنم؟؟؟
چقدر تاثیر میذاره؟؟؟ سی پی یو هم AMD Phenom 8450 Tripple core هست.
ممنون میشم کمکک کنید
تمام برنامه های 32 بیتی بر روی ویندوز 64 بیتی قابل اجرا هستن ولی بلعکس امکان پذیر نیست
سلام استاد حمید
کاش اینطوری که شما میگی بود
من 4 گیگ رم دارم.زورم اومد پول دادم 1 گیگش مصرف نشه
ایکس پی 64 نصب کردم. کوییک تایم روش نصب نشدهمونجوری هم که میدونید نصف نوع فایل های خروجی که افتر میده بعد از نصب کوییک تایم بهش اضافه میشن و اگه نصب نباشه پیغام میده که نصب نیست و .....
راجع به ویندوز ویستا هم شما استادی ولی اینجوری که من دیدم خود مایکروسافت گفته بود که همه کاربران ویندوز ویستا به هفت مهاجرت کنن و کسی از ویستا استفاده نکنه. دقیقا همون موقعی که ورژن آزمایشی هفت رو داد و برای 13 ماه استفاده رایگان داشتبه خاطر این نمی خوام که ویستا نصب کنم. چون خود صاحبش گفته نصب نکنینحالا پیشنهادتون چیه؟؟؟
این Nucear Pro رو نصب کنم؟؟؟
چقدر تاثیر میذاره؟؟؟ سی پی یو هم AMD Phenom 8450 Tripple core هست.
ممنون میشم کمکک کنید
آخرین ویرایش: