با وجود گسترش اينترنت هنوز روزنامه‌‏ها از محبوبيت برخوردارند

H-assan

Well-Known Member
تهران- خبرگزاري كار ايران

با وجود اينترنت, وب, وبلاگ ها و توسعه IT در كشور, هنوز روزنامه‌‏ها از پرمخاطب‌‏ترين و فعال‌‏ترين قشر اطلاع رسان(مطبوعاتي) هستند.
مهندس پيمان بيات, استاد دانشگاه و كارشناس IT در گفت وگو با ايلنا, ضمن اشاره به وجود اينترنت در دهكده جهاني و عصر ارتباطات, گفت: عدم دسترسي سهل به اينترنت و تكنولوژي‌‏هاي اطلاعاتي باعث حضور پر رنگ مطبوعات در زمينه توسعه IT در كشور شده است.
وي تصريح كرد:كشور‌‏هاي توسعه يافته با در اختيار گذاشتن اينترنت به عموم, بستر مناسب براي رشد فن‌‏آوري اطلاعات فراهم مي‌‏كنند.
وي در ادامه افزود: در كشورما هزينه‌‏هاي هنگفت براي دسترسي به اينترنت و استفاده از لوازم خاص جانبي, باعث دوري گزيدن برخي مردم از اينترنت شده است, از اين رو به‌‏علت مبالغ كم روزنامه‌‏ها نسبت به اينترنت, افراد مطبوعات را جايگزين اينترنت كرده‌‏اند.
وي در پايان گفت: تنها راه حل موجود كاهش هزينه‌‏ها است, در غير اين صورت حداكثر روزنامه‌‏ها بايد با تلاش مستمر در اين زمينه بستر مناسب براي توسعه IT در كشور را فراهم كنند.
gooya

a Truth Seeking

Active Member
مطمئنا اين هم يكي از اثرهاي آموزشهاي ناصحيح و ناكافي مسوولان مربوطه هست چون الان متاسفانه اينترنت به خيلي از مردم به اسم Chat معرفي شده و كامپيوتر هم به اسم بازي.

H-assan

Well-Known Member
من هم موافقم با این دوستمون ای کاش چت یک محل فاسد برای دیدن عکس ها وفیلم های .... مردم عامیانه این فکر رو می کنن هم اش هم بخاطر آموززش هست اگر یک آموزش صحیح بود این قبیل حرف ها هم نبود

Maxton

Active Member
درسته..همش مي گن كامپيوتر يا واسه چته يا واسه بازي..اما خداييش قيمت كامپيوتر تو اين چند ساله نسبت به اول واقعا كم شده...ممنون اسان جان

siavash-tanha

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
مطمئنا اين هم يكي از اثرهاي آموزشهاي ناصحيح و ناكافي مسوولان مربوطه هست چون الان متاسفانه اينترنت به خيلي از مردم به اسم Chat معرفي شده و كامپيوتر هم به اسم بازي.

محمد جان زدي وسط خال :lol:

هر كي مياد خونه ما و وقتي ميبينه من تو اينترنتم ميگه : با كدوم كشور خارجي داري صحبت ميكني و چنتا دوست داري... (1+99%) :lol:

هر كسيم مياد خونه ما ميگه بازي چي داري :lol:

در هر حال اين چيزي كه تو ايران رايج شده

در ضمن آسان جان به خاطر خبرات ممنون

مخلصم

Maxton

Active Member
همين حرفا رو زدن كه تا حالا كسي به اعماق ته من پي نبرده اخرشم كشف نشده از دنيا مي رم :wink:

aghahamidgol2

Active Member
خب تا وقتي كه اينترنت و كاربردش برامون جا نيفته همين وضعه
ما بايد قبول كنيم هنوز فرهنگ استفاده از اينترنت را نداريم
و كاربرد انرا هم نمي دانيم و به قوا دوستان بازي و چت كردن رو خوب ياد گرفتيم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
چت هم چيزه بدي نيست ولي تو ايران درست جا نيفتاده

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
كاملن به اين معني جا افتاده

Maxton

Active Member
باورتون ميشه مني كه اينقدر تو اينترنم تا حالا يه بارم چت نكردم؟نه بلدم نه دوست دارم ياد بگيرم چون پول حروم كردنه...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
اين حرفت درست نيست
تا هدفت از چت چي باشه اون موقعه مي شه گفت پول حروم كردن هست يا نه

جدیدترین ارسال ها

بالا