بانک تجارت هک شد

a Truth Seeking

Active Member
آقا اينا كه نمي تونن امنيت سايت خودشون رو تضمين كنن چه جوري مي خوان ... اصلا بي خيال.

بافی

Member
به خاطر همين كه ضعفاشون معلوم نشه مي خوان كمپلت ISP هاروكنف يكن كنن...

taher007

Member
(اوضاع انگلیسی شون که بی ریخته...)

این بانک تجارت سایتش استاتیکه ؟؟ اصلا به بانک نمیخوره...

saman_sweden

Active Member
حالا اين پولهاي مردم چي ميشه

خاك تو سر اون بانگ بشه كه بهمين راحتي هك بشه

123456

Member
انده کمالاته

واقعا خیلی توپ بود.

اما جالبیش این است که خودش هم دارد هک می شود چون هر وقت کسی می رود پول نقد بگیرد, چک می دهند.
اصلا معلوم نیست ابن چکها که دادند بالاخره پول می شود یا نه.

123456

Member
انده کمالاته

واقعا خیلی توپ بود.

اما جالبیش این است که خودش هم دارد هک می شود چون هر وقت کسی می رود پول نقد بگیرد, چک می دهند.
اصلا معلوم نیست ابن چکها که دادند بالاخره پول می شود یا نه.

aminha

Member
خيلي باحاله
من كلي حال كردم
حال داد
حاليدم
حاليديد
حاليدند؟؟؟!!!

everex

Member
saman_sweden گفت:
حالا اين پولهاي مردم چي ميشه

خاك تو سر اون بانگ بشه كه بهمين راحتي هك بشه
taher007 كه گفت سايت استاتيكه واسه مردم اتفاقي نمي افته بانهاي ايران خيلي كم تو سايتاشون پول مول هست من سامان رو ميدونم و ... :wink:

alireza_a4

Member
آقا ما هم حال كرديم

تا دوباره اين بانك باشه غلطاي زيادي نكني
براي سيستم ATM ما رفتيم حساب باز كرديم جاتون خالي 5000 تومن از ما چاپيدن گفتن 7 درصد سود مي ده
ما هم كه كما في السابق خر شديم و گفتيم آخ جون
خلاصه در عرض يك ماه 37 ريال سود كرديم ( با موجودي 5000 تو.من ) بعد رفتيم حساب كرديم ديديم با وضع اين ها يه مليون تو يه ماه 3000 تومن سود مي ده ( اي آشغالا )
الانم جديدا تصويب كردن كه موجودي بايد 10 هزار تومن باشه تا سود كنه
الغرض
آقا حساب ما يعد از 7 ما همچنان 50037 ريال مي باشد

يكي پيدا نمي شه حساب ما رو هك كنه بشه 5 ميليون و شسي و هفت هزار تومن ؟

Jasem

Member
آقا من غيرتي شدم يكم .
با اجازه استيد
بچه ها اول از همه بايد بگم كه هك شدن سايت ما نصبتاْ مسخره بود . چون اولن سايت اصلاْ ديتابيس نداره و به قولي سيستم هندلي اين بانك هنوز به اونجا نرسيده كه بتونه يك تصميم كاري بگيره .
دومن اين جوجا اي هم كه اومده سايت رو به قول خودش هك كرده حتي بلد نبود فايل اصلي رو پيدا كنه از اون ور هم خيالتون راحت سايت حتي نيم ساعت هم نيافتاده بود ولي اين جوجه هكر چه براي خودش هم عكس گرفته و به سايت هاي بچه گونه خبري اين رو فرستاده .
.......
در مورد شما هم عيرضا جان اون 5 هزار تومني كه باز كردي پوليه كه تو حساب خودته و هر وقت قصد داشتي حساب رو ببندي كاملا بهت داده ميشه .
بانكهاي ديگه براي صدور كارتشون كارمزد ميگيرن اما فكر نكنم بانك تجارت از شما كارمزدي براي اينكار گرفته باشه .
اينكه 7٪ به شما سود ميده درسته .
اما چون بانك تجارت هم جزو بانكهاي دولتي هست و از دستور عملهاي بانك مركزي مجبوره پيروي كنه مجبور شده كه مثل همه بانكها حداقل موجودي حسابهاي سپرده خودش رو كه كارت ها هم از اين نوع حساب ها هستن 10 هزار تومن كنه و چون موجودي شما زير اين مقداره سودي بهش تعلق نمي گيره . اين بخشنامه هم از اول ارديبهشت 83 انجام شد . اون مقدار سود هم به صورت روز شمار مال قبل از اين تاريخه .

جدیدترین ارسال ها

بالا