بانك نگار اولين سايت اطلاعات بانكي ايران

Jasem

Member
بچه ها مطمينم همه در مورد بانكداري الكترونيك آرزوهايي داريم كه زودتر بتونيم از خدمات اون تو كشورمون استفاده كنيم . اما تو اين چند سال كه تو اين سيستم هاي دولتي بانكي تو سر خودم زدم ديدم نه انگار بانكداري ما هم مثل همه چيز ديگه فقط باندبازي و ...
بگذريم .
در كل به قولي وقتي نميشه سيستمي رو از داخل تغيير داد بايد از بيرون به اون فشار آورد . همه ما مي دونيم كه بانكداري ما چقدر از بانكداري روز دنيا عقب هست و به هزار يك دليل ما رو هم كه تو اين دنياي سايبر قرارا گرفتيم دست و پا بسته نگه داشته .
زياد حاشيه نرم . با توجه به خيلي از نيازهايي كه همه ما مي دونيم تصميم گرفتم كه سايتي در زمينه اطلاعات بانكي راه اندازي كنم . ساتي كه تو اون بتونيم در كنار هم اطلاعاتي رو كه نياز داريم با هم رد و بدل كنيم و در كنار تجربيات و اطلاعات روز نتيجه اي رو به سازمانهاي دولتي و بانكي مون نشون بديم . شايد بشه اين سد محكم رو بشكنيم .
باور كنيد بعضي وقتها خندم مي گيره تمامي اين مدير ها هم تو راهي قرارا گرفتن كه مي دونن راهي بجز تغيير ندارن اما نميدونن چي كار كنن .
من بانك نگار رو به عنوان اولين سايت اطلاعات بانكي ايران به اين قصد راه انداختم كه بتونيم تو اون به بسياري از سوالاتي كه در مورد سيستمهاي بانكي . عملياتهاي بانكي و راههايي كه به نظرمون مي رسه براي تغيير اين سيستم جمع اوري كنيم . تا همه بتونيم از اين مرجع استفاده كنيم .
مي دونم شايد خيلي رويا پرورانه باشه اما مطميناْ هر تحولي اول يك رويا بوده .

تجربه اي كه تو سايت و انجمنهاي مجيد ان لاين برام به دست اومده دليلي شد كه دست به اين كار بزنم .
و حالا از شما دوستان كه همگي سروران من هستيد خواهش مي كنم با توجه به تجربيات و فرهنگي كه در اين انجمنها به اون رسيديم ياري كنيد تا بتونيم كاري رو كه فقط براي فردا ما ها هست رو به انجام برسونيم .

بسياري از دوستان و جوانان و حتي بسياري از مسولان بانكها هم قول به همكاري دادند اما واقعيت اين هست تا تو محيط قرار نگيرند و كسي اونها رو شارژ نكنه حركتي نمي تونن بكنن و هنوز از اين دنياي جديد مي ترسن . اونها هم همه مثل ما بسياري از چيزها رو مي دونن اما نميدونن چگونه بيان كنند و تا سوالي از اونها نشه شايد سالها ساكت بمونن .
سوالات و راهنمايهاي شما مطميناْ خيلي كمك مي كنه .

از اينجا از تمامي دوستان و برنامه نويسان . متخصصان و همه همه دعوت مي كنم كه ما رو براي رسيدن به دنياي اطلاعات روز ياري كنند .
ذكات نشر علم رو من واقعاْ تو اين سايت ديدم كه نشر اونه به همين دليل هم از تمام دوستان و مديران اين انجمنها خواهش مي كنم كه كمك به ايجاد مكان مفيدي براي ايجاد مرجع اطلاعات بانكي كنند .
با تشكر از همه شما دوستان ---ببخشيد سرتون رو درد آوردم ------

[align=center:f113009c84]------------------------->بانك نگار اولين سايت اطلاعات بانكي ايران<-------------------------[/align:f113009c84][align=center:f113009c84]
www.BankNegar.com
[/align:f113009c84]

Jasem

Member
خيلي بيشتر از اينها به حمايت دوستان نياز داشتم .
ايجاد و راه اندازي چنين كاري باور كنيد ساده نيست .
مطمئن باشيد ورود و ارايه سوالات از طرف شما براي شروع و پا گرفتن اين سايت ضروري هست.
دوستان ممنون ميشم همياري و هم فكري كنيد .
شما سوال بانكي بپرسيد ايده بديد . جواب و راهنمايي از ما

جدیدترین ارسال ها

بالا