امیر جان ببین درکل مکس تا جایی که بتونه میاد سرعت سیستم و رم شمارو میگیره تا بتونه کارشو به خوبی انجام بده...
اما یه نکته ای هم هست اونم اینکه سرعت رندر فقط به این چیزا بستگی نداره...
مثلا اینکه توی صحنه چه چیزی رو بخوای رندر کنی خیلی فرق داره.
بعنوان یه مثال کاملا مشهود اگه بخوای بدونی وقتی یه جسم ساده میزاری (یا اصلا یه صحنه با کلی آبجکت و جزئیات) و رندرش میکنی با وقتی که از سیستم های ذره ای استفاده میکنی و میخوای رندرشون کنی زمان رندرشون خیلی فرق میکنه (منظورم از زمان همون میزان استفاده نرم افزار از CPU و RAM هستشا).
چون مثلا توی همین سیستم های ذره ای ، مکس از سیستم Multi Thread استفاده نمیکنه. یعنی شما چه CPU چهار هسته ای داشته باشی چه CPU تک هسته ای متاسفانه با هم تفاوت خاصی نمیکنن و فقط به سرعت پردازش CPU بستگی داره نه به تعداد هسته ها یعنی اینکه چند هرتز باشه مهمه...
البته این موضوع رو میتونین با یه تست ساده متوجه بشین که وقتی سیستم های ذره ای رو رندر میکنین میزان استفاده از CPU حدودی بین 30 تا 80 درصد میره. که البته این میزان هم برمیگرده به نوع CPU ای که میگیرین. چون هرکدومشون توی یه جور پردازش قدرت بیشتری دارن (البته نه خیلی زیاد و محسوس).
من خودم صحنه ای داشتم که همش سیستم های ذره ای بود و چون در موقع رندر فقط از 30 درصد CPU استفاده میکرد اومدم و 3 تا تری دی باز کردم و به هر کدوم از Core های CPU یه تری دی نسبت دادم (البته یکیشو هم خالی گذاشتم تا کارای دیگمو باهاش انجام بدم) و شروع به رندر کردم تا هر کدوم از Core های CPU از100 درصد توانشون استفاده کنن تا کارم زودتر تموم بشه. (نخندین ولی این یه راه حل بود
)
اینم نشون میده که تری دی مکس توی سیستمهای ذره ای Multi Thread نیست... و این یه نقصه... گرچه که ما باهاش ساختیم...
موفق باشین