من نمي دونم شما چه اصراری داريد به اين که ثابت کنيد ما گفتيم cluster و load balance يکي هستند !
واقعا اگر خود شما يک بار صورت سوال رو بخونيد مي بينيد که اين دوستمون در مورد load balance سوال نکرده و در مورد cluster سوال کرده و خود شخص شما به خاطر نخوندن درست صورت سوال اومدين يک روش نامناسب رو برای اين کار ارايه کرديد به صورتی که گفتيد database بايد روی يک سرور باشه و web server روی سرور ديگه و هنوز جواب سوال من رو نداديد زمانی که پرسيدم وقتی سرور database نتونه سرويس بده اون وقت تکليف سايت ها چی ميشه و بعد هم سعی کرديد امنيت cluster رو که بزرگترين سايت های دنيا دارند از اون استفاده می کنند رو زير سوال ببريد (البته با اضافه کردن يک لايه در پروتکل tcp/ip). و الان هم داريد بحث رو به جايي می رسونيد که در load balance هم بايد از cluster استفاده کرد تا اين سرويس هيچ وقت قطعی نداشته باشه.
و البته هنوز صحبت های شما اون بالا هستش که نوشتيد cluster برای اين کار مناسب نيست و برای دور زدن و درست کردن mirror بکار می ره. حالا هم که داريد حرف از تلفيق دو روش با هم می زنيد. و تازه اين رو هم فراموش نکنيم که اول فکر مي کرديد اين cluster همون dns cluster هستش.
به هر حال بهتره به من جواب اين سوال رو که مصرا بر اون تاکيد داريد رو بديد:
اگر سرور database نتونه سرويس بده اطلاعات از کجا و به چه صورت نمايش داده ميشه و web server بدون داشتن database چی کار ميکنه !؟
ضمنا يک پيشنهاد دوستانه هم براتون دارم:
بهتره به جای کپی کردن تمام مقاله برداشت خودتون رو با ارجاع به مقاله بيان کنيد. اينجوری وقت دوستان برای خوندن مطالب اضافی (مثلا سرفصل کتاب ها) هدر نمي شه وگرنه خود من که به شخصه برای زياد شدن اطلاعات شخصی هم که شده تمام مطالب ارايه شده از سمت شما رو مطالعمی مي کنم!
با تشکر
علی اميری
آخه خودتون گفتید که برای لود بالانسینگ باید کلاسترینگ انجام بشه! رجوع شود به پست شماره 10 خط 4
"برای برای load balancing بايد cluter صورت بگيره."
عزیز من شما ظاهرا لود بالنسینگ رو درک نکردی که این حرف رو می زنی
آپتایم در لود بالانسینگ به دستگاه کنترل کننده لود بستگی داره و آپتایم این دستگاهها طبق ادعاهای اکثر شرکت های سازنده نزدیک به 100% هست!
پس هیچ دان تایمی در کار نیست!
در لود بالانس تمامی اطلاعات به صورت موازی بر روی سرور ها قرارا دارند و با هم به روز رسانی میشن یعنی اطلاعات هر سرور با سرور مجاور کاملا یکسانه!
در لود بالانسینگ کنترل کننده لود بهترین مسیر برای پاسخگویی به درخواست رو انتخاب می کنه و اون مولتی لیر سوئیچی هم که گفتم توسط همین دستگاه اعمال میشه و تصمیم گیرنده نهایی این دستگاه هست ..اگر این دستگاه از مدار خارج بشه خوب معلومه شبکه می خوابه!
در کلاستری هم که از لود بالانسینگ استفاده می کنه دقیقا همین حالت برقراره با چند تفاوت
اگر سروری که به صورت نرم افزاری کار کنترل لود رو انجام میده از کار بیفته چون کلاستر شده کلیه درخواست ها دقا کن کلیه درخواست ها به سرور بعدی منتقل میشه و این هیچ ربطی به لود بالانسینگ نداره ..یه حالتی مثل همون dns کلاستر میشه!
اما در حالت عادی مثل لود بالانسینگ عمل می کنه اما با قدرت کمتر و ریسک بالاتر به این دلیل که نرم افزار این لود رو کنترل می کنه و خوب طبیعی هست که از سخت افزار به مراتب ضعیف تره و تازه تحت تاثیر ترافیک سرورش هم هست اما سخت افزار مستقل عمل می کنه و ترافیک سرور های دیگه روش تاثیری نداره از طرفی سخت افزار از مولتی لایر سوئیچ استفاده می کنه و از این لحاظ هم امنیت بهتری داره هم سرعت بالاتری!
اون به قول خودتون سنارویی که تعریف کردید در واقع کلاستر خالی هست که فایل ها در یک سرور قرار داره ...دیتابیس ها در یک سرور و میل سرور جداگانه و باقی موارد!
ضمنان اون جراین dns کلاستر هم از توضیحات شما برداشت شد! رجوع شود به پست شماره 12
از پیشنهادتون هم ممنونم اما جالبه که شیوه شما از ابتدا همین بود در حالی که من با اطلاعات خودم پیش می رفتم!