بالا آمدن Program بطور خودكار

saman_sweden

Active Member
سلام
راستش يه مشكلي ميش اومده در ويندوز 98 وقتي كامپيوتر روشن ميشود اين برنامه Program بطور خودكار بالا مياد من اينو ميدونستم منتها سه سالي است از 98 استفاده نميكنم يادم رفته دوستاني كه ميدونند خواهشمندم راهنمايي كنند

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
سلام
راستش يه مشكلي ميش اومده در ويندوز 98 وقتي كامپيوتر روشن ميشود اين برنامه Program بطور خودكار بالا مياد من اينو ميدونستم منتها سه سالي است از 98 استفاده نميكنم يادم رفته دوستاني كه ميدونند خواهشمندم راهنمايي كنند
آقا سامان فقط كافيه لينك اون برنامه(ShortCut) اون برنامه رو در فلدري به نام startup كه در قسمت star menu قرار دارد بگذاريد.اتوماتيك برنامه ران ميشه :wink:

saman_sweden

Active Member
ببخشيد من سوالم را ناقص مطرح كرده ام
برنامه explore.exe شاخه program موقع استارت كامپيوتر اتومات بالا ميايد توي استارت آپ يا win.ini هم نيست حالا ميخوام اونو disable كنمش كه ديگر اوتومات بالا نيايد تو يه قسمتي از رحيستري بود الان يادم رفته 3 سال است استفاده نميكنم

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
ببخشيد من سوالم را ناقص مطرح كرده ام
برنامه explore.exe شاخه program موقع استارت كامپيوتر اتومات بالا ميايد توي استارت آپ يا win.ini هم نيست حالا ميخوام اونو disable كنمش كه ديگر اوتومات بالا نيايد تو يه قسمتي از رحيستري بود الان يادم رفته 3 سال است استفاده نميكنم
نه ديگه اين كاراي تخصصي در رده من نيست :roll:

Vmj

Member
شما برو تو regedit.exe
بعد برو HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
اونجا ميبينيش
اگه نديدي اينجا هم برو :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run

موفق باشي آقا سامان :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا