باز کردن word در سایت

elahe2752

Member
سلام

من توی سایتم که با phpو mysqlهست یک قسمت Archive دارم.می خوام اسم فایل رو به صورت لینک بزارم و وقتی روی آن کلیک می کنیم اگر فایل word بود در محیط word باز شود و یا اگر pdf بود در pdf reader باز شود.

اگر کد ی در این رابطه دارید ممنون مس شم کمک کنید.

elahe2752

Member
دوستان بذارید مشکلمو اینجوری بگم ،شاید بتونید کمکم کنید.

من می خوام یک لینک به فایل word یا excel داشته باشم که با کلیک روی این لینک فایل باز بشه یا روی سیستم ذخیره بشه، اگر این لینکو به یک عکس یا pdf بدم باز می شه ولی اگر word باشه با پسوند zip می اد و اگر روی سیستم ذخیره بشه فقط چنتا فایل xml رو نشون میده.!!!!!!!!!!!!!!

خواهش می کنم بگید این مشکل چه جوری حل می شه.:cry:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
دوستان بذارید مشکلمو اینجوری بگم ،شاید بتونید کمکم کنید.

من می خوام یک لینک به فایل word یا excel داشته باشم که با کلیک روی این لینک فایل باز بشه یا روی سیستم ذخیره بشه، اگر این لینکو به یک عکس یا pdf بدم باز می شه ولی اگر word باشه با پسوند zip می اد و اگر روی سیستم ذخیره بشه فقط چنتا فایل xml رو نشون میده.!!!!!!!!!!!!!!

خواهش می کنم بگید این مشکل چه جوری حل می شه.:cry:
از کلاسهای آماده استفاده کن

zoghal

Active Member
روش به این صورت هست. البته بشرط اینکه ادیتوری که پسوند .doc رو ساپورت کنه رو سیستم طرف نصب باشه

کد:
header('Content-type: application/doc');
header("Pragma: public");
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");
header('Content-Length: ' . filesize($filepath));
readfile ($filepath);

elahe2752

Member
ممنون از راهناییتون .
ولی مشکل من با .docx یا کلا office 2007 هست که باز نمی شه .برای اون هم می تونم از همین هدر ها استفاده کنم !!؟

elahe2752

Member
با سلام دوباره

من می خواهم با زدن یک دکمه در سایتم که با php هست نرم افزار word باز بشه ، و بعد کاربر بتونه توی اون تایپ کنه و ذخیرش کنه .
کسی تا حالا این کارو کرده ؟ اگر class خاصی داره می شه بزارید و یا توضیح کامل بدید .

ممنون می شم اگر کمک کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا