با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. میخوام یه دونه آتوپلی واسه یه سری از برنامه ها و نرم افزار های کاربردی خودم بسازم. مث این دی وی دی های نرم افزاری که از بازار تهیه میکنیم. آتوپلی رو به این صورت طراحی کردم.
جایی که به مشکل خوردم اینه که میخوام مثلا وقتی روی برنامه فتوشاپ توو لیست باکس کلیک کردم یه فایل اچ تی ام ال مربوط به توضیحات برنامه توو آبجکت وب برام باز بکنه. و اگه فتوشاپ انتخاب شده بود و روی باتِن راهنمای نصب کلیک کردم یه اچ تی ام ال دیگه که واسه راهنما هست توو آبجکت وب باز بشه. و همینطور اگه دوباره روو توضیحات کلیک کردم همون فایل مربوط به توضیحات دوباره لود بشه. و واسه باقی نرم افزار ها هم اینطوری باشه. من هرکاری کردم یا اصن باز نمیشد یا هم اینکه فقط اچ تی ام ال های مربوط به فتوشاپ باز میشد.
این هم قطعه کدیه که واسه لیست باکس توو بخشِ On Select نوشتم اما خب جواب نمیده
بعد اینکه دوستان یه سوال دیگه... من این برنامه رو دو روزه که نصب کردم و زیاد باهاش آشنایی ندارم... میخواستم بدونم میشه که داخلش یه متغیر سراسری تعریف کرد که توو هر بخشی از برنامه بشه بهش دسترسی داشت؟ واسه این آتوپلی که میخوام ایجاد کنم فک کنم اگه همچین کاری بشه کرد تعداد دستورات برنامه کمتر بشه.
ممنون.

این هم قطعه کدیه که واسه لیست باکس توو بخشِ On Select نوشتم اما خب جواب نمیده
کد:
result = ListBox.GetSelected("ListBox1");
if (result == 1) then
Web.LoadURL("Web1", "AutoPlay\\Docs\\Adobe Photoshop CC 20.0.4.26077.htm");
end
if (result == 2) then
Web.LoadURL("Web1", "AutoPlay\\Docs\\Adobe Dreamweaver CC 19.1.0.11240.htm");
end
ممنون.