Fa باز کردن سایت

aram1m

New Member
سلام دوستان من یه کد یا پلاگینی میخوام که موقی که رو دکمه go که میزنم سایت که مد نظرم هست باز بشه ،(در ضمن در کل میخوام یه مرور گر بسازم ) لینکی که توی عکس زیر میبینید دیده نشه فقط با وارد کردن سایت مثلا www.yahoo.com بره سایت یاهو وّ آن را ترجمه کنه به فارسی
لینکی که تو عکسه، سایت یاهو را ترجمه میکنه به فارسی ولی من میخوام با نرم افزار این کارو انجام بدم.منتظر کمک های شما دوستان حرفه ای هستم چون خیلی واجبه؟
جون هرکی دوس دارین کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟2013-12-29_151047.jpg

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
سلام دوست عزیز

خوب www.yahoo.com بنویس میره توی سایت دگ

دگ اون بقیه نوشته ها چیه نوشتی

ترجمه چیرو بکنه
در ضمن یک بروزر هم اضافه کن که سایت داخل برنامه لود بشه

aram1m

New Member
در واقع یه جورایی دیکشنری محسوب میشه به هر حال مرسی که جواب دادی

اگه از دوستان کسی میدونه یه کمکی بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirhmz2

Member
یعنی مثل مترجم گوگل باشه که آدرس سایت داده بشه و سایت رو ترجمه بکنه و نشون بده . درسته ؟ :-?

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میشه واضح تر بیان کنید که شما دقیق چه چیزی مد نظر دارین؟
که سایت یاهو رو دانلود و برنامتون به صورت مستقل محتوی رو ترجمه و نمایش دهید؟
یا میخواید درخواست ترجمه سایت یاهو به زبان فارسی رو توسط سایت های مترجم مانند مترجم گوگل و مایکروسافت بدید و در قالب شی Browser بیلدر نمایش دهید؟

aram1m

New Member
تقریبآ مثه ترجمه گوگل باشه ولی پیشرفته باشه و من میخوام یه مروگر اختصاصی باشه که وقتی برنامه رو بازش میکنم و نام سایتی را که وارد کردم
(البته سایت های خارجی) آن را ترجمه کنه؟؟؟؟؟؟؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
میتونید بدین شکل عمل کنید:
کد:
link$='http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=en&to=fa&a='
site$='http://www.yahoo.com'
translatelink$=link$+site$
Browser("Browser","translatelink$")
ولی اگه میخواین سایت ترجمه شده رو که نمایش میدین خبری از تبلیغات مایکروسافت و هدرش نباشه پیشنهاد میکنم یک سرور به عنوان واسط قرار بدین تا محتوا ترجمه شده رو دریافت و هدرهای سایت مترجم رو حذف کنه و محتوای ادیت شده رو برای شما برگشت بده که پیاده کردنش به این سادگی ها نیست.

aram1m

New Member
این کدها رو در کجا استفاده کنم میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
داخل یک دکمه بزارید که موقع انتخاب اون این عملیات انجام بشه

برای باز کردن تب جدید هم شما خودتون باید یه برنامه بسازید و جوری طراحی کنید که یه تب دیگه هم واستون باز کنه توی پلاگین کتیبه جواد عزیز آخرین نسخه یه همچین چیزی ساختن که خیلی خوب شده میتونید دانلود و استفاده کنید ازش

aram1m

New Member
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

که چجوری عمل نیو تب را در صفحه وب اضافه کنم که هروق new tab را بزنم مثلا سایت گوگل باز بشه
لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sshot-1.png

aram1m

New Member
[FONT=&quot]سلام به همه دوستان گلم من یه مرور گری درس کردم موقع ای که ازش استفاده میکنم اگه بخوام صفحات سایت را با [/FONT]new in tab[FONT=&quot] بازش کنم دکمه [/FONT]new in tab [FONT=&quot]بش غیر فعاله چطوری این قابلیت را بهش اضافه کنم .[/FONT]
[FONT=&quot]ویه سوال دیگه ام دارم اونم اینه که من میخوام این مرورگر را به یه نرم افزار وصلش کنم یعنی اینکه هروقت این نرم افزار را بازش کردم این مرورگرم سریع بازش؟.[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

جدیدترین ارسال ها

بالا