باز شدن یک صفحه دیگه بعد از دریافت رمز عبور صحیح

restles20

Active Member
سلام بر همگی دوستان عزیز
من تازه کار با php رو شروع کردم و آماتور هستم و برای یادگیری بحث پایگاه داده دارم یه دفترچه تلفن ساده تحت وب رو شبیه سازی می کنم که به چند تا مشکل برخوردم
اولین مشکل : من یه صفحه Login طراحی کردم که به پایگاه داده ام متصل هستش ... حالا می خوام چک کنم که وقتی کاربر نام کاربری و رمز عبور صحیح رو وارد کرد صفحه index باز بشه و در غیر اینصورت یه پیغام مناسب نمایش بده
دستورالعمل چک کردن نام کاربری و رمز عبور رو بلدم اما چه طوری یه صفحه جدید رو در صورت صحیح بودن نام کاربری و رمز عبور بازم کنم رو بلد نیستم
ممنونتون میشم راهنماییم کنید

Milad

Well-Known Member
سلام

یک دستور شرطی ساده هست ، در ابتدا که یک ورودی رو دریافت و با بانک اطلاعاتی مقایسه میکنید و سپس اگر درست وارد شده بودن کاربر رو منتقل میکنید به صفحه مد نظر ، برای چک کردن لاگین بودن کاربر هم میتونید از Session یا Cookie استفاده کنید ، درباره شون سرچ کنید توضیح داده شده قطعا ...

موفقیتـــ

restles20

Active Member
الگوریتم برنامه من ساده تره
ابتدا من نام کاربری و رمز عبور رو در دو متغیره جداگانه ذخیره می کنم و سپس مقدار ورودی کاربر رو با متغیر هایی که حاوی اطلاعات نام کاربری و رمز عبور هستن چک می کنم
حالا می خوام در صورت صحیح بودن شرط صفحه index رو باز کنم که نحوه باز کردنش رو بلد نیستم
ممنونت میشم نحوه باز کردن یه صفحه توسط php رو برام قرار بدی

Milad

Well-Known Member
با استفاده از Header میتونید کاربر رو منتقل کنید صفحه دیگه ، توی اون صفحه هم باید با استفاده از Cookie یا Session اعتبار سنجی بشه که کاربر لاگین هست یا خیر .

[PHPS]header('Location: index.php' );[/PHPS]

جدیدترین ارسال ها

بالا