باز شدن يك صفحه جديد در web browser فقط براي يك بار!!

alighat

New Member
ممنون از راهنماييتون
من هم هميشه ReadOnly هستم كه البته از بي سواديه و نه از با سوادي
احتمالا اين بار هم بايد همين رويه رو ادامه مي دادم .

من در مورد ASP و Cookie هاي ASP چيري نمي دونم و حتما صحبت شما درسته

و ازتون (شما و آقا عليرضا و همه ) مي خوام ReadOnly نمونيد و امثال من رو راهنمايي كنيد البته با يه كمي ملايمت بيشتر (خوب بي سوادي كه جرم نيست )‌

دليل اظهار نظر من هم اين بود كه مي خواستم كمكي بكنم
البته من در مورد كوكي ها مطمپن بودم ( و گرنه نمي گفتم ) چون تو PHPاينجوريه البته تا اونجاييكه من مي دونم ولي به نظر مي رسه اين بحث فني تر از اين صحبتهاست

به هر حال من به hoom قول مي دم كه در مورد چيزي كه نمي دونم چيزي ننويسم (تقريبا چيزي نمي مونه كه بنويسم ) كه نارحت نشن بروبچس

Ealireza

Member
alighat گفت:
خوب اينكه دعوا نداره !
معلومات من ضعيفه :wink: ولي
چيزي كه در مورد كوكي ها گفته شد درسته . كوكي اصولا رو client كار مي كنه و روي سرور معني نداره
ولي در كل برنامه اي كه hoom نوشته بود درسته و اصوليه . چون براي اين كار برنامه ي Server Side نمي تونه جوابگو باشه چون اگه بخواد رو صفحه اعمال بشه و مثلا اين دفعه لينك مربوطه رو نشون نداده باشه بايد صفحه دوباره لود بشه . اگه طرف صفحه رو ببنده كه ديگه هيچ

ولي برنامه اي كه با Java Script نوشتن خيلي خوبه و به درد بخوره و فورا با باز يا بسته شدن صفحه كار ميكنه و كامله ، البته با طرز برخوردشون موافق نيستم :? در مورد كوكي هم اشتباه مي كنن .
بابا چرا قرو قاطي شده همه چي
فقط با كوكي ميشه (فقط)
دوست عزيز Server side رو بهت توصيه ميكنم
چون نه سرعت لود رو ميگيره و خيلي هم سريع تر هست
و فكر كنم هيچ ربطي به بازو بسته بودن صفحه نداشته باشه
عليرضا كد درستي رو داده

نمیشه بگی بلد نیستم و همینطوری میخواستم یه جوابی داده باشم و خودت رو راحت کنی؟

لطفا قوانين سايت رو يك بار بخونيد
و كمي با ادب تر چيزي رو ارسال كنيد !!

Ealireza

Member
alighat گفت:
خوب اينكه دعوا نداره !
معلومات من ضعيفه :wink: ولي
چيزي كه در مورد كوكي ها گفته شد درسته . كوكي اصولا رو client كار مي كنه و روي سرور معني نداره
ولي در كل برنامه اي كه hoom نوشته بود درسته و اصوليه . چون براي اين كار برنامه ي Server Side نمي تونه جوابگو باشه چون اگه بخواد رو صفحه اعمال بشه و مثلا اين دفعه لينك مربوطه رو نشون نداده باشه بايد صفحه دوباره لود بشه . اگه طرف صفحه رو ببنده كه ديگه هيچ

ولي برنامه اي كه با Java Script نوشتن خيلي خوبه و به درد بخوره و فورا با باز يا بسته شدن صفحه كار ميكنه و كامله ، البته با طرز برخوردشون موافق نيستم :? در مورد كوكي هم اشتباه مي كنن .
فقط با كوكي ميشه (فقط)
عليرضا كد درستي رو داده

نمیشه بگی بلد نیستم و همینطوری میخواستم یه جوابی داده باشم و خودت رو راحت کنی؟

houtanal

Member
كوكي ها اطلاعات را صرفا در سطح سروس گيرنده ذخيره مي كنند.
براي جلوگيري از شروع دوباره سر و كله زدن:
http://www.cookiecentral.com/faq/
اين session است كه در سمت سرويس دهنده ذخيره مي شود.

houtanal

Member
1- عمر sessionها براساس مقدار زمان معرفي ده توسط برنامه نويس است.
2-ربطي نداشت ! عرض كردم كوكي ها صرفا در سيستم بازديد كننده ذخيره مي شوند.

houtanal

Member
همين الان من دو وب سرور لوكال يكي ويندوز با آپاچه و ديگري لينوكس با آپاچه دارم و بر اساس تعريفي كه در يكي از صفحات يكي از برنامه هام داشتم هنوزSession مربط به تاريخ 21/8/2004 در مسير معرفي شده به برنامه ذخيره شده.
int session_cache_expire ( [int new_cache_expire])

session_cache_expire() returns the current setting of session.cache_expire. The value returned should be read in minutes, defaults to 180. If new_cache_expire is given, the current cache expire is replaced with new_cache_expire.

The cache expire is reset to the default value of 180 stored in session.cache_limiter at request startup time. Thus, you need to call session_cache_expire() for every request (and before session_start() is called).

hoom

Active Member
Ealireza گفت:

بفرماييد اينم خوندم.

قانون شماره 13) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک بحث عمومی باز کنید.

در مورد Session هم هر دوتون حق داريد فقط دو مدل مختلف از Session رو دارين ميگيد. نوع اول User Session هستش كه فقط در پنجره جاري معتبره. يعني اگر پنجره رو ببنديد از بين ميره. حتي اگر بعد از بستن يّه پنجره جديد باز كنيد و همون آدرس رو صدا بزنيد.
نوع دوم Application Session هستش كه با هر بار اجراي وب سرور مقدار دهي ميشه و از بين نميره مگر وب سرور رو دوباره استارت كنيد

فقط با كوكي ميشه (فقط)
عليرضا كد درستي رو داده

من ديگه هيچي نميگم يه بار برنامه‌اي رو كه خودتون دارين ميگين با كوكي بنويسيد و اجرا كنيد. اگر از طرز اجراش خوشتون اومد، از اين به بعد از همون روش استفاده كنيد.
طرز صحبتم با شما نيست، كلا ميگم كه اكثر كاربرايي كه فكر ميكنن برنامه‌ نويسهاي توپي هستند، پروزه‌هاي بزرگ انجام نداده‌اند كه بدونن اگر تعداد بازديد كننده از صفحه از 10 تا در دقيقه به 100 تا در دقيقه رسيد چه بايد بكنند. يا اگر وب سرورهاشون از يكي به دوتا رسيد چه اتفاقي براي برنامشون ميوفته. هميشه بايد درنظر بگيريد كه امكان داره سايت شما كلي بازديد كننده رو بايد سرويس بده. اضافه كردن سخت‌افزار هميشه راه حل نهايي نيست بلكه با طراحي و برنامه‌نويسي صحيح ميتوان بهترين و بهينه‌ترين كارايي رو داشت.

ارادتمند شما

hoom

Active Member
alighat گفت:
ممنون از راهنماييتون
من هم هميشه ReadOnly هستم كه البته از بي سواديه و نه از با سوادي
احتمالا اين بار هم بايد همين رويه رو ادامه مي دادم .

من در مورد ASP و Cookie هاي ASP چيري نمي دونم و حتما صحبت شما درسته

و ازتون (شما و آقا عليرضا و همه ) مي خوام ReadOnly نمونيد و امثال من رو راهنمايي كنيد البته با يه كمي ملايمت بيشتر (خوب بي سوادي كه جرم نيست )‌

دليل اظهار نظر من هم اين بود كه مي خواستم كمكي بكنم
البته من در مورد كوكي ها مطمپن بودم ( و گرنه نمي گفتم ) چون تو PHPاينجوريه البته تا اونجاييكه من مي دونم ولي به نظر مي رسه اين بحث فني تر از اين صحبتهاست

به هر حال من به hoom قول مي دم كه در مورد چيزي كه نمي دونم چيزي ننويسم (تقريبا چيزي نمي مونه كه بنويسم ) كه نارحت نشن بروبچس

آقا خیلی شرمنده کردین. من اصلا قصد توهین نداشتم

golden

Member
حرف hoom کاملا درسته

به نظر من بهتره با script نوشته بشه. و کدهای Hoom کاملا درسته و بهترین گزینه است.
البته باید بگم که خط 12
کد:
   myWin.location = strLink;
باید به خط 7 انتقال داده بشه.

من فکر میکنم کسی که هم Server side و هم client side بلده بدون شک در این مورد به طرف client side میره. :D

در این مورد 100% حق با Hoom است.

AliReza26

Active Member
a_mollaei گفت:
AliReza26 گفت:
به هر حال حتما ايشون چه سرور سايدشو و چه كلاينت سايدشو بخواد استفاده كنه بروبچ راهنمايي هاي لازم را بهشون كردند.....

كاملا. :)

علي جان بروبچ لحجه داره بگو بروبچس كه بدون لحجه باشه.

چشم... :wink:

البته ببخشيد ...من يكم لحجه دارم..... :lol:

AliReza26

Active Member
بابا يه روز نبودم چه دعوايي راه افتاد.... :D

يه كد كه اين همه دعوا نداره....

در ضمن روش كوكي حتي در مقياس 100 بازديد كننده در دقيقه هم باعث افت كارايي سرويس دهنده نميشه چون كه اصلا كوكي تو كلاينت ذخيره ميشه...

اگه قرار بود نوشته شدن كوكي براي كاربرا باعث افت سرور بشه كه ديگه كار سايتهاي بزرگي كه بيشتر بوسيله كوكي براي استقرار و برپا ماندن ديناميكي سايت هستند كارشون زار بود.... :wink:

AliReza26

Active Member
Re: حرف hoom کاملا درسته

golden گفت:
به نظر من بهتره با script نوشته بشه. و کدهای Hoom کاملا درسته و بهترین گزینه است.
البته باید بگم که خط 12
کد:
   myWin.location = strLink;
باید به خط 7 انتقال داده بشه.

من فکر میکنم کسی که هم Server side و هم client side بلده بدون شک در این مورد به طرف client side میره. :D

در این مورد 100% حق با Hoom است.

ما هم كه چيزي نگفتيم....

هر دو راه موجوده ....

حالا بد كاري كرديم راه سرور سايدشم گفتيم..... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا