باز شدن فرم در صفحه

parsadesigner

New Member
سلام به دوستان ! من فرمی را طراحی کردم که توی این فرم اطلاعات دریافت میشه !

لیست کامل فرمم را پیوست می کنم ! فرم در signup.php قرار گرفته است .حالا من میخوام وقتی فیلدها پر شد و کاربر روی دکمه ی submit کلیک کرد این فرم با اطلاعات input اون توی صفحه ی signup.php محو بشه و توی همون صفحه ی signup.php توی class = javal1 بنویسه که اطلعات با موفقیت ثبت شد . تهش بگم که نمیخوام پیام موفقیت را توی صفحه ی دیگه نشون بدم و میخوام توی صفحه ی signup.php نشون بدم ! بگید چیکار باید بکنم .
به جوانیم قسم هرچی گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم . :lol:

فایل پیوست شد .

پیوست ها

• htdocs.zip
    223 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Cyletech

Member
شما میخواید که همه کارهارو براتون انجام بدم؟ اگر اینطوره شرمنده. فکر هم نکنم آدم باکاری (بیکار نباشه) اینکارو کنه. فقط راهنمایی می کنم.
action در فرم رو خالی بگذارید چون خالی به معنی همان سند جاری هست یا میتونید نام همون فایل رو باز مشخص کنید. در همان صفحه یک دکمه دارید برای ارسال فرم. براش یک name در نظر میگیرید. مثلاً send . بعد در همون فایل یه چیزی اینطوری می نویسیم:
PHP:
<?php
if(isset($_POST['send']))
{
//harkari mikhay kon
}
?>
فقط دقت کن method در فرم حتماً باید POST باشه. چون داری اطلاعات رو ارسال می کنی ، دریافت نمی کنی که!!! بخوای از GET استفاده کنی.
باقیشم ساده هست. هرچی رو مثلاً با جاوا اسکریپت بررسی کردی با php بررسی کن بعد در نهایت در یک else اطلاعات رو مثلاً بفرست در پایگاه داده یا از echo استفاده کن و متنی رو نمایش بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا