بازی کراش ایرانی : موش زیرک 2 بعدی

mshgames

Well-Known Member
سلام

من یه پست داده بودم (یعنی حدودا 3 یا 4 روز قبل ) که نوشته بودم این انجمن چرا این شکلی کار زحمته مارو کسی تحویل نمی گیره و...از این حرفا و بعد یه مقایسه اشتباه کردم با سایته بازینما و بعد پستمو ویرایش کردم ولی حالا اومدم و این استقبالو دیدم فهمیدم خیلی زود قضاوت کردم شاید علتش غرور بود ولی من از همه شما دوستانم یه معذرت خواهی می کنم امیدوارم تو این ماه رمضان منو بابت این برخوردم (البته فقط یکی از دوستانم force این پستو دید) منو ببخشید واقعا شرمنده تونم و ممنون از این استقبال گرمتون

از مدیرایه محترم سارا خانم و ماندانا خانم (ممنون سارا خانم که کارو قابل دونستید و اونو در تاپ گالری قرار دادید واقعا خوشحال شدم از آقا مجید مدیریت کل هم جا داره تشکر بکنم که به این تاپیک یه سری زدن ممنونم ازت)
همچنین از عرفان
Dark-M4N
حمید
H-M-P
و دنجر دوستایه گلم ازشون تشکر می کنم
بحرحال ممنون
و بازم معذرت

آخرین ویرایش:

mshgames

Well-Known Member
سلام

Mandana_ns
بازی قشنگی واقعا معتاد کننده تقریبا آسونه پیشنهاد می کنم حتما تا آخرشو بری
avang2005
محمد جان واقعا تمومش کردی ایول واقعا ازت ممنونم بمن گفتی باید برم بازی رو تموم کنم باور نمیشد اما حالا.....
sara_is_nice_girl

خیلی ممنون ازتون

[Erfan]

از شما هم ممنون آره یادش بخیر البته الان دیگه Xbox360 و PS3 اومده اون قدیمیا از رده خارج شدن (البته PS2 هنوز هست)

بازم ممنون ازت

Dark-M4N

پیشنهاد خوبی بود دوست عزیز راجبه تنظیمات این سورسه بازی آسیب دید وگرنه اونا رو هم میزاشتم نمی دونم ولی سعیمو می کنم این تغییراتو با توجه به
پیشنهادات انجام بدم
ممنون ازت

hamed1star

از شما هم ممنون حمید جان

H-M-P
ممنون تو فکر استفاده از انجین( TGB)و نرم افزارایه دیگه همچون (Game Maker 3D Game Studio) هستم ممنون از نظرت
سیرش آره شبیه کراش نیست یه خورده چاشنی بهش اضافه کردم از جمله جادو سرعت و...

DANG3R

از شما هم ممنون دوسته گلم

موفق باشید

محمد

اینم یه عکس از مرحله غول بازی
30blgzq.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
سینا بازیتو دانلود کردم ! هنوز خیلی کنده! و اعصاب ادمو خورد میکنه! پرشش خیلی زیاده! و...
یا حق و در پناه حق

mshgames

Well-Known Member
سلام

احسان جان عضو شدی
آقا تبریک میگم ورودتو تبریک
موفق باشی
ممنون از اینکه بازی رو دانلود کردی
محمد

saeedesign

Member
سلام محمد جان
امیدوارم خوب باشی..........تبریک...بالاخره تموم شد
آقا در مورد سورس هم خیالت راحت..ماسرمون بره قولمون نمی ره!!پیش خودمه :)
خوشحالم که تونستم یه کاری برات بکنم.!البته کمترین کار بود
همیشه موفق باشی

من دسامبر 2007 یعنی یک سال و خورده ای پیش عضو شدم!!
فقط فعالیتم کم بوده! محمد جان!

یا حق و در پناه حق

mshgames

Well-Known Member
سلام
بحرحال خوشحال شدم اینجایی احسان جان

سعید من بهت اعتماد کامل دارم آقا ممنون شاید اگه تو نبودی این بازی اصلا به اینجا نمی رسید

موفق باشید

rezaee

Member
بابا ایول
من بازی های قبلیت رو دیده بودم اما........
اما اینیکی یه چیز دیگس من همین الان نصبش کردم. امید وارم موفق باشی. تا اینجاش از آهنگی که واسش انتخاب کردی خیلی خوشم اومده و سبکش
راستی دلیل خداحافظی از دنیای بازی سازی رو نگفتی :cry:
یا من ندیدم:shock:
باید به این استعدادت جهت بدی نه اینکه ترکش کنی......... البته شاید دلیل خاصی داره که ما بی خبریم:-?
به هر حال هرکجا و تو هر وضعیتی هستی امیدوارم موفق خوشحال و مومن باشی...:rose:

mshgames

Well-Known Member
سلام

ممنون از اینکه بازی رو دانلود کردی البته قصد دارم رو یه این بازی مانور بیشتری بدم و یه تغیراته کلی

در مورد اینکه فلشو ترک کنم نه ادامه ش میدم (خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم)

موفق باشی
وبازم ممنون

Cute design

Well-Known Member
خدا حفظت کنه برای ایرانو ایرانی!

آقا خداحافظی نکن! تازه باهات دارم آشنا میشم>>> حیفه!

mshgames

Well-Known Member
سلام

ممنون این نظر لطف شماست

نه من هستم خداحافظی کنسل شد

بازم ممنون

موفق باشی

محمد

robic

کاربر فعال
آقا تبریک

کاره خوبی شده ، ولی نیاز به خیلی تغییرات داره ، به نظره من جا داره ورژن های دیگه ای از این بازی رو هم با تغییرات اساسی ارائه بدی ، حتی اگه یکمی تلاش کنی و استاندارد سازی هم کنی ، می تونه به صورت جهانی عرضه بشه و برات سود اقتصادی هم داشته باشه !!! . امیدواروم که این رویه رو تا آخر ادامه ندی !!! ( البته کارت حرف نداره ) بلکه پیشرفته تر هم بشه کارهات و قابل رقابت با بزرگترین بازی سازان فلش دنیا

آخرین ویرایش:

mshgames

Well-Known Member
سلام

نمی دونم ولی سبک پلتفرم ادونچر کلی طرفدار داره در هر صورت ممنون ازنظرت

khorzu

Member
اگر چه مشخصه که خیلی وقت گذاشتی اما اولین بار که تاپیکتو دیدم گفتم چرا باید از این همه شخصیت کراش رو انتخاب کنی.این کار باعث می شه با اینکه خیلی زحمت کشدی افکار سریع اونو با خود کراش مقایسه کنند و نتیجه هم می شه پیروزی کراش اصلی . به نظر من بهتر بود یه کاراکتر جدید جدید و ترجیحا وطنی رو برای بازی ساختن انتخاب می کردی . و همیشه بازی ساز های ایرانی چوب کم توجهی به محتوا رو می خورند . ...

Cute design

Well-Known Member
هیچ فرقی نمیکنه چه موش چه روباه!:دی

می بینم که آواتارتم عکس جاستینه! بابا!

جدیدترین ارسال ها

بالا