بازی کراش ایرانی : موش زیرک 2 بعدی

mshgames

Well-Known Member
CRASH

با سلام خدمت تمام بچه های مجید آنلاین ماه رمضانو به همتون تبریک می گم
ان شالله که نماز روزه هاتون قبول درگاه حق قرار گرفته باشه

خوب بریم سر بازی

6f6niu.jpg

اینم یکی دیگه از شاهکارهای بنده البته آخریش و خداحافظی من با دنیایه فلش
خوب بریم رو بازی همونطور که می دونید بازی کراش یکی از محبوبترین بازیهایی بود که کنسول پلی استیشن 1 به خود دیده و برای 2 هم ساخته شد یعنی به هر کس بگی کراش درجا میگه همون روباه شیطون
نسخه های بسیاری از این بازی ساخته شد اما من 3 ماه پیش تصمیم گرفتم برای کامپیوتر و فلش یه نسخه درست کنم بعد از 3 ماه کار سخت (فلش اصولا برایه ساخت بازی طاحی نشده) بلاخره موفقق شدم بازی رو تموم کنم و آماده البته یه سری با کوچیک داره که اونو باید به من بگید و منو ببخشید به این صورت که آخرایه کار این بازی یعنی حدود 2 هفته پیش سورس مشکل پیدا کرد و ناقص شد با کلی بدبختی بازی دوباره بازسازی شد (واقعا سخته) و آماده

1rw0g3.jpg

از قابلیت هایه بازی سیو شدن هر مرحله شه که این یه مزیته و طراحی سیستم سیو (متغییر شار آبجکتو و ارری) کلی وقتمو گرفت در این بازی شما نقش کراش یا همون روبه شیطون رو بر عهده دارید و باید در هر مرحله قطعات او کا اوکا یا همون نقاب معروف رو جمع آوری و به اوکا اوکا اصلی برسید و در این راه مراقب دشمنان هم باید باشید می توانید سیب جمع آوری کنید و جادو بخرید تا سرعت و پرش و.... افزایش پیدا کند (واقعا جالبه میگم در نوع خودش بی نظیره این بازی ) درجه بندی بازی سخته اصولا من معمولا بازی هامو که می سازم درجه سختو انتخابمی کنم اما برایه این بازی یه خورده لطافت قائل شدم تا دوستانم بتونن راحت به بازی رو تمام کنن و با نیکوجی مبارزه (اسمش نمی دونم نیکوجی بود اسمه اون دکتور) حالا هر چی

تا بازی رو به اتمام برسونید(درجه بازی از 8 سال تا بگیر همینجوری 99 سال)

راهنمایه بازی :

W = دکمه پرش
کلیدهای جهت نام برای حرکت این روباه
برای زدن دشمنان باید حتما پرش کرده و با پایه جلو بر سرشون بکوبید

برای سیو بازی پس از اتمام هر مرحله در جایی که نقشه ظاهر میشه کافیه دکمه سیو سمته راست بالا رو زده و به منو سیو رفته و دوباره دکمه سیو رو بزنید حال بازی ذخیره میشه اگر دکمه لود را بزنید میرید به همانجا
(راحته ) فقط دقت کنید چون فلش سیستمه سیو داخلیش درسته جالبه اما حساس با زدن دکمه دلیت در همان منویه سیو بازی ذخیره شده حذف میشه

دیگه سخن بسنده می کنم (مثله اینکه زیاد افطاری خوردم) و این شما و این بازی کراش

(فایله ستاپ داره) حجمش هم حدود 2.5 مگا بایت است

ej6dcj.jpg

دانلود بازی با حجم 2.5 مگا بایت

نسخه بهبود یافته (افزایش سرعت و گرفتن چند باگ )

http://www.4shared.com/file/61956964/a5805932/Setup_Final_Version_.html

دانلود والپیپره بازی با حجم 271 کیلو بایت

http://www.4shared.com/file/61610253/3d213b7a/Wall_paper.html

منتظر نظراته شما دوستانه گلم هستم

موفق پیروز باشید

طریق زدن دشمنا : پرش کرده و با پایه جلو به سرشون بکوبید اینو یادم رفت بگم برایه غول بازی هم همینطور

با تشکر

=D>:yes::Dمحمد

آخرین ویرایش:

force

Member
سلام:
خدا رو شکر که به خوبی وخوشی تموم شد تبریک میگم خیلی خوب شده بهتر از این دیگه ممکن نیست,فقط یعنی چی "خداحافظی من با دنیایه فلش" ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

force

Member
سلام:
مرحله 1 که تموم میشه نمیره 2 ! همینجا وایمیسه ! بعد زمان تموم میشه میمیره !

shayanboy

Active Member
ای وای ..... بابا ای ول :d
دست شما درد نکنه
خیلی حال داد .
ممنون
مرسی
شایان

majideptp

Member
معرکه است آقا

ولی آخه چرا خداحافظی

خداحافظ کلامی تلخ و غمگین است چرا با من خداحافظ):

amir_s

Active Member
دوست من ... خیلی ممنون ...
عالی و جذاب شده ...

برای من هم همین سوال پیش اومده ... حیفه کاربرانی مثل شما رو از دست بدیم ... اگر مشکلی هست به من پیغام خصوصی بدید حتما حلش می کنیم .

sepi90

Member
خوب بود فقط چند مورد به نظر من :
حالتش حالت دویدنه ولی انگار راه میره .باید سریعتر جلو بره .
سرعتش که با سی پی یو منم پایین بود .

در کل محیطش خیلی قشنگ بود و کار قشنگی شده .
آفرین

به چیزایی فکر کن که از این خط سیر معمول بازی های فلش خارج بشی .
میتونی چیزی تو مایه های کاراته بازی درست کنی ؟
ببین یه چیز خاصی باشه ، چیزی که کمتر پیدا بشه میون بازی های فلش .
مثلا یه خط داستانی داشته باشه با یک سری کاراکتر که هر کدومو انتخاب کنی بری برای جنگیدن

، یه چیزی تو مایه های تیکن دو بعدی .
که انیمیشن هایی هم در موارد خاص یا ضربه های خاص پخش بشه .
در مورد چگونگی ساخت خودت میدونی که میتونی درست کنی یا نه ولی به نظرم بازی جالبی میشه .
کاراکترا هم سعی کن خیلی جدی کار بشه .

بازم موفق باشی پسر .

mshgames

Well-Known Member
سلام

http://bazinama.com/message/showthread.php?t=12781

برای راهنمایی زمانی که تمام تکه های اوکا اوکا رو گرفتی باید به قسمت اول بری همونجا که تابلو Go بعد ماسک اصلی برداری دوباره به سمت اون سکو بری تا مرحله بعدی بری
اینم عکسش

2pr8sxt.jpg

اینم یه عکس از مرحله 2

6oepag.jpg

آخرین ویرایش:

force

Member
سلام:
بازم به خاطر این بازی زیبا ازت تشکر میکنم,اینجا ارزش کارت رو میفهمن خوب همه اینجا میدونن که کار بزرگی انجام دادی ,قابل رقابت که هیچ میشه گفت یه سرو گردن بالاتر از بازی های فلش مرحله ای غیر ایرانی کار کردی,ما که خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوستت داریم (نظر بقیه هم بدون شک همینه). :)

::::(میدونم جاش نیست ولی....)::::امیر جان شما هم مبارکت باشه :دانشگاه,منم دیگه کم کم باید درس خوندن رو برا کنکورم شروع کنم .:rose: :rose: :rose:

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام
مقسی.چیزه جالبی شده
می که زیاد بنکلن اهله بازی نیستم اما قیافه ی این روباهه _ روباهه؟ _ می رو تحت تاثیر قرار داد.قیافه ی کُمُد ای داره:d

جالب بود خیلی
موفق باشین ^.^

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من بالاخره اين بازي رو تموم كردم خيلي جالب بود

موفق باشيد

Erfan

Active Member
کار قشنگی شده ...

من رو یاد دوران ps1 و ps2 که بازی میکردم میندازه ... یادش بخیر ...

بهتون تبریک میگم ..

موفق باشید.
عرفان

Dark-M4N

Member
خیلی قشنگ شده

فقط 2-3 تا پیشنهاد داشتم تا بازی از اینی که هست جذاب تر بشه

یکی اینکه مثلآ اونجاهایی که حروف crash هستش خودش نتونه بپره و بگیره

توسط یه چیزی(واسطه)بپره مثل قارچی چیزی

بعد اینکه یه تنظیمات بزار که کسی که میتونه بازی کنه بتونه مثلآ آهنگ رو قطع کنه یا کلید هایی که بازی باهاش انجام میشه رو عوض کنه:shock:

چی گفتم!خودم نفهمیدم

موفق باشی

H-M-P

Member
یه سوال چرا تو فلش !؟ میتونستین رو موتور های قدرتمند بازی سازی پیاده سازی کنین با قدرت بالاتری هم عرضه اش کنین البته نمیگم این خوب نیست ولی بهتر هم میتونست باشه ! خلاصه خیلی خوب شده البته درسته که محتواش ربطی به کراش اون موقع نداره ولی گیم پلی و سیر محتواش جالبه برا خودش !

موفق باشید .

DANG3R

Member
سلام
تبریک می گم ... عالی شده ...
یاد قدیما که بازی می کردیم افتادم ...

بازم تبریک

موق باشی. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا