بازی تشخیص عکسها

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
03.gif
این بازی هم مثل بازی موبایلهای قدیمی نوکیا که باید ۲ تا عکس یکسانو جاشونو حدث بزنی هست.
که ۴۰ ثانیه وقت داری تا جای عکسها رو حفظ کنی و و بعد از ۴۰ ثانیه روی عکسها پوشیده میشوند و باید ۲ تا ۲ تا عکسهای همشکل رو پیدا کنی در ضمن رکورد هم ثبت میشه.

:Dبرنامه نویس : مجتبی تاجیک

تصویری از محیط نرم افزار
[MIUC]21134121132[/MIUC]
دانلود بازی با حجم ۱.۸۱۵ مگابایت

ویرایش شده توسط سامان در تاریخ 24-9-86

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mshgames

Well-Known Member
سلام
آفرین
از شاتی که گذاشتی مشخص بازی جالبی باشه
من الان دارم دانلودش میکنم
موفق باشی

silvercover

کاربر متخصص
بنده نتونستم فایل دریافتی رو اجرا کنم. دوبار هم دانلودش کردم. کسی دیگه ای این مشکل رو داشته. گویا فایل آسیب دیده. چون ابتدای برنامه که میخاد اجرا بشه این پیام رو میده.

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:eek:شرمنده همگی.
بله فایل خراب شده بود دلیلشو نمیدونم ولی درستش کردم همین الانم تستش کردم درسته لینکشم درست شد.
نظر یادتون نره لطفا.

silvercover

کاربر متخصص
با ذهنیتی که من از این نوع بازی ها داشتم فکر میکنم باید یه تغییر کوچولو توش داده بشه. توی مدل هایی که من دیدم وقتی کاربر روی یک خونه کلیک میکنه اون خونه از حالت مخفی در میاد و تا زمانی که خونه دوم کلیک نشده در حالت آشکار باقی میمونه. اما در مدل شما باید همه چیز رو در حالت مخفی ادامه داد. البته شاید از قصد خواستین اینطوری باشه.

فکر کنم اگر زمانی که برای حفظ کردن جای اشکال گذاشتین کمی کمتر بشه بهتر باشه. و یه مطلب دیگه هم که دیدم این بود که پیامی که موقعی که اسم بازیکن وارد نشده باشه برنامه نشون میده دو سه تا غلط املایی مثل Tray ( درستش Try) داره.

تشکر.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
ممنون از زحماتت .. من به همون نکاتی که حامد گفته بسنده می کنم...
فقط لطفا اگه عکس میزارید به صورت بند انگشتی بزارید تا صفحه دیرتر لود نشه...
مرسی

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا