بازیلای اندرویدی
saalek110 Well-Known Member Mar 8, 2024 #3 City Road Construction Games - Apps on Google Play Make use of excavator in building house & road in construction simulator games play.google.com بازی ساخت جاده ۴۵ مگا ۳ بعدی خیلی ایراد داره..من بعد ۸ دقیقه دارم دیلتش می کنم. البته اجرای بازی ایراد نداره ولی خیلی خیلی ساده و اولیه است. روی اون کار نشده. آخرین ویرایش: Mar 8, 2024
City Road Construction Games - Apps on Google Play Make use of excavator in building house & road in construction simulator games play.google.com بازی ساخت جاده ۴۵ مگا ۳ بعدی خیلی ایراد داره..من بعد ۸ دقیقه دارم دیلتش می کنم. البته اجرای بازی ایراد نداره ولی خیلی خیلی ساده و اولیه است. روی اون کار نشده.
saalek110 Well-Known Member Jul 5, 2024 #4 معرفی شبیه سازهای هواپیما در برترین ها، ولی من بازیها را تست نکردم. فقط لینک می زارم: برترینها : بهترین بازیهای هواپیمایی و شبیهساز پرواز در اندروید بهترین بازیهای هواپیمایی و شبیهساز پرواز در اندروید بازیهای شبیه ساز پرواز برای موبایل کم نیستند. اما در اینجا بهترین بازی های هواپیمایی اندروید با هواپیماها و کابین خلبان و گرافیک واقعگرایانه را معرفی میکنیم. www.bartarinha.ir
معرفی شبیه سازهای هواپیما در برترین ها، ولی من بازیها را تست نکردم. فقط لینک می زارم: برترینها : بهترین بازیهای هواپیمایی و شبیهساز پرواز در اندروید بهترین بازیهای هواپیمایی و شبیهساز پرواز در اندروید بازیهای شبیه ساز پرواز برای موبایل کم نیستند. اما در اینجا بهترین بازی های هواپیمایی اندروید با هواپیماها و کابین خلبان و گرافیک واقعگرایانه را معرفی میکنیم. www.bartarinha.ir
saalek110 Well-Known Member Feb 19, 2025 #5 Home Pin: Pull The Pin Puzzle - Apps on Google Play Pull the pin to save the man and his wife, collect money and build the home play.google.com معمایی ، دو هزار مرحله. به حالت هواپیما بزارید تا تبلیغ نیاید یا اینترنت را ببندید.
Home Pin: Pull The Pin Puzzle - Apps on Google Play Pull the pin to save the man and his wife, collect money and build the home play.google.com معمایی ، دو هزار مرحله. به حالت هواپیما بزارید تا تبلیغ نیاید یا اینترنت را ببندید.