بازگردانی اطلاعات - کمکم کنید لطفا

سلام
گویا ویروس چرنوبیل گرفته بود هاردم، همه درایوها رو از دست دادم
این نرم افزارهای بازگردانی 100% ریکاوری نیمکنن، توروخدا بگین چطور میتونم 100% برگردونم اطلاعات رو، همه نمونه کارام اون تو بود....

mahamm1d

Member
از نرم افزارهای NU استفاده کن. از Unerase Wizard . شاید پاسخگو باشه!!

New World

Member
دوست عزيز اگر همه ي اطلاعات قابل بازگرداني باشه كه ديگه اون ويروس ديگه ويروس نيست و بي دليل نوشته شده.

game4u

Member
در ضمن اگر چیزی ذخیره کردی تو هاردت احتمال بازیابی فایل های پاک شده به صفر میرسه

New World

Member
تقريبا بايد بي خيالش شي و از صفر يا يه چيزي تو همين مايه ها شروع كني.
موفق باشي

Shahryar_NEO

New Member
دوست عزیزم هیچ نرم افزاری جز Recover My Files را استفاده نکن ...

سوالی بود در خدمتم ...

قربانت شهریار

AMiR

Active Member
اگه اطلاعات اينقدر واسه تون مهمه
با يكي از موسسات بازيابي اطلاعات تماس بگيريد

kayvan.azarbarz

New Member

دوست عزيز اگر همه ي اطلاعات قابل بازگرداني باشه كه ديگه اون ويروس ديگه ويروس نيست و بي دليل نوشته شده.

در ضمن اگر چیزی ذخیره کردی تو هاردت احتمال بازیابی فایل های پاک شده به صفر میرسه

موافقم ولي فكر نكنم نرم افزاري باشه كه صددرصد بر گردونه

سلام به همه دوستان و عرض احترام به نظراتشون
از نرم افزار NU استفاده نکن چون اطلاعات کد شده رو برنمی گردونه
زیاد هم نگران نباش چو.ن اگر اطلاعات توسط ویروس هم کد شده باشه بعد از ویروس کشی میتونی دوباره برگردونیشون
با ذخیره کردن فایل هم اطلاعات درصد کیفیت بازیابی شون پایین میاد که این خیلی به نوع پارتیشن هات بستگی داره ( FAT or Ntfs ) و تازه فقط اطلاعات اون درایو و جایی که اطلاعات ذخیره شده احتمال بازیابی موفقیت آمیزشون کم میشه
هیچ نرمافزاری تو دنیا نمیتونه با ضریب 100درصد اطلاعات رو بر گردونه
این بهترین کاره اگر پولش رو داشته باشی یعنی بدی به شرکت های بازیابی اطلاعات و اگر پولش رو نداشته با نورتون یا کسپر اسکای ترجیحا آخرین ویرژن موجود در بازار ، دستگاهت رو ویروس کشی کن بعد با یه نرم افزار ریکاوری اطلاعات اطلاعاتت رو ریکاوری کن

kayvan.azarbarz

New Member

زیاد هم نگران نباش چو.ن اگر اطلاعات توسط ویروس هم کد شده باشه بعد از ویروس کشی میتونی دوباره برگردونیشون
با ذخیره کردن فایل هم اطلاعات درصد کیفیت بازیابی شون پایین میاد که این خیلی به نوع پارتیشن هات بستگی داره ( FAT or Ntfs ) و تازه فقط اطلاعات اون درایو و جایی که اطلاعات ذخیره شده احتمال بازیابی موفقیت آمیزشون کم میشه
این بهترین کاره اگر پولش رو داشته باشی یعنی بدی به شرکت های بازیابی اطلاعات و اگر پولش رو نداشته با نورتون یا کسپر اسکای ترجیحا آخرین ویرژن موجود در بازار ، دستگاهت رو ویروس کشی کن بعد با یه نرم افزار ریکاوری اطلاعات اطلاعاتت رو ریکاوری کن

kayvan.azarbarz

New Member

از Unerase Wizard هم می تونی استفاده کنی . منم یه بار همچین اتفاقی برام افتاده بود که بااین برنامه تموم اطلاعاتم برگشت . خدارو شکر می کنم

با عرض سلام و تشکر از تمامی دوستانی که راهنمایی کردن.
قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم از اینکه اینقدر دیر سر میزنم.
راستش من هاردم رو به یکی از مراکز بازگردانی دادم (خ وزرا، hdd Clinic) ولی این شرکت بعد از اینکه 3 هفته تمام ما رو سر کار گذاشت، گفت که اطلاعات شما قابل برگشت نیست. (که مطمئن هستم اصلا دست به هاردم نزدن جواب منفیشون هم به خاطر پیگیری زیاد من بود).
اما دلیل از بین رفتن اطلاعات و درایو ها رو فهمیدم، یکبار که من هارد به هارد کرده بودم، زمانی که کامپیوتر روشن بود هارد افتاد پایین، که به احتمال قوی دلیلش فقط همین موضوع میتونه باشه.
خلاصه که هنوزم مشکلم حل نشده، خواستم ببینم اگر دوستان یکی از این مراکزی که واقعا کار درست هستن و زود به نتیجه میرسن سراغ داره، لطف کنه و همینجا اعلام کنه.
و یک موضوع دیگه اینکه یکی از دوستان برنامه Unerase Wizard رو معرفی کردن و فرمودن که کامل اطلاعاتشون برگشته، ممکنه بقیه دوستان هم نظر بدن؟
با تشکر

mahamm1d

Member
unerase wizard تقریبا اطلاعات من رو برگردوند . البته بعضی فایلها ناقص بود. این نرم افزار هم تحت نرم افزارهای nu هست.

ali_118

کاربر VIP
recover my files تونست یکم از فایل های منو برگردونه ولی اسماشون عوض شده بود و دایرکتوری هم مشخص نبود و این برای من که تعداد زیادی Web Page ذخیره شده داشتم کارامد نبود .
برنامه Active file recovery هم خیلی راحت تونست فایل ها رو برگردونه ولی خیلی از عکس ها رو ناقص بازگردانی میکرد که به هیچ وجه قابل مشاهده نبود .
اگه فکر میکنی که مشکلت به صورت نرم افزاری حل میشه همین recover my files رو امتحان کن ، اگه از قسمت compelete format recover استفاده کنی خیلی قوی عمل میکنه !
امیدوارم مشکلت حل بشه .

New World

Member
اما دلیل از بین رفتن اطلاعات و درایو ها رو فهمیدم، یکبار که من هارد به هارد کرده بودم، زمانی که کامپیوتر روشن بود هارد افتاد پایین، که به احتمال قوی دلیلش فقط همین موضوع میتونه باشه.

دوست عزيز اگر مشكل اينطوري ايجاد شده باشه سخت افزاري هستش و امكان بازگرداني اطلاعات توسط نرم افزار اصلا وجود نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا