من یه سوال دارم !
تمام ویندوزها قابلیت برگردوندن اطلاعات رو دارن با فرض رعایت همین مواردی که گفتید ؟؟!!
سلام
دوست عزیز متوجه مطلب شما نشدم. سوال میپرسید ، یا اینکه مطلبی رو میدونید ، و میخواید بفرمایید ، کدوم؟
اگه مطلبی هست ، بفرمایید ، خوشحال میشم چیزی یاد بگیرم ، چون در این باره چیزی نمیدونم،
واگه سوال هست ، اولآ تمام ویندوز ها رو نمیدونم ، ولی اگرهم هست یه سیستم بازیابی ، که توی هر کدوم هم شکل اون
متفاوت هست،هم قدرت بازیابی ، و هر کدوم برای منظور خاصی هست.
مثلآ مایکروسافت ، برای DOS هم یه سیستم بازیابی فایل داشت ، که بیشتر مواقع خوب عمل نمیکرد یا ضعیف بود،
و اما در مورد XP ، یه برنامه System Restore داره ، که تحت شرایط خاص ( که بیشتر مواقع باید از قبل تنظیم شده باشه) عمل میکنه.
کارش نسبتآ بد نیست ، ولی باز همیشگی نیست و بدرد همه کارها نمیخوره.
مثلآ اگه شما جدول پارتیشن تیبل رو از دست بدید ، یا خراب بشه ، این برنامه هیچ کمکی بشما نمیتونه بکنه ،در این
حالت یا حالتهای مشابه ، شما اصلآ به سیستم عامل دسترسی ندارید ، که حالا بخواید از برنامه های اون استفاده کنید،
مثلآ شما با همه ویندوز ها میتونید CD یا DVD رایت کنید ؟ حتمآ باید برنامه Nero یا برنامه دیگه که برای رایت ، مخصوص اون
سیستم عامل ساخته شده رو نصب کنید و از اون استفاده کنید، فقط در بعضی مثل XP میتونید رایت بفرمایید ، که تازه برای
ساختن VCD باز به Nero یا برنامه دیگه نیاز دارید.خلاصه اینکه برنامه های دیگه ، معمولآ در بازیابی ، قویتر از خود ویندوز هستند.
با این حال من اطلاعات و تجربه خاص و زیادی ، در مورد بازیابی فایل با خود ویندوز ندارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
توجه
راستی ، یه مطلبی رو الآن متوجه شدم ، اگه منظور شما از سوال اینکه ، این برنامه ها روی همه ویندوزها ، براحتی
کار میکنند و جواب میدند ، باید بگم هم بله هم نه!!! یعنی بسته به برنامه (قدرت و کارایی اون ) داره و هم بسته به نوع
مشکلی که روی سیستم اتفاق افتاده ، در ضمن باید ببینید ، اون برنامه خاصی که دارید استفاده میکنید ، اولآ برای
چه سیستم عامل هایی ساخته شده ، دوم چه قابلیتهایی داره ، ولی در کل ، با داشتن اطلاعات و تجربه ،
و آشنایی نحوه کار کردن با این برنامه ها ، امکان بازیابی از روی هر سیستمی هست.
موفق باشید
.