بازگرداني فاايلهاي فرمت شده از يك درايو

rsystem84

Member
با سلام

از دوستاني كه در خصوص بازيابي فايلهاي فرمت شده از يك درايو اطلاعاتي دارند
لطفا كمك كنند

با تشكر

SuB

Member
کمی مطلب در مورد بازگرداندن اطلاعات برای شما می نویسم شاید بدردتون بخوره:
هر پارتیشین یک قسمت داره به نام جدول پارتیشن. وقتی شما فایلی رو دورن یک پارتیشن می ریزید، یک سری اطلاعات در مورد این فایل مثل محل شروع فایل در هارد دیسک و محل اتمام فایل در هارد دیسک در این جدول پارتیشن ریخته میشه و اصل فایل نیز در قسمتی از پارتیشن ریخته میشه. وقتی شما یک فایل رو پاک می کنید، در واقع اطلاعات موجود در جدول پارتیشن در مورد این فایل را پاک می کنید و خود فایل در همان جایی که قبلاً بوده باقی می مونه. تا زمانی که اطلاعات جدید در همان قسمت از هارد دیسک که فایل قبلی رو ریخته بودید، نریزید، فایل قبلی شما قابل بازیابی است. برنامه های بازگرداننده اطلاعات فقط همان چیزهای که شما به آنها دسترسی ندارید (فایلی که اطلاعات مربوط به آن از جدول پارتیشن پاک شده است) رو برای شما قابل دسترسی می کنند. پس از این برنامه ها توقع معجزه نداشته باشید.

پس اگر شما درایوی دارید که فرمت کردید می خواید اطلاعات اون رو بر گردونید، تا زمانی که چیزی در اون درایو نریخته باشید ممکن است بتوانید اطلاعات رو بر گردونید وگرنه احتمال بازگردانی درست و کامل کم است.
برای بازگرداندن اطلاعات هم می تونید از Easy Recovery استفاده کنید.

سلام

با تشکر از SuB عزیز ،

برنامه های مختلفی تو این زمینه هست ، که برای منظورهای مختلف ، با کارایی های متفاوت طراحی و

ساخته شدند ، در ضمن این برنامه ضعیف و قوی هم بینشون هست ، بعد هر برنامه ای هم ، نسبت به مشکل

خاصی امکان داره ، عملکرد خوب یا ضعیف داشته باشهوحتی اگه جدول پارتیشن تیبل شما ، خراب شد ، برنامه برای

بازیابی و ترمیم اون هم هست.

دو برنامه TuneUp Utilities 2006 و Norton System Works قابلیتهای زیادی دارند.

یکی قابلیت انوع ترمیم و درست کردن ، پیکره سیستم عامل و هارد و سایر اجزا و موارد رو، قابلیتهای دیگه

هم مثل بازیابی و ریکاوری دارند.

از برنامه های معروف و خوب تو این زمینه (ریکاوری) : Get Data Back for Fat و Get Data Back for NTFS که این دو برنامه

برای یه شرکتند ، ولی هر کدوم با توجه به نوع فرمت پارتیشن (NTFS یا Fat ) باید از اونها استفاده کرد.

برنامه های دیگه ای هم هستند ، که البته اونها ، خودشون فرمت پارتیشن رو تشخیص میدند و بازیابی میکنند و انواع

و اقسام دارند ، از شرکتهای مختلف مثل : Finaldata-enterprise ، Recover My Files ، Restorer v2000 pro و....

که البته ، بسته به ظرفیت پارتیشن شما و قابلیت این برنامه ها و سرعت اونها ، زمان میبره برای چک کردن هر پارتیشن.

ولی بعدش ، سرعت بازیابی و استخراج بالاست.

اول یه لینک برای برنامه : Runtime GetDataBack for NTFS v3.0.3.11

این هم یه برنامه دیگه و لینکش برای دانلود : PC Tools File Recover 6

فقط اگه برنامه ها رو میخواید ، زودتر دانلود کنید تا حذف نشدند ، چون دومی که از راپید هست ، اولی توی یه آپلودسنتر دیگه،

هر دو لینک کار میکنند ، چون همین الآن هر دو تست و دانلود شدند.

موفق باشید
.

SuB

Member
من تا حالا دانلود نکردم. اگه از این سی دی های نارسیس یا اسیستنت یا کینگ رو داری حتماً این برنامه توش هست. برای دانلود می تونی به www.danlod.com یا www.download.com مراجعه کنی یا توی گوگل جستجو کنی.

Old User

Member
من یه سوال دارم !

تمام ویندوزها قابلیت برگردوندن اطلاعات رو دارن با فرض رعایت همین مواردی که گفتید ؟؟!!

من یه سوال دارم !

تمام ویندوزها قابلیت برگردوندن اطلاعات رو دارن با فرض رعایت همین مواردی که گفتید ؟؟!!

سلام

دوست عزیز متوجه مطلب شما نشدم. سوال میپرسید ، یا اینکه مطلبی رو میدونید ، و میخواید بفرمایید ، کدوم؟

اگه مطلبی هست ، بفرمایید ، خوشحال میشم چیزی یاد بگیرم ، چون در این باره چیزی نمیدونم،

واگه سوال هست ، اولآ تمام ویندوز ها رو نمیدونم ، ولی اگرهم هست یه سیستم بازیابی ، که توی هر کدوم هم شکل اون

متفاوت هست،هم قدرت بازیابی ، و هر کدوم برای منظور خاصی هست.

مثلآ مایکروسافت ، برای DOS هم یه سیستم بازیابی فایل داشت ، که بیشتر مواقع خوب عمل نمیکرد یا ضعیف بود،

و اما در مورد XP ، یه برنامه System Restore داره ، که تحت شرایط خاص ( که بیشتر مواقع باید از قبل تنظیم شده باشه) عمل میکنه.

کارش نسبتآ بد نیست ، ولی باز همیشگی نیست و بدرد همه کارها نمیخوره.

مثلآ اگه شما جدول پارتیشن تیبل رو از دست بدید ، یا خراب بشه ، این برنامه هیچ کمکی بشما نمیتونه بکنه ،در این

حالت یا حالتهای مشابه ، شما اصلآ به سیستم عامل دسترسی ندارید ، که حالا بخواید از برنامه های اون استفاده کنید،

مثلآ شما با همه ویندوز ها میتونید CD یا DVD رایت کنید ؟ حتمآ باید برنامه Nero یا برنامه دیگه که برای رایت ، مخصوص اون

سیستم عامل ساخته شده رو نصب کنید و از اون استفاده کنید، فقط در بعضی مثل XP میتونید رایت بفرمایید ، که تازه برای

ساختن VCD باز به Nero یا برنامه دیگه نیاز دارید.خلاصه اینکه برنامه های دیگه ، معمولآ در بازیابی ، قویتر از خود ویندوز هستند.

با این حال من اطلاعات و تجربه خاص و زیادی ، در مورد بازیابی فایل با خود ویندوز ندارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

توجه

راستی ، یه مطلبی رو الآن متوجه شدم ، اگه منظور شما از سوال اینکه ، این برنامه ها روی همه ویندوزها ، براحتی

کار میکنند و جواب میدند ، باید بگم هم بله هم نه!!! یعنی بسته به برنامه (قدرت و کارایی اون ) داره و هم بسته به نوع

مشکلی که روی سیستم اتفاق افتاده ، در ضمن باید ببینید ، اون برنامه خاصی که دارید استفاده میکنید ، اولآ برای

چه سیستم عامل هایی ساخته شده ، دوم چه قابلیتهایی داره ، ولی در کل ، با داشتن اطلاعات و تجربه ،

و آشنایی نحوه کار کردن با این برنامه ها ، امکان بازیابی از روی هر سیستمی هست.

موفق باشید
.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا