بازي پرتابه

deldade

Member
سلام بر همه دوستان و اساتيد
اگر مي شه لطف كنيد و در مورد اين بازي كه اولين كار من با mmb است نظر بدين
اگر مشكلي داره شما دوستان بگين تا بنده از اشتباهاتم درس بگيرم

پیوست ها

• Partabe1.zip
    890.7 کیلوبایت · بازدیدها: 88

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:)به عنوان اولین کار عالی بود , آفرین.

خوب ببین مشکلا ایناس :

1. زاویه چرا تا 360 ؟ مگه اون الماس همون دور و ورا جاش تغییر نمیکنه ؟ پس تا 60 یا 70 کافی بود.
2.بعد چرا وقتی زاویه رو تغیر میدی راویه ی توپ بالا یا پایین نمیشه همون موقه ؟
3.وقتی توپ به الماس نیمخوره و میره بیرون از صفحه یا میافته زمین یه صدایی افکتی چیزی نیست توش ؟ همین جوری میره
4. وقتی توپ به الماس میخوره از اونور میره بیرون بعد پیغام برنده شدن ظاهر میشه.

این مشکلاتی بود که من دیدم اگه رفعشون کنی عالیه.

ایول ایده ی جالبی بود .

آخرین ویرایش:

deldade

Member
:mad:از همه دوستان به خاطر اين همه نظراتي كه دادند ممنونم واقعا با اين همه نظر شما، آدم شوق و ذوق پيدا مي كنه تا به اين كار ادامه بده و mmb رو به صورت كاملاً حرفه اي ادامه بده!!!!!!
بابا تو رو خدا دوتا نظر بدين تا بنده بدونم چقدر تونستم با mmb حرفه اي كار كنم (البته منظورم شما نيستيد آقا مجتبي)

silvercover

کاربر متخصص
این روزا کاربرا با امتحانات پایان ترم سرگرم هستن. یکی از دلایل کم سر زدنشون این هست. اما گذشته از این من فعلا دو پیشنهاد دارم:

1- یه جایی راهنمای سریع نحوه بازی کردن گذاشته بشه. این چیزی هست که توی اکثر بازی های از این دست رعایت میشه.

2 - همه ویژگی ها براشون Shortcut گذاشته بشه. مثل دکمه Start.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
به عنوان اولین کار خیلی خوب بود ادامه بده امیدوارم تو کارت موفق باشی هر کمکی هم از من بر بیاد دریغ نمیکنم
silvercover گفت:
یه جایی راهنمای سریع نحوه بازی کردن گذاشته بشه. این چیزی هست که توی اکثر بازی های از این دست رعایت میشه.
موافقم و به نظرم بهتره این کار رو توی یه صفحه جدا بذاری تا کاربر بخونه یا یه دمو بذاری و با اسکریپت نویسی روش کار دکمه ها رو توضیح بدی تا کار بر عملی تو یه دموی آموزشی کار با اونها رو یاد بگیره
silvercover گفت:
همه ویژگی ها براشون Shortcut گذاشته بشه. مثل دکمه Start
برای این کار هم میتونی از پلاگین استفاده کنی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا