بازي‌هاي رايانه‌اي غيرمجاز جمع‌آوري مي‌شوند

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6

با امضاي تفاهمنامه‌اي ميان بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و ستاد هماهنگي مبارزه با عرضه غيرمجاز محصولات فرهنگي از ابتداي خرداد‌ماه سال جاري بازي‌هاي رايانه‌اي غيرمجاز جمع‌آوري و با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، معاونت ارتباطات و بين‌الملل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي اعلام كرد: اين تفاهمنامه با هدف كنترل بازار توزيع و مصرف و در راستاي افزايش امنيت رواني خانواده‌ها از ابتداي خرداد‌ماه سال جاري در سراسر كشور آغاز خواهد شد.

بازي‌هاي رايانه‌اي غيرمجاز خارجي كه محتواي آن براي مصر‌ف‌كنندگان به ويژه كودكان و نوجوانان مضر است در چهارچوب اين طرح قرار مي‌گيرند كه با كارشناسي بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي از بازار عرضه جمع‌آوري خواهند شد.

بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي از سال قبل با تدوين نظام ملي رده‌بندي سني بازي‌هاي رايانه‌اي ESRA و اعلام فهرست‌ بازي‌هاي غيرمجاز و نصب هولوگرام برروي پاكت‌هاي بازي‌هاي مجاز تلاش در جهت افزايش سلامت و امنيت بازار مصرف بازي‌هاي رايانه‌اي را آغاز كرده است.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا