بازم یه سوال مهم و ضروری

شروع موضوع توسط rohhollah2005 ‏30 اکتبر 2010 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. rohhollah2005

    rohhollah2005 New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام خدمت همه خوانندگاه و مدیران محترم سایت
    شکر خدا مشکل اسلاید شو پاور پوینت ما برطرف شد اما یه مشکل دیگه درست شده: کد bat که شما رییس عزیز فرستادین در ورژن 3 کار می کنه اما مشکل این جاست که کد stop در ورژن 3 کار نمیکنه به عبارت بهتر stopدر ورژن 2 کار می کنه اما کد bat در ورژن 2 error میده.
    پس در یک سوال برای استفاده از کد stop (که در فریم استفاده کنیم و کلیپ در همون جا استوپ بشه) باید چه کار کنم؟
    با تشکر از همه رییس های محترم سایت
     
    نوشته شده توسط rohhollah2005 در ‏30 اکتبر 2010
  2. rohhollah2005

    rohhollah2005 New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    گویا خیلی مزاحم بچه ها شدم و حوصلشونو سر بردم که جوابمو ندادن.
    این آخرین سوالمه.
    باور کنین استاد منتظر کارمه. تا فردا باید تحویل بدم.
    اوج خواهش و تمنا رو دارم که جوابمو بدین.
    مرسی
     
    نوشته شده توسط rohhollah2005 در ‏31 اکتبر 2010
  3. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    stop در 3 هم کار می کنه . همینطور gotoAndStop و gotoAndPlay . فقط stop رو با حروف کوچیک بنویس و بعد پرانتز باز و بسته بزار .
    یعنی :
    PHP:

    stop();
    gotoAndPlay(3);
    MovieClip(this.MC1.MC2).gotoAndStop(5);
    MovieClip(this.parent).gotoAndPlay(2);
    MovieClip(this.root).gotoAndStop(6);
     
    دستور اول در فریم استپ می شه .
    دستور دوم در فریم اون مووی کلیپی که اونو نوشتی ، به فریم 3 می ره و از فریم 3 به بعد اجرا می شه .
    دستور بعدی در اونجایی که اونو نوشتی مووی کلیپی با instance name (واقع در پنل properties بعد از انتخاب مووی کلیپ ها) MC1 رو می بینه و از داخل MC1 مووی کلیپی با instance name با عنوان MC2 رو پیدا می کنه و به فریم 5 اون می ره و استپ می شه .
    دستور بعد از اینجایی که نوشتی به شاخه والدی می ره یعنی می یاد بیرون اونجایی که نوشتی (از بیرون موویکلیپی که این دستورو تو اون نوشتی ) و به فریم دو می ره و play می شه .
    دستور بعدی هم از هر جایی که نوشتی به بیرونی ترین و اصلی ترین تایم لاین می ره و اونو به فریم 6 می بره و استپ می کنه .
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 اکتبر 2010
    aliwaver، amjad164، pcvt و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید