من بیچاره طراح سایت هستم تا الان از این یارو بالای 30 تا هاست خریدم واسه مشتری
خدا رحم کرد الان 2 تا اکانت بیشتر رو سرورش ندارم وگرنه جواب مشتری رو چی میدادم؟
اون اولا خوب بود. 50 - 60 تومن هم پول من تو حسابشه 2 ماه برگشت نزده آقا کلاهبردار در اومده!!!
دیگه حساب کنید سرورش چه آشغالی بوده که یه بچه هکش کرده!! میدادم دست خواهر زادم که 10 سالشه بهتر از اون secure میکرد سرورو D:
یه بار دیگم این مسله پیش اومد تو همین فروم آبروشو بردم ایمیل زد که تاپیک رو حذف نکنی کل اکانتاتو حذف میکنم ما هم بیخیالش شدیم!
اینم تاپیک قبلی من
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=92237
دارم تو جرایم الکترونیکی آگاهی واسش پرونده باز میکنم که تا آخر زندگیش کلاه سر مردم نداره!!
همین جا به همه کسانی که طراح سایت هستم میگم که به هر شرکتی اطمینان نکنید که بیچاره میشید
برید یه ددیکیت سرور یا وی پی اس از یه جای درست و حسابی بگیرید مشتریاتونو هاست کنید خیالتون راحت بشه
قبل از هر چيز من خودم و معرفي كنم
رحماني هستم دو سال پيش چند ماهي با آقاي عزيزي شريك بودم كه دليل رفتنم به سربازي اين شراكت بهم خورد
من با آقاي عزيزي تماس گرفتم و خيلي چيزها روشن شد
1- آقاي عزيزي مدتهاست هاستينه رو واگذار كرده به شركت ديگه و هنوز هم از روي وجدان كاري بالاش داره همراشو جواب ميده
2- از زماني كه آقاي عزيزي با مديراي اينجا بحثش شد و حساب كاربريش مسدود شد ديگه به اينجا سرنزده و نخواهد هم زد چون اينجا شده محل تجمع زير آب زن ها از دوست دشمن گرفته تا همكارو ...شده محل تسويه حساب هاي شخصي
3- خود جنابعالي دو سالي هست كه مشتري هاستينه هستي و اينجوري كه تعريف مي كردن شيفت و مات و مبهوت امنيتش بودي
4- ظاهرا تمام آتيشا از گور شما بلند شده...من منكر ضعف امنيتي نميشم اما شما تا تقي به توقي مي خوره مياي زيراب ميزني دفعه قبل هم يادمه كه خاله زنك بازي درآوردي بازم آقاي عزيزي بود كه تحملت كرد و به جاي اينكه بندازدت بيرون گفت مشتري اشتباهي كرده حالا مهم نيست ولي تو باز اومدي زيرآبش رو زدي...مگه رضا رشيدي خودت نيستي؟ بي جا كردي رفتي تو شهرتون كه سنندج باشه خالي بستي آي من سرور اختصاصي دارم من فلانم پشمدانم اون دوستتم خوب از خجالتت در اومد فكر كرد بنده خدا مدير سرور تويي زد كل هاست ها رو ديفيس كرد به هواي اينكه تو مدير اين سروري و اينا مشتري تو هستن وگرنه به هكر ايميل زدم بنده خدا خيلي معذرت خواهي كرد از اين كارش و قول داد ترتيبت و حضوري بده بابات خالي بنديات منم جاي آقاي عزيز بودم يه ريال بهت پس كه نمي دادم هيچ حالي هم ازت مي گرفتم تا اينقدر خالي نبندي و غيبت اين و اون نكني
در مورد مشكلا اخير هم مجبورم بگم با اينكه مي دونم اما نميزارم زحمات چندين ساله كسي كه اين همه به مشترياش خدمت كرد به همين راحتي ها با چرت و پرت هاي يه بچه عقده اي هدر بشه
آقاي عزيزي 19 روز پيش تو جاده مشهد قوچان تصادف شديد كرد و تا يه هفته 10 روز پيش هم بيمارستان قائم مشهد بستري بود و البته هيچ كس حتي خانوادش هم از اين موضوع اطلاعي نداشت يعني خود آقا احسان اينجوري ترجيح داد...
حالا هم كه مرخص شده برگشته از اون شركت كلاه بردار شكايت كرده داره قرارداد رو فسخ مي كنه از تمام سايتها ها بكاپ گرفته و با اينكه قانوني هيچ مسئوليتي متوجه ايشون نيست داره با شركت ديگه اي قرارداد ميبنده تا مشتري ها رو به اون واگذار كنه
--------------------------------
از دوستاني كه معرفت به خرج دادن مثل جناب PadinaWebGroup و از شخصيت آقاي عزيزي حمايت به حق كردن تشكر مي كنم و براي بقيه هم كه تا تونستن عقده هاي ديرينشون رو تخليه كردن هم متاسفم
----------------------
بنده خدا آقاي عزيزي راست مي گفت بخش هاستينگ مجيدآنلاين مافيا داره اون موق شك داشتم اما الان مطمئن شدم
اينجا يك مشتري مورد دار تاپيك خلاف قانون باز كرده و هيچ كسي هم جز همكاران و كساني كه هيچ شناختي از هاستينه و خدماتش نداشتن اومدن چهارتا چرت ديگه گفتن و حسابي محفل و منور كردن به حضور بي خاصيتشون
و جناب مدير جديد هم كه با الطاف فراروان بالاخره مدير شدن فرصت رو براي تسويه حساب هاي قديمي مناسب ديدن و در حالي كه تاپيك خلاف قوانين بوده و تاپيك هاي مشابه رو بلافاصله قفل و يا حذف مي كردن اينبار درايت به خرج دادن و اين تاپيك رو باز نگه داشتن
واقعا تاسف باره