بازم مشكل فارسي نوشتن

saman_new

Member
من قبلا با فتوشاپ me در xp مستقيما فارسي تايپ ميكردم اما سيستمم رو كه دوباره setup كردم اصلا فونت فارسي ندارم كه بخوام تايپ كنم.ميشه كمكم كنين؟

saman_new

Member
بله در واقع فونت ندارم.در صورتيكه قبلا بدون اينكه برنامه جانبي نصب كنم فونت داشتم:((

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با سلام .
خدمت همه دوستان خوبم عرض كنم كه بي دردسر ترين راه (و نه بهترين راه) براي فارسي نوشتن در فتوشاپ استفاده از Parvin2001 هستش و امكان تايپ مسقيم در خود فتوشاپ رو هم بهتون ميده (نيازي به كپي پيست كردن نيست) و بيش از 50 فونت زيبا داره.
البته استفاده از اون بخصوص موقع نصب يه قلق هايي داره كه اگه بهشون نياز پيدا كردين من درخدمتم.
فعلا

Scorpio

Member
سلام

براي فارسي نوشتن در فتوشاپ استفاده از Parvin2001 هستش و امكان تايپ مسقيم در خود فتوشاپ رو هم بهتون ميده (نيازي به كپي پيست كردن نيست) و بيش از 50 فونت زيبا داره.

البته از برنامه Farsi nevis Maryam هم ميتونيد استفاده كنيد :wink:

موفق باشيد

علي

saman_sweden

Active Member
blaster_khafan گفت:
با سلام .
خدمت همه دوستان خوبم عرض كنم كه بي دردسر ترين راه (و نه بهترين راه) براي فارسي نوشتن در فتوشاپ استفاده از Parvin2001 هستش و امكان تايپ مسقيم در خود فتوشاپ رو هم بهتون ميده (نيازي به كپي پيست كردن نيست) و بيش از 50 فونت زيبا داره.
البته استفاده از اون بخصوص موقع نصب يه قلق هايي داره كه اگه بهشون نياز پيدا كردين من درخدمتم.
فعلا
من Parvin را دارم فقله قفلش هم تو يه ديسكت است و اونم خراب است يكي تازه از ايران خريده آورده
دوستان راهي ندارند بما بگن البته برام زياد هم مهم نيست

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سامان جان سلام
اگر امكان دان لود با سرعت بالا رو داري من بزودي پروين رو بصورت زيپ شده روي وب ميذارم و لينكشو بهتون ميدم .
موفق باشيد.
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا