بی بی کد بازم طراحی داخلی

KHURSHID

کاربر فعال
سلام دوستان
این کارو چند روزی هست دارم روش کار میکنم طراحی و سه بعدی سازیش با خودمه ممنون میشم نظر بدین
3dsmax + vray همین ولی اگه بهم بگین توی پست پروداکشن چکارش کنم که بهتر بشه ممنون میشم:rose::rose::rose:

چقدر ثانیه ها نامردند گفته بودند ک برمی گردند
رفتند و پس از رفتنشان همچنان عقربه ها می گردند........​

پیوست ها

• 07 copy.jpg
    07 copy.jpg
    86 کیلوبایت · بازدیدها: 113
آخرین ویرایش:
سلام خورشید رندرت قشنگ و نور پردازی خیلی خوبی داره از کارهای دیگت بهتر شده
برای پست پرو سعی کن از افکت های نور برای هالوژن استفاده کنی
کارت نیاز زیادی به پست پرو نداره و تنظیمات رندرو دسته بالاتر بگیر یک level

KHURSHID

کاربر فعال
سلام سعید جان
ممنونم ازت به نظر شما با فیلتر فتو شاپ انجام بدم اینکارو یا نرم افزار بهتری هم هست؟:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.قبل از نقد عرض کنم یه مقدار ایمیل رو کوچیک تر اون هم گوشه کار بزارین و همچنین سایز رندر بزرگ تر انتخاب بکنین
در مورد نور پردازی خیلی موفق بودید.به قول سعید که کارتون دیگه نیاز به پست زیادی نداره.
حداکثر با یه سری فیلتر ادیتش کنی.
طراحیش خیلی خوب شده.رنگ ها رو خیلی خوب کنار هم نشوندین.فقط یه مقدار عدد satiuration رو دسته پائین بگیرین که اینقدر رنگ زرد توی فضا نباشه.چون طرف خونه رو میسازه بعد میبینه که تفاوت زیادی موجوده.
در کل کار خوبی شده.موفق باشید

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی
از طرحت خوشم اومد. از مدل شومینه لذت بردم.
همون طور که دوستان گفتن رندرت خیلی خوب شده. فقط به قول عارف کمی رنگ زرد رو از تو کارت بکش بیرون.
راستی کار اجرائیه؟ این خیلی مهمه. دوستان بگن که کارشون اجرادئی یا نه.
اگه کار اجرائی هست اون کاغذ دیواری که طرح تار عنکبوت داره به نظرت برای این قسمت ساختمون(حال و پذیرائی) مناسبه؟
و لامپ هالوژنی که کار کردی فاصلش تا دیوار زیاده.اگه دقت کنی نورش رو دیوار افتاده اما خودش خیلی فاصله داره تا دیوار عمودی. یکم بکش سمت دیوار لامپ هالوژن رو.
نور مخفی زیر شومینه هم اگه یکم شدتش کمتر شه به واقعیتی که بعدا (پس از اجرا) هست نزدیکتر میشه.
ببخش زیاد نوشتم. در کل کارت خوبی احسنت.

KHURSHID

کاربر فعال
خسته نباشی
از طرحت خوشم اومد. از مدل شومینه لذت بردم.
همون طور که دوستان گفتن رندرت خیلی خوب شده. فقط به قول عارف کمی رنگ زرد رو از تو کارت بکش بیرون.
راستی کار اجرائیه؟ این خیلی مهمه. دوستان بگن که کارشون اجرادئی یا نه.
اگه کار اجرائی هست اون کاغذ دیواری که طرح تار عنکبوت داره به نظرت برای این قسمت ساختمون(حال و پذیرائی) مناسبه؟
و لامپ هالوژنی که کار کردی فاصلش تا دیوار زیاده.اگه دقت کنی نورش رو دیوار افتاده اما خودش خیلی فاصله داره تا دیوار عمودی. یکم بکش سمت دیوار لامپ هالوژن رو.
نور مخفی زیر شومینه هم اگه یکم شدتش کمتر شه به واقعیتی که بعدا (پس از اجرا) هست نزدیکتر میشه.
ببخش زیاد نوشتم. در کل کارت خوبی احسنت.
ممنونم نظر لطفطه
بله این کار اجرائیه احتمالا اجراشم با خودم باشه.
طرح عنکبوت طرح جالبیه واینکه یه چیز جدیده که به قول شما ممکنه به نظر توی پذیرایی ها کار نشده باشه کارفرما هم دقیقا اینو خواسته (یه طرح متفاوت)
نکاتی رو که درباره نور نوشتی همه رو قبول دارم ممنون:rose:

KHURSHID

کاربر فعال
سلام.خیلی کار خوبی شده.قبل از نقد عرض کنم یه مقدار ایمیل رو کوچیک تر اون هم گوشه کار بزارین و همچنین سایز رندر بزرگ تر انتخاب بکنین
در مورد نور پردازی خیلی موفق بودید.به قول سعید که کارتون دیگه نیاز به پست زیادی نداره.
حداکثر با یه سری فیلتر ادیتش کنی.
طراحیش خیلی خوب شده.رنگ ها رو خیلی خوب کنار هم نشوندین.فقط یه مقدار عدد satiuration رو دسته پائین بگیرین که اینقدر رنگ زرد توی فضا نباشه.چون طرف خونه رو میسازه بعد میبینه که تفاوت زیادی موجوده.
در کل کار خوبی شده.موفق باشید
مرسی واقعااستفاده کردم ممنون ولی ممنون میشم اگه بهم بگی با چه نرم افزاری؟:rose:

سلام خورشید برای افکت هالوژن نور از پلاگین light factory برای فتوشاپ استفاده کن
سعی کن تو طراحی خلاقانه تر عمل کنی به طور مثال کارهای واقعی اجرا شده رو ببین با چه جزییاتی چیدمان میشه به همون شکل عمل کن
تا بتونی کار خوبی ارائه کنی

Hamed

Active Member
درود
خسته نباشی چرا بازم یه کار داخلی دیگه چرا انقدر خسته؟؟؟
از کار قبلیت خیلی بهتر...
من کمی اگر دوست داشته باشی کمک کنم...
کاردکوراسیون داخلی دو بخش اساسی داره...
1 - interior decoration
2 - implementaion
ما اینو در نظر میگیرم که شما فقط با گزینه یک کار داری و بس...
حالا...
توی کارای داخلی اساسی ترین نکته نور و بعد رندر...

همیشه همیشه همیشه بعد از گذاشتن آبجکت ها نور رو ست کن...
نور تنها نکته ای که میتونه کار تو رو Realistic کنه این کلمه همون چیزی که تمام این تری دی کار مثله من بی سواد دنبالشن...
بعد همیشه باید تخصصی به کارش نگاه کن...یعنی دیدت رو بتونی با واقعیت همسو کنی توی مکس...یعنی چی...
وقتی نور روز توی صحنه هست وقتی شما از sunlight استفاده کردی...باید اینو بدونی که زیر شومینه نباید همچین light اسفاده میکردی که رنگ اون floor از بین رفته...
یا مثلا میتونستی به راحتی با یک bump رویmateriyal یه حالت بسیار دل نشین ایجاد کنی...تا یه قسمتflat که فقط یه تکسچر اونم از نوع بد uw شده استفاده کنی...
تو داری میگی دکوراسیون داخلی این مساوی با آرامش اونم تو مرکز خونه...همیشه رنگ قهوای و کرم برندست برا این فضا چون گیرایش بالاست این رنگ...ولی نوع آوری تو کجاست...
یه سوال تو خودت بودی این طرح و قوبل میکردی؟؟؟الان میگی آره چون خیلی روش زحمت کشیدی...همه زحمت میکشیم ولی حوصله تموم میشه...پس کار خوب نمیشه...البته برا کار بازاری خیلی هم خوبه...
برای بهتر شدنه کارات از طرح های ساده استفاده کن تو سادگی خیلی حرفا هست برای گفتن...بعد کم کم وارد کارای قوی نور پردازی حساس شو...دقت کن 90 درصد مردم یه دیوار خونشون کاغذ دیواری دار...
برای این مرکز نور روی دیوار مشخصه بشه هیچ وقت سر نور رو به سمت دیوار نگیر...(البته شایدم کج نباشه...)با همه ابزارات توی مکس فیزیکالی برخورد کن..مثله
Light intensity -Rendering - modeling

من حرفامو شسته رفته میزنم...وهمه قصدم پیشرفته دوستانمه...

کارای که توش حسی پیدا نشه...توی کار تو حس هست؟؟؟مثله حس فرش...بافت...سنگ...خورشید...مبل چرمی راحت...

کار بعدیت دیدنیه....

علی علی

آخرین ویرایش:

KHURSHID

کاربر فعال
سلام خورشید برای افکت هالوژن نور از پلاگین light factory برای فتوشاپ استفاده کن
سعی کن تو طراحی خلاقانه تر عمل کنی به طور مثال کارهای واقعی اجرا شده رو ببین با چه جزییاتی چیدمان میشه به همون شکل عمل کن
تا بتونی کار خوبی ارائه کنی
سعید جان ممنونم ازت اون پلاگینی که گفتی گرفتم یه فیلم آموزشی ازش دیدم خیلی باش حال کردم امیدوارم بشه راحت ازش استفاده کرد
یه دنیا ممنون:rose:

KHURSHID

کاربر فعال
درود
خسته نباشی چرا بازم یه کار داخلی دیگه چرا انقدر خسته؟؟؟
از کار قبلیت خیلی بهتر...
من کمی اگر دوست داشته باشی کمک کنم...
کاردکوراسیون داخلی دو بخش اساسی داره...
1 - interior decoration
2 - implementaion
ما اینو در نظر میگیرم که شما فقط با گزینه یک کار داری و بس...
حالا...
توی کارای داخلی اساسی ترین نکته نور و بعد رندر...

همیشه همیشه همیشه بعد از گذاشتن آبجکت ها نور رو ست کن...
نور تنها نکته ای که میتونه کار تو رو Realistic کنه این کلمه همون چیزی که تمام این تری دی کار مثله من بی سواد دنبالشن...
بعد همیشه باید تخصصی به کارش نگاه کن...یعنی دیدت رو بتونی با واقعیت همسو کنی توی مکس...یعنی چی...
وقتی نور روز توی صحنه هست وقتی شما از sunlight استفاده کردی...باید اینو بدونی که زیر شومینه نباید همچین light اسفاده میکردی که رنگ اون floor از بین رفته...
یا مثلا میتونستی به راحتی با یک bump رویmateriyal یه حالت بسیار دل نشین ایجاد کنی...تا یه قسمتflat که فقط یه تکسچر اونم از نوع بد uw شده استفاده کنی...
تو داری میگی دکوراسیون داخلی این مساوی با آرامش اونم تو مرکز خونه...همیشه رنگ قهوای و کرم برندست برا این فضا چون گیرایش بالاست این رنگ...ولی نوع آوری تو کجاست...
یه سوال تو خودت بودی این طرح و قوبل میکردی؟؟؟الان میگی آره چون خیلی روش زحمت کشیدی...همه زحمت میکشیم ولی حوصله تموم میشه...پس کار خوب نمیشه...البته برا کار بازاری خیلی هم خوبه...
برای بهتر شدنه کارات از طرح های ساده استفاده کن تو سادگی خیلی حرفا هست برای گفتن...بعد کم کم وارد کارای قوی نور پردازی حساس شو...دقت کن 90 درصد مردم یه دیوار خونشون کاغذ دیواری دار...
برای این مرکز نور روی دیوار مشخصه بشه هیچ وقت سر نور رو به سمت دیوار نگیر...(البته شایدم کج نباشه...)با همه ابزارات توی مکس فیزیکالی برخورد کن..مثله
Light intensity -Rendering - modeling

من حرفامو شسته رفته میزنم...وهمه قصدم پیشرفته دوستانمه...

کارای که توش حسی پیدا نشه...توی کار تو حس هست؟؟؟مثله حس فرش...بافت...سنگ...خورشید...مبل چرمی راحت...

کار بعدیت دیدنیه....

علی علی
سلام حامد جان حرفای شسته رفته ی تو وقصدت برام قشنگه:rose:
ممنونم که نظر دادی. بله ایناییو که می گی قبول ولی زمانم خیلی پارامتر مهمی هست
چیزایی رو که گفتی درسته اکثرا. ولی آخه یه چیزی من به کرbump دادم حتی displace هم دادم:-?
حس خیلی مهمه.

main

Well-Known Member
کار خوبی شدهــ ولی کاش حداقل یه رندر دیگه هم میذاشتی...
موفق باشی.

kambojiye

New Member
سلام تبریک میگم کار خوبی شده شده
از رنگبندی کار خیلی خوشم امد میشه بگین متریال کاغذ دیواری رو از کجا آوردین؟

maxpin206

Well-Known Member
سلام
کارتون به عنوان شبیه سازی کاری که قبلا اجرا شده باشه خوب شده
به نظرم خلاقیتی تو کارتون نیست
زمانی که از ما خواسته میشه برای منزلی طراحی کنیم به عبارتی از ما طرح قوی میخوان تا 3d قوی
ولی من رندرتو می پسندم عالی شده

seous

Well-Known Member
فرش خوب در نیومده ... نورات با توجه به نور بیرون مدیریت نشده شدتشون زیاده مخصوصا نور مخفی سقف و زیر شومینه...:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا