بازده فضايي فايلهاي ديتابيس

Amit13

Well-Known Member
سلام!
فرض كنيد,10بايت كمتر واسه پروژه ي من خيلي ارزشمند باشه.
ميخواستم اطلاعاتي رو در ديتابيس بريزم.اطلاعات من گروه بندي اند.ميتونم همگي رو در يك جدول پشت سر هم بريزم و گروه بنديشون كنم,يا گروه هاي مختلف رو در جدول هاي مستقل بريزم.اين دو روش از لحاظ حجم فايل db فرقي دارن?

behjati mohamma

کاربر VIP
فرض شما یکم کار رو سخت می کند
وای به نظر من گروه هاي مختلف در جدول هاي مستقل کار رو تو گزارش گیری خیلی آسان تر می کند
تستی هم که زدم آن چنان روی حجم فایل تاثیر نداره ولی نه در حد 10 بایت

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
حتما حجمشون فرق میکنه البته نه در حد زیاد اما شما میتونید تمام اطلاعات رو توی یک جدول ذخیره کنید و برای هر گروه یه کد خاص بدید و شماره گروه رو برای هر داده مشخص کنید

Amit13

Well-Known Member
حتما حجمشون فرق میکنه البته نه در حد زیاد اما شما میتونید تمام اطلاعات رو توی یک جدول ذخیره کنید و برای هر گروه یه کد خاص بدید و شماره گروه رو برای هر داده مشخص کنید

منظورتون از كد خاص چيه؟؟؟يكم بيشتر توضيح ميديد؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
منظورتون از كد خاص چيه؟؟؟يكم بيشتر توضيح ميديد؟؟

احتمالا همون شیوه ای است که خودتون برای قرار دادن تمامی اطلاعات چند گروه در یک جدول انجام می دهید،
یک فیلد به جدول اضافه می کنید که مشخص کننده کد گروه است، مثلا کد a برای گروه اول و b برای گروه دوم و ...

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
احتمالا همون شیوه ای است که خودتون برای قرار دادن تمامی اطلاعات چند گروه در یک جدول انجام می دهید،
یک فیلد به جدول اضافه می کنید که مشخص کننده کد گروه است، مثلا کد a برای گروه اول و b برای گروه دوم و ...
درسته شما میتونید هر گروه رو با یک کد ویژه (ترجیحا عدد چون قدرت مانور رو بیشتر میکنه) معرفی کنید و با استفاده از فراخوانی شرطی ( توی بحث های sql هستش) گروه و یا داده مورد نظرتون رو بدست بیارید. درسته که با این کار هم به حجم فایل اضافه میشه اما اضافه شدن حجم در این حالت کمتر از حالت های دیگست.

جدیدترین ارسال ها

بالا