پاور بانک کانفلون اصل یا تقلبی؟

سلام دوستان
من چند وقت پیش یک پاور بانک کانفلون اصل خریدم و تجربه‌ام کاملاً مثبت بود. ⚡
ظرفیتش واقعاً نزدیک به عدد درج‌شده روی جعبه بود و هنگام استفاده روزمره داغ نمی‌کرد.

اما وقتی یه مدل غیر اصل یا ارزان گرفتم، خیلی زود ظرفیتش افت کرد و حتی شارژ سریعش درست کار نمی‌کرد.
به نظرم مهم‌ترین نکته برای خرید:
✔ خرید از فروشگاه معتبر
✔ چک کردن هولوگرام و بسته‌بندی
✔ توجه به مشخصات فنی و ظرفیت واقعی

سؤالی که دارم: کسی تجربه استفاده بیش از یک سال از کانفلون اصل داره؟ ظرفیتش بعد از این مدت چقدر تغییر کرده؟

WEBMANSER.IR

New Member
دوستان، یه تجربه کوچیک ولی مهم از ارسال قطعات کامپیوتری باهاتون به اشتراک می‌ذارم. اولش فکر می‌کردم هر کارتن ساده‌ای کار رو راه میندازه، ولی بعد از چند بار ارسال خراب‌شده فهمیدم قضیه جدیه!

قطعاتی مثل کارت گرافیک یا مادربرد خیلی حساسن و یه ضربه کوچیک می‌تونه کلشون رو خراب کنه. از وقتی رفتم سراغ کارتن پستی استاندارد و حتی سفارشی، دیگه مشکل ضربه یا حرکت قطعه توی جعبه نداشتیم. تجربه ثابت کرده که کارتن‌سازی متناسب با ابعاد قطعه خیلی فرق می‌کنه.

یه نکته عملی: وقتی پروژه بزرگ‌تر شد و تعداد قطعات زیاد بود، دیدیم داشتن کارتن‌های درست و مناسب خیلی توی سرعت بسته‌بندی و کاهش آسیب کمک می‌کنه. حتی با یه تأمین‌کننده مطمئن مثل فیدار پک کار کردن، خیلی راحت‌تر شد.

پس اگر شما هم ارسال قطعات دارید، واقعاً ارزشش رو داره که روی کارتن مناسب وقت بذارید. مطمئن باشید هزینه‌اش خیلی کمتر از خسارت احتمالیه.​

جدیدترین ارسال ها

بالا