افزونه 1 بارگذاری mmb در یک آبجکت.

arash-mmb-tz

Active Member
باسلام.

من می خوام که یک فایل MMB در یک آبجکت (حالا فرقی نداره Rectangle یا Hotspot یا ... باشه) رو لود کنم

می خوام بدونم که آیا دوستان پلاگین یا فرمانی در مورد این بحث دارند؟

من خودم فرمان RunMMB رو به طور کامل می دونم اما پلاگین با فرمانی در مورد بحث بالا رو از دوستان گل می خوام.

با تشکر

محمدمهدی

Well-Known Member
فایل MMB توی آبجکت؟!:shock:
اگر منظورتون قرار دادن یک فایل اجرایی (Exe) در محدوده ی یک آبجکت و محدود به پنجره ی برنامه ی شما هست، چرا از Binding Object استفاده نمی کنید؟

arash-mmb-tz

Active Member
نه .

مثلا منظور من اینه که یک فایل MMB توی یک قسمتی از پروژه لود بشه . طوری که مثل یک پلیر باشه. ( از فرمان New_window هم استفاده کردم ، اما برام کارساز نبود)

و در مورد Binding Object . مضخرف ترین چیری که تو عمر زندگی ام دیدم Binding Object هست. نه می تونی براش فرمان بفرستی و مهم تر از همه ، شما نمی تونید در حین اجرا ی پروژه براش آدرس تعیین کنید. ( حتی

SendCommand هم بد تر از اون هست . فقط می
تونی منو هارو انتخاب کنی که اون هم تو ویندوز هایی مثل 7 و 8 اصلا کارساز نیست)

توی یک قسمتی از انجمن در مورد این بحث دیدم . اما هرچه جستجو می کنم اونو پیدا نمی کنم.

لطفا اگر دوستان چیزی در مورد این بحث می دونن ، حتما چیزی در این جا مطرح کنن.

عیدتون مبارک

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خیر چنین چیزی در MMB با پلاگین ها و ابزارهای موجود امکان پذیر نیست.
اگه با برنامه نویسی یکم آشنا باشید میتونید یک شی Panel به صورت RunTime ایجاد کنید و چیزی شبیه Binding Object بیلدر و اون شی Binding Object رو روی Panel قرار بدین و با متد ParentWindow شی Panel رو هرجایی از صفحه برنامتون که میخواین قرار بدین.

m javad

کاربر متخصص
شما اصلا نمیتونید دوتا فرم بیلدر رو توی یه فرم نمایش بدید (منظورم به صورتی هست که از یک فضای رم استفاده کنند - دلیلش هم کلاس های ثابت فرم بیلدر هست)
پس حتی با Binding Object هم که اینکار رو بکنید یه برنامه دیگه براتون باز میکنه و با یه فضای اختصاصی دیگه توی رم اون رو فقط براتون داخل فرم اصلی نمایش میده

مشکل شما ایجاد ارتباط بین این دوتا برنامه هست که دیگه
شما از همون Binding Object استفاده کنید و یا پلاگین کتیبه خودم، اون هم امکان نمایش یه برنامه دیگه توی فرم اصلی یا خارج از اون رو داره
و برای ارتباط هم از پلاگین send info خودم استفاده کنید
مشکلتون حل میشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا