سلام بر دوستان مهربووون 
یه کار خیلی ساده که به نظر خودم جالب نشده ولی کارفرما پسندیده ... در واقع کلا سلیقه کارفرما هست ... خیلی جاهاش رو من یه جور دیگه درست کرده بودم که به نظر خودم بهتر بود ولی کارفرما ازم می خواست که اینجوری باشه ...

خلاصه درباره خوب یا بد بودن این کار نمی خوام بحث کنم ...
شما در نظر بگیرید یه همچین کاریو که مطابق سلیقه کارفرماست
طی تولیدش به خاطر اینکه سلیقه شخص من با کارفرما اصلا تطابق نداشته چندین بار کار کلا متحول شده
یعنی به قیافه نهایی کار نگاه نکنید که خیلی ساده اس دهنمو سرویس کرد ... چندین بار کلا عوض شد !! 
پنج نمونه از این کار (عکس و جمله متفاوت) با کیفیت بالا رندر گرفته شد
یه قسمتی از کار که کارفرما حذفش کرد یه میکروسکوپ سه بعدی رو با مکس یه انیمیت ساده داده بودم و رندر گرفته بودم ولی کارفرما در حالی که خودش گفته بود میکروسکوپ بذار پشیمون شد گفت میکروسکوپ خوب نیست !!!
قراره فایل این کار رو بهشون بدم که بعدا خودشون هر عکس و جمله ای خواستن بذارن توش رندر بگیرن !!!
و کلا کار فرما خیلی رفت رو اعصابم و اذیتم کرد
ولی من قصد انتقام ندارم :دی می خوام منصافه قیمت بدم 
با این توضیحات چقدر بابت این کار بگیرم؟
ممنون

یه کار خیلی ساده که به نظر خودم جالب نشده ولی کارفرما پسندیده ... در واقع کلا سلیقه کارفرما هست ... خیلی جاهاش رو من یه جور دیگه درست کرده بودم که به نظر خودم بهتر بود ولی کارفرما ازم می خواست که اینجوری باشه ...

خلاصه درباره خوب یا بد بودن این کار نمی خوام بحث کنم ...

شما در نظر بگیرید یه همچین کاریو که مطابق سلیقه کارفرماست

طی تولیدش به خاطر اینکه سلیقه شخص من با کارفرما اصلا تطابق نداشته چندین بار کار کلا متحول شده
پنج نمونه از این کار (عکس و جمله متفاوت) با کیفیت بالا رندر گرفته شد

یه قسمتی از کار که کارفرما حذفش کرد یه میکروسکوپ سه بعدی رو با مکس یه انیمیت ساده داده بودم و رندر گرفته بودم ولی کارفرما در حالی که خودش گفته بود میکروسکوپ بذار پشیمون شد گفت میکروسکوپ خوب نیست !!!

قراره فایل این کار رو بهشون بدم که بعدا خودشون هر عکس و جمله ای خواستن بذارن توش رندر بگیرن !!!
و کلا کار فرما خیلی رفت رو اعصابم و اذیتم کرد
ولی من قصد انتقام ندارم :دی می خوام منصافه قیمت بدم با این توضیحات چقدر بابت این کار بگیرم؟
ممنون