بابت این کار چقدر بگیرم؟

hollow

Member
سلام بر دوستان مهربووون :rose:
یه کار خیلی ساده که به نظر خودم جالب نشده ولی کارفرما پسندیده ... در واقع کلا سلیقه کارفرما هست ... خیلی جاهاش رو من یه جور دیگه درست کرده بودم که به نظر خودم بهتر بود ولی کارفرما ازم می خواست که اینجوری باشه ... :shock::green:
خلاصه درباره خوب یا بد بودن این کار نمی خوام بحث کنم ... :-?

شما در نظر بگیرید یه همچین کاریو که مطابق سلیقه کارفرماست :green:
طی تولیدش به خاطر اینکه سلیقه شخص من با کارفرما اصلا تطابق نداشته چندین بار کار کلا متحول شده:mad: یعنی به قیافه نهایی کار نگاه نکنید که خیلی ساده اس دهنمو سرویس کرد ... چندین بار کلا عوض شد !! :mad:
پنج نمونه از این کار (عکس و جمله متفاوت) با کیفیت بالا رندر گرفته شد :green:
یه قسمتی از کار که کارفرما حذفش کرد یه میکروسکوپ سه بعدی رو با مکس یه انیمیت ساده داده بودم و رندر گرفته بودم ولی کارفرما در حالی که خودش گفته بود میکروسکوپ بذار پشیمون شد گفت میکروسکوپ خوب نیست !!! :shock:
قراره فایل این کار رو بهشون بدم که بعدا خودشون هر عکس و جمله ای خواستن بذارن توش رندر بگیرن !!!
و کلا کار فرما خیلی رفت رو اعصابم و اذیتم کرد :green: ولی من قصد انتقام ندارم :دی می خوام منصافه قیمت بدم :)

با این توضیحات چقدر بابت این کار بگیرم؟

ممنون:rose:

پیوست ها

• 204.rar
    861.1 کیلوبایت · بازدیدها: 495

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
بستگی داره کارفرما چی باشه؟ تهیه کننده سیما ؟ شخصی؟ برای دفتر خاصی؟ چی؟ ولی برای سیما این کار چون خیلی سبکه 500 تومن منصفانه است.

hollow

Member
ممنون داداش
نمی دونم دقیقا چیه :دی شخصیه فک کنم ... ولی به یه جایی وصله !! چون به من گفت برای پخش تلویزیون می خواد ... ! شما همون سیما در نظر بگیر :دی
بعد این حرکت که من فایل افترشو بهشون بدم خودشون بعدا به هر تعداد هر عکس و متنی رو بذارن و رندر بگیرن کاره روتینی هست؟ من آخه تو فکرم بود ندم بهشون که بتونم بازم کاسبی کنم :green: یعنی بعدا اگه بازم چیزی خواستن مجبور شن بیام پیشم ... :green:
حالا به خاطر اینکه دارم فایل افترو می دم منصفانه اس بیشتر هم بگیرم؟

راستی مشاهدات که همچنان صفره :دی شما چی جوری دیدیش ؟:دی

ممنون

hosseinttt

New Member
بستگی داره کارفرما چی باشه؟ تهیه کننده سیما ؟ شخصی؟ برای دفتر خاصی؟ چی؟ ولی برای سیما این کار چون خیلی سبکه 500 تومن منصفانه است.

http://forum.majidonline.com/members/142819-mooli63
mooli63
وجدانی راست میگی 500 تومن!؟:shock:
والا توی تهران من که نمیدونم قیمت چنده ولی توی کاشون پدر آدم رو در میارن یه ذره پول که می خان بدن بابت کارای ویدئو گرافیکی!!!!
هرچند که کلا توی کاشون واسه کار هنری هیچ ارزشی قائل نیستن حالاچه موسیقی ، چه تئاتر ، چه کارای گرافیکی.ولی من واقعا شاخ در آوردم بابت این قیمت که گفتی و البته نه اینکه از لحاظ سطح کار ، بلکه تعجبم بابت تفاوت قیمت بین این شهر رو اون شهره که باید بگم از زمین تا آسمونه.حداقل تو شهر من

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
ببین دوست عزیز وقتی نتونی خوب پول بگیری یعنی حرفه ایی نیستی اینو همیشه یادت باشه وگرنه اگه بخوای به کار نگاه کنی شاید بگی چیزی حدود 100 میشه یسته به زحمت تو چون چیز سادهای هست در واقع اصلا چیزی نداره که در گیرش بشی پس زحمتش حداقل برای تو 100 هست اما نکته ایی که میمونه اینه که برای این کارا خیلی بهتر پول خرج میکنن و تو نباید زحمتتو ببنی باید ببینی همین مثلا کارفمات حداقل بابت گرفتن این کار و دادنش به تو شاید 1 تومن از اونجا بگیره

حالا که کار رو دیده و خوشش اومده و قرار فایل رو هم بدی خیلی شیرین قیمت بده
به نظم قیمت علی برا 500 خوبه

یه چیزی یادت بشه حتی 1 ریال هم تخفیف نده چون اگه بدی در اقع به طرف داری میگی کار من اون قیمتی که اول بهتون گفتم نمی ارزه

برا این باید پول بیشتر بگیری که این کار رو تو خلق کردی و نباید از دلالش که کمتر بگیری ؟؟ باید بگیری؟؟؟

یا میتونی ثانیه ای هم حساب کنی و ثانیه 40 تومن بگیری

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
دوستان گفتند مطالب رو،اما یه چند تا نکته کوچولو توی بحث مالی کار هستش که شاید به کارتون بیاد
ببینید اگر قراره باهاشون همکاری داشته باشید سیاست به خرج بدبد(اصلا منظورم این نیست ارزون کار کنید)قیمتتون رو کمتر بگیرید(در صورتی که کارشون با شما تداوم داشته باشه)
500تومان هم واقعا واسه خود این کار یه مقدار زیاد هستش،اما اگر قرار باشه سورس را بشون بدید میشه گفت مناسبه قیمتتون

moli جان قربون چشات برم من،کجای سازمان واسه کار این سبکی 500 تومن میدن؟

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سبلان چطوری برادر؟ من خبری از قیمتای شبکه استانی ندارم. تهران خیلی بالاتر از این هم می دن. منتها گفتم فقط بستگی به تهیه کننده داره. گاهی برای کارهای داغون تر بالای یک میلیون با چشم خودم دیدم که رد و بدل شده این که دیگه خیلی منصفانه است.

khoushechin

Well-Known Member
سلام منم با سبلان موافقم این کار حداکثر 150 تومن قیمت داره البته اگه فایل اصلی رو بهشون ندی!
حالا که فایل رو دادی 500 خوبه اما عالی نیست. حداقل باید 800 بگیری.

هر چي بيشتر بهتر اما منصف باش
براي اينكار هر ثانيه حساب كن مثلاً 20 تومن
هزينه سورس هم جدا مثلا 200 تومن

جدیدترین ارسال ها

بالا