ای فدای اين سيستمهای هوشمندتون!!!

iman_ebru

Active Member
ديشب دوست خوبم مهدي تو وبلاگش مطلبي رو با اين عنوان گزاشته بود كه خيلي برام جالب بود و خواستم بقيه عزيزان و دوستانم تو مجيد آنلاين هم ازش خبر دار بشن و موقع ثبت دومين به بعضي نكات در داخل ايران دقت كنند:

شايد يکی از شايع ترين مشکلاتی که کاربران امروزی اينترنت (تو ایران) با اون مواجه هستند مشکل فيلتر بی نظم و سليقه ای توسط ISPهای مختلف هست. هر چند که ديگه الان هر بچه ای با يه Proxy Server IP اين مشکل رو حل و فصل می کنه . اما بشنويد از داستان من:
ديروز يه ايميل از يکی از مشتريهای خوب دیجيتال پرشيا داشتم که قبلا یه دومین ثبت کرده بود و هوست می خواست. دومین مورد نظر ParsExpert.com بود. چون اسم توی ذهنم نبود اول رفتم تو whois.sc که چک کنم ببينم دومين رو من ثبت کردم يا نه. صفحه اول سايت اومد ولی وقتی اسم دومين رو وارد کردم و زدم که مشخصات دومين بياد يهو صفحه کذایی The Requested Page Is Forbidden اومد (اينترنت من داتک بود) برای چند ثانيه تو کف اين بودم که چی شد يعنی اينا سايت Whois رو هم بستند؟؟!! بعد از چند ثانيه دوزاری مبارک افتاد اين سايت برای دادن Whois صفحه رو redirect می کنه به يه صفحه ای به اين صورت مثلا: http://www.whois.sc/parsexpert.com فهميديد چی شد يا نه؟ parsexpert.com. سیستم فیلتر هوشمند خنگ، اون سه حرف s.e.x (اينو اينجوری نوشتم که ما رو هم فيلتر نکنن پس فردا ) که وسط اين دو کلمه اتفاقی قرار گرفته رو اسکن کرده و اجازه دسترسی به اين URL رو نمی ده!! حالا از همه ضايع تر: بريد به parsexpert.com اين سايت که سايت اصليه خيلی تر و تميز باز می شه
پيدا کنيد پرتقال فروش را!!

PC man

Active Member
خيلي جالب و بامزه بود ايمان جان.
خوب كارهاي مخابرات از اين بيشتر نميشه ديگه!!

a Truth Seeking

Active Member
شصت كه خوب مچ دستشون هم درد نكنه شايدم آرنج و كتف و ساير تشكيلات و مخلفات.

جدیدترین ارسال ها

بالا