این گزینه تو افتر افکت مفهومش چیه؟

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
تو یک سایتی درباره کارت های گرافیک می خوندم. اونجا به این گزینه ایی که تو شکل می بینید اشاره می کرد. ولی من دقیقا نفهمیدم منظورش چیه. کسی می تونه توضیح بده این گزینه که در عکس اشاره کردم دقیقا چه مفهومی داره؟
حدس من این بود که ظاهرا یک سری از کارت های گرافیک از این گزینه پشتیبانی می کنند که باعث افزایش سرعت رندرینگ می شه. اگه اینطوره پس چرا می گن برا کار افتر افکت سی پی یو و مادربرد و رم اهمیت داره و کارت گرافیک اصلا مهم نیست.

پیوست ها

• Snap_2011.08.01_13h52m44s_002.png
    Snap_2011.08.01_13h52m44s_002.png
    33.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
تو یک سایتی درباره کارت های گرافیک می خوندم. اونجا به این گزینه ایی که تو شکل می بینید اشاره می کرد. ولی من دقیقا نفهمیدم منظورش چیه. کسی می تونه توضیح بده این گزینه که در عکس اشاره کردم دقیقا چه مفهومی داره؟
حدس من این بود که ظاهرا یک سری از کارت های گرافیک از این گزینه پشتیبانی می کنند که باعث افزایش سرعت رندرینگ می شه. اگه اینطوره پس چرا می گن برا کار افتر افکت سی پی یو و مادربرد و رم اهمیت داره و کارت گرافیک اصلا مهم نیست.

سلام

خب open GL یه خصوصیت کارت گرافیکه که توی خیلی از کارهایی که نیاز به کار گرافیکی بالایی داره کمک می کنه به کار.
تو بازیهای کامپیوتری بگیر تا افتر افکت . در واقع یه خصوصیات سخت افزاری است که با دستورات نرم افزاری به کمک تجزیه و تحلیل مراحل گرافیکی کار میاد. اما این که تو رندرینگ چقدر تاثیر داره نمی دونم دقیقا. اما اینکه تاثیر داره می دونم. بعضی وقتها هم مخرب میشه که داستان داره بماند. یعنی وقتی فعاله کار رندرینگ مختل میشه فرصت شد بعد مثالش رو میگم

بدرود

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
برای کارهای رئل تایم بیشتر مورد استفاده قرار میگیره برای رندره بهتره که خاموش بشه

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
ببخشید می دونم جاش اینجا نیست. من دارم سیستم می خرم تو همه قطعات به نتیجه رسیدم اما نمی دونم کارت گرافیک چی بگیرم. یه جا می خونم می گن quadro بگیر یه جای دیگه می بینیم اشاره کرده برای کار جلوه های ویژه کارت گرافیک زیاد اهمیت نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا