این کد برای من اجرا نمیشه

nima_dsnr

کاربر VIP
من یه جاوااسکریپت گذاشتم تو قالبم که وقتی کاربری میاد ازش اسمشو سوال می کنه و یه پیغام میده بهش.
ولی برای خودم این پیغام نمیاد... تو کامپیوتر یکی دیگه از رفیقام هم نمیومد... ولی تو بقیه جاها دیدم پیغام هنگام ورود میاد...
فکر کنم اشکال از ie باشه... کدوم قسمت رو باید تنظیم کنم که این کدها تو مرورگرم اجرا بشه؟ (چون تو اپرا(م) باز میشه)

سوال دوم:
همین پیغامی که ذکر خیرش بود میخام یه جوری باشه که فقط هنگام ورود به وبلاگ بیاد. ولی هرقسمتی که میری چه ادامه مطلب چه آرشیو موضوعی و... باز هم میاد و این عمل کاربر رو خسته می کنه.
کجا باید کپی اش کنم که فقط تو صفحه اول باز بشه؟
یا شاید هم باید کدی سر و تهش اضافه کنم ؟!!

ممنون

WindowsLab

Member
سلام
» اگر ایراد از IE باشد ، می توانید تنظیمات مربوط به کنترل اسکریپ ها را تنظیم کنید.

» برای اجرای کد فقط در صفحه اول اون رو داخل Head قرار دهید.

یاعلی
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
» اگر ایراد از IE باشد ، می توانید تنظیمات مربوز به کنترل اسکریپ ها را تنظیم کنید.
بنده هم عرضم همینه که از کجا باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟ چون من همه تنظیمات رو دستکاری کردم نشد.
که البته جوابمو گرفتم. اشکال از ie7 ئه و هیچ کاریش نمیشه کرد... باید از یه مرورگر دیگه استفاده کرد.
» برای اجرای کد فقط در صفحه اول اون رو داخل Head قرار دهید.
قرار دادم ولی باز هم نشد.

WindowsLab

Member
سلام
معمولا "قالب آرشیو" و "قالب وبلاگ" دارای ساختار مجدد می باشند، مثل Blogfa ولی اگر کد کنترلی هر دو یکسان باشد، پس باید یک ترفند بزنید، مثلا کدی با جاوااسکرپیت که چک کنه اگر اول تیترصفحه(Title) با مثلا "آرشیو" شروع شد، کد اجرا بشه یا نشه(مثال زیر) و راه های دیگه.
کد:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head>
        <title>آرشیو موضوعی - مجیدآنلاین</title>

<script type="text/javascript">
            function CheckTitle()
            {
                if(window.document.title.substring(0,5)=="آرشیو")
                {
                    alert("آرشیو")
                }
            }
            CheckTitle();
        </script>
    </head>
    <body>
        Hello World, i am WindowsLab!
    </body>
</html>
یاعلی