این چه وضعی هست؟!؟

black-die

Active Member
Pooriya_Online گفت:
a Truth Seeking گفت:
Pooriya_Online گفت:
iRWEBDES گفت:
نه خيلي راحت اونم با اكانت بيت رهبري ( پارس آنلاين ) :دي باز ميشه ...
اي بابا نميخوام وارد جزپات بشم اين مهرداد هي منو تحريك ميكنه :lol:
آقا بي خيال سري كه درد نمي كنه رو دستمال نبند.
ضمنا دوستي كه گفته بودن سايت هاي فيلتر شده چه پيغامي مي دن بعضي سايت ها هم اين پيغام رو مي نويسه:
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد
با رنگ آبي پررنگ هم مي نويسه اونم وسط صفحه.
البته اين رو هم بگم كه اينا هرچه قدر مي خوان فيلتر كن اوني كه راحشو بلده مثل آب خوردن ازش رد مي شه و به اونا مي خنده. من هم هيچ مشكلي ندارم با اين فيلترازاسيون.
مثل من...

شما براي دانلود كردن مشكل دارين ؟
من وارد سايتهايي كه فيلتر شدن ميتونم برم ولي وقتي ميخوام چيزي دانلود كنم ميگه غير مجازه يا فقط يه صفحه اچ-تي-ام-ال سيو ميكنه

ميشه براي دانلود هم كاري كرد كه بشه پيچوندش ؟

a Truth Seeking

Active Member
آره چرا نمي شه داداش ببين اگر رفتي دانلود كني يك صفحه رو گرفت احتمال داره آدرس اون برنامه تغيير پيدا كرده باشه اين دليل فيلتر شدن اون سايت نيست اگر اون برنامه رو نگيره يعني برنامه دانلودت خطاي تمام شدن زمان براي دانلود بده منظورم اينه كه اگر سرعت اينترنتت پايين باشه دانلود رو خودش قطع مي كنه و نتونه برنامه رو دانولد كنه اين خطارو ميده اونوقت با وارد كردن يك عدد IP و Port ناقابل برو با خيال راحت دانلود كن و به دنيا بخند.

black-die

Active Member
Mohi Design گفت:

هيسسسسسسسس‌... يه كاري نكن دره تاپيك رو تخته كنن

آره چرا نمي شه داداش ببين اگر رفتي دانلود كني يك صفحه رو گرفت احتمال داره آدرس اون برنامه تغيير پيدا كرده باشه اين دليل فيلتر شدن اون سايت نيست اگر اون برنامه رو نگيره يعني برنامه دانلودت خطاي تمام شدن زمان براي دانلود بده منظورم اينه كه اگر سرعت اينترنتت پايين باشه دانلود رو خودش قطع مي كنه و نتونه برنامه رو دانولد كنه اين خطارو ميده اونوقت با وارد كردن يك عدد IP و Port ناقابل برو با خيال راحت دانلود كن و به دنيا بخند.

دوست عزيز اين IP و Port رو بايد تو برنامه دانلودم بزارم ؟
در ضمن اون صفحه اي كه سيو ميكنه همون صفحه اي هستش كه وقتي به يه سايت فيلتر شده ميرم نشون ميده ...

Pooriya_Online

Active Member
دوست عزيز اين IP و Port رو بايد تو برنامه دانلودم بزارم ؟
در ضمن اون صفحه اي كه سيو ميكنه همون صفحه اي هستش كه وقتي به يه سايت فيلتر شده ميرم نشون ميده ...

حاجي شما اون آي-پي پورت رو واردپ كن توي همون انترنت آپشن بزني خودش ديگه ميشناسونه و ميتوني به راحتي هم دانلود كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا