این چه ورژنی از کارل هست؟؟؟

hamed_mo

New Member
سلام دوستان. من یه نسخه از کورل رو دانلود کردم که نوشته بود آخرین نسخه هست. البته X5 رو قبلا داشتم ولی این رو نوشته بود X5 2011. حالا موقع نصب این صفحه که عکسشو گذاشتم میاد و کد فعال سازی میخواد و هیچ جوری هم حال نمیده به ما که رد بشه! خیلی هم گشتم، ولی هیچ کرکی با این جواب نمیده. دوستان کسی میدونه این چه ورژنی هست و آیا کرک یا چیزی واسش دارید؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.

:paint:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    77.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22

majid_a95

Active Member
سلام دوستان. من یه نسخه از کورل رو دانلود کردم که نوشته بود آخرین نسخه هست. البته X5 رو قبلا داشتم ولی این رو نوشته بود X5 2011. حالا موقع نصب این صفحه که عکسشو گذاشتم میاد و کد فعال سازی میخواد و هیچ جوری هم حال نمیده به ما که رد بشه! خیلی هم گشتم، ولی هیچ کرکی با این جواب نمیده. دوستان کسی میدونه این چه ورژنی هست و آیا کرک یا چیزی واسش دارید؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.

:paint:
این که به این بزرگی نوشته X5 ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rose:

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
محصولات ادوب؟؟؟؟؟

آره این x5 هست و این که توش شکی نیست!

اما اینکه ورژن جدید تو سال 2011 اومده باشه و فرق کرده باشه و باز هم با اسم x5 اومده باشه بعید میدونم!

Mj

Well-Known Member
برنامه رو به صورت trial نصب کن
من ک#ر#کش رو دارم ولی رو سایت نمی ذارم
از روی Server غیر مستقیم دانلودش کن
بفرما:

http://hotfile.com/dl/107048207/6020805/CorelDRAW.Graphics.Suite.X5.READNFO-PREGNAT
بعد از دانلود فایل رو Extract کن و محتویاتش رو داخل پوشه محل Install بریز.
دقت کن که موقع کپی شدن DLL ها حتما owerright بشن.

موفق باشی

hamed_mo

New Member
ممنون

سلام دوستان. تو X5 بودنش که شکی نیست، خودم هم گفتم X5 هست. ولی این لعنتی موقع نصب تا اون کد فعالساز رو وارد نکنی حتی Trial هم نصب نمیشه. یعنی موقع نصب اون صفحه که عکسشو گذاشتم میاد و تا کد ندی دکمه Next فعال نمیشه. این کرکی که Mj عزیز گذاشتن هم دارم، ولی این نصب نمیشه که بعد بخوام کرکش کنم! بازم ممنون از راهنمایی هاتون.
:rose:

GOL1

New Member
من نمیدونم اینجا انجمن شعر و شاعریه یا انجمن مجید انلاین بابا درباره عکس بحث کنید نه شعر عاشقانه بگید

GOL1

New Member
فکر کنم ورژن تخصصی کارل باشه چون من مشابه این رو ندیدم

جدیدترین ارسال ها

بالا