FashisT
Active Member
اوه جالبه! کاراکتری هم که داخل این طرح استفاده شده برای دوستتون هست؟سلام
به خاطر غیبتم از شما پوزش می خوام ... ... Excuse Me for My Absence
راستش من توی این مدت یه مهمون خیلی خیلی بزرگ داشتم ...
خوب شاید براتون سوال باشه ... کی؟... شاید هم نباشه!... اما من دلیلی دارم که بد نیست بگم...
راستش شما توی سوالات تون از من خواسته بودین بگم که کاراکترهایی که من توی طرحام استفاده می کنم کار کی...؟
خوب حالا بهتره که بگم این دوست من چی کارست... باید بگم ایشون یه طراح حرفه ای که خوب حتی یکی از کاراش توی ایران نیست...؟... ایشون دوره طراحیش را توی امریکا تموم کرده و بهترین دوست من در تمام عمرم بوده... و شاید جالب باشه بگم که من ایشون را تنها برای اولین بار بود که از نزدیک میدیدم... نمیخوام داستان تعریف کنم ولی باید بگم که ایشون استاد طراحی چهره در MaYa است و من نیز تمام مشکلاتم را از ایشون میپرسم...
امامن نیز با مایا کار میکنم و ضمینه طراحی من در محیطهای با مقیاس بزرگ هستش ... و شاید تا چند وقت دیگه فرصت کنم و یه سری نمونه کار در بخش مربوطه مایا قرار بدم... از دیدنش تعجب خواهید کرد...
اما شاید خنده دار باشه که بگم در حال حاظر من دارم برنامه نویسی تحت وب انجام میدم...
و خوب شاید لازم باشه بگم من الان S.O.L.D.I.E.R هستم و دارم عمرم را تلف می کنم ... خواهش میکنم که دلتون برام نسوزه چون من خودم خیلی خیلی ... ناراحت و دلگیرم... اما امیدوارم ... که راحت برم... و با دوستم همکاری کنم...هرچند ما 6 ساله که داریم با هم کار میکنیم...
من سعی میکنم یه دوره کار را شروع کنم و اگر قابل باشم مطالبی را در مورد خلق لایه ها و Styles های کاربردی را قرار بدم... چون من تمام متریال هاما با Photoshop انجام میدم ... امیدوارم مفید باشه...
به هر حال من از شما بسیار سپاسگزارم که درمورد کارام نظر بدین... امیدوارم که فرصت بیشتری داشته باشم و بتونم بیشتر کار کنم...
http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7236&d=1156229177
فعلا