این هم اولین طرح اما ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FashisT

Active Member
سلام
به خاطر غیبتم از شما پوزش می خوام ... ... Excuse Me for My Absence
راستش من توی این مدت یه مهمون خیلی خیلی بزرگ داشتم ...
خوب شاید براتون سوال باشه ... کی؟... شاید هم نباشه!... اما من دلیلی دارم که بد نیست بگم...
راستش شما توی سوالات تون از من خواسته بودین بگم که کاراکترهایی که من توی طرحام استفاده می کنم کار کی...؟
خوب حالا بهتره که بگم این دوست من چی کارست... باید بگم ایشون یه طراح حرفه ای که خوب حتی یکی از کاراش توی ایران نیست...؟... ایشون دوره طراحیش را توی امریکا تموم کرده و بهترین دوست من در تمام عمرم بوده... و شاید جالب باشه بگم که من ایشون را تنها برای اولین بار بود که از نزدیک میدیدم... نمیخوام داستان تعریف کنم ولی باید بگم که ایشون استاد طراحی چهره در MaYa است و من نیز تمام مشکلاتم را از ایشون میپرسم...
امامن نیز با مایا کار میکنم و ضمینه طراحی من در محیطهای با مقیاس بزرگ هستش ... و شاید تا چند وقت دیگه فرصت کنم و یه سری نمونه کار در بخش مربوطه مایا قرار بدم... از دیدنش تعجب خواهید کرد...
اما شاید خنده دار باشه که بگم در حال حاظر من دارم برنامه نویسی تحت وب انجام میدم...
و خوب شاید لازم باشه بگم من الان S.O.L.D.I.E.R هستم و دارم عمرم را تلف می کنم ... خواهش میکنم که دلتون برام نسوزه چون من خودم خیلی خیلی ... ناراحت و دلگیرم... اما امیدوارم ... که راحت برم... و با دوستم همکاری کنم...هرچند ما 6 ساله که داریم با هم کار میکنیم...
من سعی میکنم یه دوره کار را شروع کنم و اگر قابل باشم مطالبی را در مورد خلق لایه ها و Styles های کاربردی را قرار بدم... چون من تمام متریال هاما با Photoshop انجام میدم ... امیدوارم مفید باشه...
به هر حال من از شما بسیار سپاسگزارم که درمورد کارام نظر بدین... امیدوارم که فرصت بیشتری داشته باشم و بتونم بیشتر کار کنم...
اوه جالبه! کاراکتری هم که داخل این طرح استفاده شده برای دوستتون هست؟
http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7236&d=1156229177
فعلا

Saboteur_BAD

New Member
راستش شاید باورتون نشه من تمام کاراکتر های ایشون را که حدود 1600 تا میشه که یکی از یکی زیباتره با تمام امکانات مدیریتی کاراکتر و تمام دسترسی هاشون به صورت فایل مایا دارم ...
اما تابحال از هیچ کدومشون سو استفاده نکردم...
و تنها برای 5 تیزر که درخوست کنندشون از ایران بوده و برای شبکه Rtl انجام دادیم از سه کاراکتر که یکی از اونها یه حلزون زیباست استفاده کردیم... البته من توی اون کار محیط سازی کردم...

mostafa_az

Well-Known Member
ایول دوستت خرابکار جان . میگم این دوستت با من دوست نمیشه ؟
272.gif

احسنت به قدرت شما . تبریکات من رو بپذیرید .
283.gif

FashisT

Active Member
راستش شاید باورتون نشه من تمام کاراکتر های ایشون را که حدود 1600 تا میشه که یکی از یکی زیباتره با تمام امکانات مدیریتی کاراکتر و تمام دسترسی هاشون به صورت فایل مایا دارم ...
اما تابحال از هیچ کدومشون سو استفاده نکردم...
و تنها برای 5 تیزر که درخوست کنندشون از ایران بوده و برای شبکه Rtl انجام دادیم از سه کاراکتر که یکی از اونها یه حلزون زیباست استفاده کردیم... البته من توی اون کار محیط سازی کردم...
خیلی جالبه!! حتما دوستتون از سالیان قبل توی پروژه فاینال انتزی هم حضور داشتن!! لووووول!!
چون این کاراکتری که شما استفاده کردید یکی از شخصیتهای بازی فاینال فانتزی هست به نام یوناا!

Yuna_3.jpg

در کل بهتره بپردازیم به همون طرحهای خودتون!!
فعلا

Broken-home

Member
چند سالتونه ؟ اگه طرح ميزارين درستش اينه كه يك اسكرين شات (screenshot) هم از طرح در نرم افزار كار شده بزارين.

Broken-home

Member
راجب كارهايي كه در پست1 و 14 وارسال كردين بايد بگم اين كارها اصلا قابل نقد نيست .اين كارها كاملا مبتديانه ست و اجراي ضعيف و همچنين كيفيت و رنگ بندي بدي داره .

راجب كاري كه در پست 8 ارسال كردين . كسي كه بتونه كاراركتري رو حتي در همين سطح هم(اونقدر ها هم كه شما احساس ميكنين و مقدمه چيني كردين و حاشيه ساختين يك كار special نيست ) اجرا كنه هيچوقت چنين بك گراند سطح پاييني رو استفاده نميكنه و بهتره بگم اصلا نميتونه در واقع ازش بر نمياد و روش نميشه چنين بك گراند سطح پاييني رو طراحي كنه . و چنين پترن نامربوطي رو استفاده نميكنه و اگر بخواد اسمش رو توي كار بزاره چنين فونت و استايل بد فرم و سطح باييني رو انتخاب نميكنه .

در ضمن براي كسي كه طراحي وب ميكنه بعيد كه به خاطر تازه وارد بودن در يك سايت ساختار و دسته بندي يك سايت رو درك نكنه و كارش رو به جاي اينكه توي قسمت نظر خواهي بزاره توي قسمت سئوالات و در خواستها بزاره.

آداماي متضاد و حتي شاخ به نظر من جالبن اما نه فقط شاخ و ديگر هيچ!
و بر عكس چيزي كه خودتون گفتين من فكر ميكنم شما اين سايت رو ترك ميكنين .البته من اميدوارم اين كارو نكنين.

آخرین ویرایش:

Saboteur_BAD

New Member
من بازم صبر می کنم ...

بهتره یه توضیح بدم شما فکرمیکنین که حرفاتون برای خودتون خیلی جالبه البته باید بگم من امدم تا با شما بحث کنم و به .. به حرفای شما صاف جواب بدم و خوب درمورد چیزایی که گفته میشه صحبت کنم...
من نمیدومن واقعا چه آدمایی اینجا پیدامیشه ... و دوستم ندارم از سوابق کاریم حرف بزنم ولی من تازه نیومدم توی طراحی که بخوام زیاد وارد موضوعاتی بشم که شما اون را جنجال آور کیند...
شما حتی به نظرات دوستانتون هم احترام نمیزارین و ...
اگه مایل باشین من حاظرم با شما بیشتر بحث کنم و خوب قبلا هم که گفتم طرح بزنین و قضاوت را هم به دوستان خودتتون که خوب ماشالله چند نفر شدین مدیر ... نمیگم بیکار و خوب دارین هی جواب به هم میدین و از هم تشکر میکنین...
اگه دوست دارین میتونین سوابق من را از شرکت کلاسیو در هلند و آلمان و دبی بگیرین ...
شما حتی توی این چند روزی که من امدم حتی یه نمونه کار هم نزاشتین و خوب حاظرین در مورد طرح هایی که ما کار کردیم هر چی دوست دارین بگین...

اگه دوستی داشتین که بتونه در این رابطه صحبت کنه ... منتظرم ... یکی که واقعا CMS بنویسه و مثل مجید آنلاین چیزی را فارسی نکرده باشه...پس در این مورد چیزی نگین... Purport

دوست عزیز در صورت تکرار مطالب حذف شده برخورد جدی تری با شما خواهد شد!!!
مدیر انجمن - سارا

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز همونطوری که من در ابتدای ورود شما به سایت گفتم هیچ موردی نداره که شما بیاید و بخواید با دیگران رقابت داشته باشید و تبادل اطلاعات کنید ولی همونجا هم گفتم که اگر این رقابت به قیمت به هم خوردن جو انجمن بشه متاسفانه از ادامه این رقابت به هر صورتی که شده جلوگیری خواهد شد!!

انجمن فتوشاپ این اواخر بعد از مدتها نظم خوبی پیدا کرده و فعالتر از قبل شده پس خواهشا بجای رقابت کردن (از نوع جنجالی!) شما هم به جمع صمیمی بچه ها بیاید و اگر به سوالات تو ذهنتون پاسخ داده نشد بعد اینطوری صحبت کنید.

در ضمن معمولا افراد پیشکسوت و قدیمی یک جا باید براشون احترام قائل شد و شما هم فکر میکنم این رو خوب میدونید. افرادی مثل شهرام (FashisT) تو سایت از احترام خاصی برخوردار هستن و درست نیست باهاشون اینطور برخورد بشه.

امیدوارم جو بحثاتون صمیمانه تر بشه.

موفق باشید - سارا

mostafa_az

Well-Known Member
سیستم کنترل وضعیت :
بحث و گفتگو و رفع ابهامات در کمال آرامش و ادب .

خرابکار این کار دوست شما دقیقا مربوط به چند سال پیش میشه ؟

مخلصیم
مصطفی

Saboteur_BAD

New Member
اگه نظر شما اینه من نیستم...

دوست عزیز همونطوری که من در ابتدای ورود شما به سایت گفتم هیچ موردی نداره که شما بیاید و بخواید با دیگران رقابت داشته باشید و تبادل اطلاعات کنید ولی همونجا هم گفتم که اگر این رقابت به قیمت به هم خوردن جو انجمن بشه متاسفانه از ادامه این رقابت به هر صورتی که شده جلوگیری خواهد شد!!

انجمن فتوشاپ این اواخر بعد از مدتها نظم خوبی پیدا کرده و فعالتر از قبل شده پس خواهشا بجای رقابت کردن (از نوع جنجالی!) شما هم به جمع صمیمی بچه ها بیاید و اگر به سوالات تو ذهنتون پاسخ داده نشد بعد اینطوری صحبت کنید.

در ضمن معمولا افراد پیشکسوت و قدیمی یک جا باید براشون احترام قائل شد و شما هم فکر میکنم این رو خوب میدونید. افرادی مثل شهرام (FashisT) تو سایت از احترام خاصی برخوردار هستن و درست نیست باهاشون اینطور برخورد بشه.

امیدوارم جو بحثاتون صمیمانه تر بشه.

موفق باشید - سارا

خانم سارا شما دارین یک طرفه قضاوت می کنین و ... به هیچ وجه نمی خواین فکر کنین که دوستان شما و خوب منظور من با شما مدیراست در نوع رفتارشون بسیار تند و خوب سعی می کنن اون چیزی را که به نفع منافع خودشونه بیان کنن و نمیخوان حتی یک مقدار هم فکر کنن که کسی بخواد باهاشون رقابت کنه ... نیاز نیست این بخش را ببندین ... اگه طرز فکر شما اینه که همه بنویسن از شما به خاطر ارسایتون تشکر میکنیم ... بهتره بگم که کلاً ببندینش... چون اینجا عدالتی وجود نداره... من از این ناراحت هستم که شما نه اعضای محترمتون این عدالت را برقرار نکردین... لطف کنین و بگین اگه پایه فعالیت مستمر نیستین فقط بگین برو من هم دیگه با اینجا کاری ندارم... فقط بزارین که دوستان شما این نقل قول را بخونن ...درضمن باید بگم که این تند ترین پاسخ من در تمام زندگیم بوده و شاید این نام من باشه که نظر شما را نسبت به ارسالاتون تغییر داده...

GFX Master

اولا من نمیدونم شما درباره کدوم منافع من یا سایر مدیرا صحبت میکنید. اینجا من و بقیه سعی میکنیم فقط کاری رو که ازمون خواسته شده رو انجام بدیم که همون نظم دادن به انجمن خودمون و ایجاد یه جو دوستانه بین بچه ها برای رقابت سالم و همکاریه. حالا این وسط به من و سایر مدیرا چی میرسه؟!!

در ضمن من اصلا منظور از صحبتم این نبود که جلوی رقابت شما رو میگیرم و ... منظور من این بود که شما خودتون هم هنوز دقیق نمیدونید برای چکاری وارد سایت شدید! اگر واقعا شما قصد رقابت دارید بیاید یه تاپیک بزنید و یک موضوع واحد رو مشخص کنید نه اینکه بگید من فلانم و بهمانم و ... حالا اومدم با شما رقابت کنم!!

شهرام حرف کاملا درستی زد شما اول زمینه ای رو که میخوای توش با بچه ها رقابت کنی رو مشخص کن مثلا بگو در زمینه دارک ارت یا هر زمینه دیگه ای. ولی این رو حتما مشخص کن چون شما ادعا میکنید من عدالت رو رعایت نمیکنم در حالیکه خودتون بدون مشخص کردن هدفتون از بچه ها انتظار رقابت دارید که به نظر من این بی عدالتیه.

به هر حال هنوزم هم بچه ها و هم خود من از رقابت سالم استقبال میکنیم و اگر شما دوست داشتید میتونید یک موضوعی رو بعنوان پایه قرار بدید تا درباره اون بحث و ... انجام بشه.

موفق باشید - سارا

P.A.Y.T.O.N

Active Member
Saboteur_BAD جان چرا بحث بیهوده می کنی؟؟
جواب آقا شهرامو ندادی؟ راجع به کارکتری که استفاده کردی ...

FashisT

Active Member
بهتره یه توضیح بدم شما فکرمیکنین که حرفاتون برای خودتون خیلی جالبه البته باید بگم من امدم تا با شما بحث کنم و به .. به حرفای شما صاف جواب بدم و خوب درمورد چیزایی که گفته میشه صحبت کنم...
من نمیدومن واقعا چه آدمایی اینجا پیدامیشه ... و دوستم ندارم از سوابق کاریم حرف بزنم ولی من تازه نیومدم توی طراحی که بخوام زیاد وارد موضوعاتی بشم که شما اون را جنجال آور کیند...
شما حتی به نظرات دوستانتون هم احترام نمیزارین و ...
اگه مایل باشین من حاظرم با شما بیشتر بحث کنم و خوب قبلا هم که گفتم طرح بزنین و قضاوت را هم به دوستان خودتتون که خوب ماشالله چند نفر شدین مدیر ... نمیگم بیکار و خوب دارین هی جواب به هم میدین و از هم تشکر میکنین...
اگه دوست دارین میتونین سوابق من را از شرکت کلاسیو در هلند و آلمان و دبی بگیرین ...
شما حتی توی این چند روزی که من امدم حتی یه نمونه کار هم نزاشتین و خوب حاظرین در مورد طرح هایی که ما کار کردیم هر چی دوست دارین بگین...

اگه دوستی داشتین که بتونه در این رابطه صحبت کنه ... منتظرم ... یکی که واقعا CMS بنویسه و مثل مجید آنلاین چیزی را فارسی نکرده باشه...پس در این مورد چیزی نگین... Purport

مدیر انجمن - سارا
من هیچ موضه ای نسبت به شما ندارم!!شما هم مثل اکثر دوستان احترامتون برا من واجبه ! در مورد کارهاتونم نظرم رو دادم!! ولی حرف من در مورد اون کاراکتر بود که قبلش نسبت داده بودید به دوستتون! من برا اینکه سو تفاهمی هم نشه قبلا پرسیدم که واقعا این کاراکتر رو دوست شما طراحی کرده !! که با اون جواب شما اینجوری استنباط میشد که بله! حالا اگه شما حرفی در رابطه با رد حرف من دارید بگید شاید من اشتباه میکنم! و اگه بعدها زمینه بحث ای بود که اطلاعاتی درش داشتم حتما باهاتون وارد گپ و گفتگو میشم!!
فعلا

danial_psv1

Member
دادا نگفتی...
برایه طرح ها از چه تکنیکی استفاذه کنیم.(هر چی می خواهیم؟؟؟)
آقا شهرام شما هم بیخیال...
من از دوستا ن خواهش می کنم کار کنن.
یا حق

Saboteur_BAD

New Member
منظور شما چی ...؟

من به هیچ وجه مفهوم این حرف را متوجه نمیشم...؟+!=؟... -> سارا خانم مدیر انجمن من از شما جواب میخوام

مدیر انجمن - سارا

من چیزی را دوبار نمی نویسم... ...Did you Get Point
اگه توضیح ندین دیگه اینجا نمیام می خواد مهم باشه یا نه را نمیدونم ولی باید بگم که من در را بطه با این حرف از شما توضیح میخوام ... چون اگه من چیزی مینویسم با اطمینانه و خوب منظور شما چی...؟
در مورد بقیه چیزا به موقعه جواب میدم...

GFX Master

مطالب حذف شده شما مغایر با قوانین سایت بود چون اکثرا یا توهین بود یا تهدید!!

Mandana

Active Member
من به هیچ وجه مفهوم این حرف را متوجه نمیشم...؟+!=؟... -> سارا خانم مدیر انجمن من از شما جواب میخوام

مدیر انجمن - سارا

من چیزی را دوبار نمی نویسم... ...Did you Get Point
اگه توضیح ندین دیگه اینجا نمیام می خواد مهم باشه یا نه را نمیدونم ولی باید بگم که من در را بطه با این حرف از شما توضیح میخوام ... چون اگه من چیزی مینویسم با اطمینانه و خوب منظور شما چی...؟
در مورد بقیه چیزا به موقعه جواب میدم...

دوست خوبم نه اینجا نه هیچ انجمن دیگه هیچ مدیری برای کاری که کرده نباید به کاربر بازجویی پس بده.این از حرف اول شما

دوم اگه واقعا فکر می کنین حرفتون نباید پاک میشده.مشکلی نداره.به مدیر سایت اطلاع بدین.در اونصورت اگه حرف شما درست بود که هیچ اونوقت من خودم میام شخصا ازتون معذرت خواهی می کنم
اما در صورتی که حق با شما نبود دسترسی شما بسته میشه
crazy.gif

شما شخصا دارین با این طرز رفتارتون با مدیرا که همه هم از دوستان خوب من هستن رو اعصاب من رژه میرین.
نمیخوام ازتون انتقاد کنم اما نه رفتارتون درسته نه طرز برخوردتون

این جمله رو دوست خوبم سعید مسیح زیاد میگفتن:
درخت هرچه پربار تر شاخه ها افتاده تر
متاسفانه تازگی ها در انجمن باید زیاد استفاده بشه
اما این انجمن مثل خونه دوم منه. و نمیذارم کسی که یک هفته هم از عضویتش نگذشته بیاد و این انجمنی که چهار سال شاهد قد کشیدنش و پربار شدنش بودم خراب کنه.
اینو مطمئن باشید
ببخشید یکم خشن حرف زدم.اما لازم بود
موفق باشید
آبتین

Saboteur_BAD

New Member
مطالب حذف شده شما مغایر با قوانین سایت بود چون اکثرا یا توهین بود یا تهدید!!

من قضاوت را به دوستان واگذار میکنم ... ولی این حرف را هم میگم که شما دارین روی حرف های خودتون مهر تایید میزنین و به هیچ وجه به چیز دیگه ای اهمیت نمیدین ... حالا باز هم خودتون می دونین ...
ولی بزارین یه چیزی را هم بگم بابا از من بدتر خیلی زیاده ... ؟؟؟ اصلا میدونین من کم آوردم نه از طرح های ندیدتون از حرفای شما ... آره بابا من اصلا طراح نیستم این شمایین که طراحین ... از دیدن طرحاتون حسابی لذت بردم... دیگه ما را به خیر و شما را به سلامت ... فقط من میدونم که شما به من این امکان را ندادید که کار کنم ... اگه می خواین برین و طرز برخورد اعضای سایت را ببینین و پیغاماشون را از همون ابتدا که من پیغام گذاشتم بخونید ... متوجه می شین که این فقط شما ها بودین که FashisT, mostafa_az, sara_is_nice_girl خواستین جنجال به پا کنین...و بقیه همه پیشنهاد همکاری کردن ... نه آقا ما نیستیم کاشکی یکمم عادلانه فکر می کردین...

GFX Master

پس اجازه بدین که من این رو هم به شما بگم که مدیریت سایت و مدیران ارشد با دیدن پستهای شما قصد داشتن بعد از چند پست اولتون شما رو بن کنند! که کاملا حق هم داشتن چون تا حالا نشده بود که یه نفر بیاد در سایت عضو بشه و در همون پست اول شروع کنه به کل کل کردن و تحریک افراد! ولی من و مصطفی گفتیم که یکمی بیشتر صبر کنن تا شاید وضعیت عوض بشه و امیدوار هم بودیم که اینطور بشه ولی متاسفانه شما همچنان روی حرفاتون پافشاری میکنید و میخواید در عرض چند روز به نتایجی که شاید من در عرض 2 - 3 سال به اون رسیدم برسین! بله من 2 ساله در این سایت عضو هستم و تازه الان فهمیدم که از این بچه ها و این سایت چقدر چیزهای مختلف یاد گرفتم و الانم که مدیر انجمن شدم تمام تلاش خودم رو میکنم تا بهترین نتایج رو بگیریم.

حالا هم انتخاب با خودتونه. میتونید برید و به قول خودتون نباشید یا میتونید بمونید و صبر داشته باشید و سعی کنید با بچه ها در عین رفاقت رقابت کنید نه اینکه بخواید رقابتی داشته باشید که فقط نتیجش رو کم کردن و این حرفا باشه.

افرادی مثل شهرام یا مصطفی یا ابتین و ... راحت به اینجایی که هستن نرسیدن که شما اینقدر راحت میگید که مانع پیشرفت شما هستن و ....!!!

حالا هم انتخاب با خودتونه!

موفق باشید
سارا

P.A.Y.T.O.N

Active Member
من قضاوت را به دوستان واگذار میکنم ... ولی این حرف را هم میگم که شما دارین روی حرف های خودتون مهر تایید میزنین و به هیچ وجه به چیز دیگه ای اهمیت نمیدین ... حالا باز هم خودتون فقط من میدونم که شما به من این امکان را ندادید که کار کنم ... اگه می خواین برین و طرز برخورد اعضای سایت را ببینین و پیغاماشون را از همون ابتدا که من پیغام گذاشتم بخونید ... متوجه می شین که این فقط شما ها بودین که FashisT, mostafa_az, sara_is_nice_girl خواستین جنجال به پا کنین...و بقیه همه پیشنهاد همکاری کردن ... نه آقا ما نیستیم کاشکی یکمم عادلانه فکر می کردین...

تو این پستا و پستای قبلی من اینو فهمیدم که شما خیلی ادعاتون میشه و می خواهید تو مدت کم حال همرو بگیرید... ولی تو یه همچین جایی که همه با هم رفیقن مطمعنا شما به خواستتون نمی رسید....و جالبه همش از زیر سوال های بچه ها شونه خالی می کنی! این خودش یعنی چی ؟... وقتی به قول شما F.a.s.h.i.s.t. یعنی همون آقا شهرام یه سوال در مورد کار خودتون پرسید .... شما به جای اینکه منطقی برخورد کنید هی جو متشنج کردین!!! خوب این یعنی چی؟ فکر می کنید حق با کیه؟؟
شما تو این انجمن وقتی جواب 4 نفرو نمی دین چه طوری می خواین حال همرو که تو انجمنای دیگن بگیرین؟؟؟
امیدوارم موفق باشی....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا