این نوع رندر رو چطوری میگیرن

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه یه تاپیکی ایجاد شده بود که چند تا عکس که ضمیمه کردم رو چطوری ایجاد میکنند چون تاپیک مال 915 روز پیش هست نمیشه پست زد منم اینجا تو انجمن تر دی خودمون این تاپیک رو ایجاد کردم تا با بچه ها به بحث و تبادل نظر بپردازیم

سوال اینه که چطوری همچین رندر های رو میگیرن و با چه نرم افزار های میشه این کتر رو کرد

امید وارم کسانی که میدونند جواب بدن و بگن چطوریاست حتما حتما به غیر از من به درد خیلی ها خواهد خورد

تاپیکشم اینجا ست

attachment.php

attachment.php

attachment.php

از دوستان :Mohsen: خانم maryamnademi و shirani هم که در اون تایپک جواب داده بودن دعوت میکنیم که بیان و راجب این کار صحبت کنند

پیوست ها

• 193447_1202211581_large.jpg
    193447_1202211581_large.jpg
    66.4 کیلوبایت · بازدیدها: 153
  • maryamnademi.JPG
    maryamnademi.JPG
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 151
  • untitledk.JPG
    untitledk.JPG
    40 کیلوبایت · بازدیدها: 149

Active Member
فقط همون نیست تقی عباس جان کلی تنظیمات نور رندر رو داره در آخر هم تو فتو شاپ یا نرم افزار های مثل کلی کار روش باید انجام داد منم میخوام این مراحل رو با کمک بچه ها تبدیل به یه تاپیک آموزش این نوع رندر ها بکنم

taghi abbas

Well-Known Member
دوست عزیز شوخی میکنی مگه این چیزه از یاد رفتنی هست که قراره یادتون بیاد؟

همچین میگید که انگار من بیست ساله تری دی مکس کار میکنم؟!!! (شوخی بود ها!!) :lol:
نه بابا !!! زیاد کار نکردم تازه کارم ! توی یه آموزشی دیده بودم فکر کنم با lens effect درست شده بود. دوستان دیگه وارد ترن کمک میکنن.

Active Member
قضیه lens effect رو خودم میدونم کامل دوست عزیز.من منظورم اون نیست منظورم خروجی نهاییی هست که اینجوری در اومده این که ساختمون تو دید شب نور پردازی حرفه ای شده به این نوع رندر ها رندر هنری میگن من که 5 ساله 3d کار میکنم نمیدونم چطوری این ونوع رندر ها رو میگیرند.

ali_118

کاربر VIP
بهزاد جان من یه making of دیده بودم
که توی پست پروسس اش یه همچین حالتی رو ایجاد میکرد

همون موقع که پست دادم دنبالش گشتم
پست شما رو هم که دیدم دوباره گشتم دنبالش اما پیدا نکردم
پیداش کردم در اولین فرصت میزارمش همینجا
هرچند، خیلی توضیحی در مورد تکنیک های استفاده شده اش نداده بود و فقط میشد مراحل کار رو ازش استنباط کرد

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
بابا چرا اینقدر پیچیدش می کنین با مکس یا سافت ایمیج رندرشم با هر رندر سازی میشه بعد به صورت شیش لایری کامپوزیت میشه که تازه وارد فتوشاپ میکننش و با اون نور و بقیه رو تنظیم میکنن.نور پردازیشم یک daylight سادس.

آخرین ویرایش:

Active Member
حالا که پیچیده نیست یه آموزش درست کن ببینیم چطوریاست؟

دوست عزیز منم هر کی ازم میپرسه اینجوری بهش میگم و میگم این مرحلش هست.من میخوام جوری که برای کلیه بچه های سایت قابل فهم باشه نه اینجوری رندری رو که کلی مراحل داره و هر کسی نمیتونه این نوع رندر رو بگیره رو با یه خط توضیح بدی بعد هم بگی چرا پیچیدش میکنی ساده اس نه اینطوریا که میگی نیست و هر کاری حساب کتاب خودش رو داره.

LinkinForEver

روی چشم ! .:BehzAd:. عزیز فقط این روزا سرم شلوغه ولی سعی میکنم یه فیلم آموزشی بزارم . با مکس یا سافت ایمیج ؟ چه صحنه ای معماری خوبه ؟؟؟؟ :)

LinkinForEver

آقا اینو با مکس و منتال ری ساختند حال می کننین به این میگن رندر . زمان رندرش 26 ساعت طول کشیده !!!!!! واااااااوووووووو!!!:shock:
sh_0122_066.jpg

loom_film_HD_002.jpg

مال فیلم LOOM هه !!!

LinkinForEver

اینا همه با مکس و منتال ریه میدونم بی ربطه ولی خواستم یه اطلاعی داده باشم . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا