این مدل لپ تاپ تا چقدر میتونه رم رو ساپورت کنه؟

با سلام من تجربه زیادی راجع به سیستم های 64 بیتی و لپ تاپ ندارم ولی تصمیم گرفتم لپ تاپم رو ارتقا بدم مشخصات کامل لپ تاپ هم اینه: لطفاً راهنمائی کنید که تا چه حدی میتونم رم بخرم آیا میتونم 16 گیگ رم روش نصب کنم؟

CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz 2.13GHz X64
2130 Frecventa procesor :MHz
FSB: MHz 1066
3072 Cache L2 : KB

Graphic :Geforce GT 230M/PCI/SSE2

Memory Dual Channel 4GB DDR3 (2X2GB)

HDD:500GB

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام من تجربه زیادی راجع به سیستم های 64 بیتی و لپ تاپ ندارم ولی تصمیم گرفتم لپ تاپم رو ارتقا بدم مشخصات کامل لپ تاپ هم اینه: لطفاً راهنمائی کنید که تا چه حدی میتونم رم بخرم آیا میتونم 16 گیگ رم روش نصب کنم؟

cpu: Intel(r) core(tm)2 duo cpu p7450 @ 2.13ghz 2.13ghz x64
2130 frecventa procesor :mhz
fsb: Mhz 1066
3072 cache l2 : Kb

graphic :geforce gt 230m/pci/sse2

memory dual channel 4gb ddr3 (2x2gb)

hdd:500gb

دو عامل محدود کننده وجود داره :

1- تعداد اسلات های حافظه در مادربورد لپ تاپ که تعیین کننده تعداد ماژول های حافظه ای است که می توانید
نصب کنید. در لپ تاپ شما دو اسلات حافظه وجود داره که الان در هر کدوم یک ماژول 2 گیگابایتی نصب کرده اید.

2- حداکثر ظرفیت ماژول های حافظه ddr3 که مادربورد پشتیبانی می کند و یا در بازار موجود است. لپ تاپ شما
از ماژول های حافظه حداکثر 4 گیگابایتی پشتیبانی می کند، یعنی می توانید حداکثر دو ماژول 4 گیگابایتی را
در لپ تاپ تان نصب کنید که جمعا می شود 8 گیگابایت.

طبیعتا نصب کردن 16 گیگابایت حافظه در این لپ تاپ امکان پذیر نیست.

اگر منظورتون اینه که آخرین حد حافظه های دی دی آر 3 که توی بازار موجوده 4 گیگابایته من با این محدودیت مشکلی ندارم و رم 8 گیگابایتی به صورت تک اسلات رو به راحتی میتونم تهیه کنم میخواستم ببینم اگه دوتا 8 گیگابایتی دی دی آر 3 هم بزارم بازم کار نمیکننه؟

the_king

مدیرکل انجمن
اگر منظورتون اینه که آخرین حد حافظه های دی دی آر 3 که توی بازار موجوده 4 گیگابایته من با این محدودیت مشکلی ندارم و رم 8 گیگابایتی به صورت تک اسلات رو به راحتی میتونم تهیه کنم میخواستم ببینم اگه دوتا 8 گیگابایتی دی دی آر 3 هم بزارم بازم کار نمیکننه؟

نه، منظورم موجودی بازار نبود، اونطور که در مشخصات سخت افزاری لپ تاپ شما نوشته، مادربورد صرفا تا ماژول های
4 گیگابایتی رو پشتیبانی می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا