این رو ببنید و نظر بدید من برام سوال شده ببنید و برای من توضیح بدید ممنون
H-assan Well-Known Member Oct 24, 2004 #1 این رو ببنید و نظر بدید من برام سوال شده ببنید و برای من توضیح بدید ممنون
A a Truth Seeking Active Member Oct 24, 2004 #2 به نظر من كه ... اصلا بي خيال كي نظر من رو خواست. ولي من اصلا ارزشي براي اين جور روش ها قايل نيستم.
Maxton Active Member Oct 25, 2004 #4 مگه چیه؟خب طرف یه سی دی اموزشی زده هر کی دوست داشته باشه می خرش..البته این کارا(تجارت الکترونیک)خیلی چرته البته تو ایران...
مگه چیه؟خب طرف یه سی دی اموزشی زده هر کی دوست داشته باشه می خرش..البته این کارا(تجارت الکترونیک)خیلی چرته البته تو ایران...
S siavash-tanha Well-Known Member Oct 26, 2004 #5 اگه اينجور اينا ميگن پس حتما خودشون ديگه ميلياردرن مخلصم
M Mahmoodi کاربر مهمان Oct 26, 2004 #6 بله اينطور درآمدهايي هست اگه اينقدر راحت بود پول توش بود كه اين آقا نميومد سي دي آموزشي بزنه بفروشه بيشتره اينا تبليغات هست قربانه شما علي
بله اينطور درآمدهايي هست اگه اينقدر راحت بود پول توش بود كه اين آقا نميومد سي دي آموزشي بزنه بفروشه بيشتره اينا تبليغات هست قربانه شما علي
E EHSAN_J Active Member Oct 27, 2004 #9 يه مدل كلاه برداري جديد است 11 هزار تومن براي اين سي دي خيلي خوبه
Mikhak Active Member Oct 27, 2004 #10 اگه اين واقعي بود ديگه همه كارو زندگيشونو ول ميكردن بعد از همينجا پول در مياوردن ديگه ----------------- سينا
اگه اين واقعي بود ديگه همه كارو زندگيشونو ول ميكردن بعد از همينجا پول در مياوردن ديگه ----------------- سينا