این فقط یک پیشنهاده!!!

نظر شما چیه؟

• مخالفم

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    5

WindowsLab

Member
سلام،
این فقط یک پیشنهاده!!!

با توجه به رشد فوق سریع شبکه های اجتماعی مثل اینجا و بحث رقابتی شدن سایت ها و افراد و درواقع تیم کشی سایت ها(مثلا رقابت انلاین «تیم برنامه نویسی سرور ساید مجید آنلاین» با «تیم برنامه نویسی سرور سایت فلان سایت») شاید این نیاز احساس بشه که افراد عضو سایت صاحب امتیاز ،شوند, یعنی بتوانند یک مطلب حرفه را تائید و یک مطلب غیرصحیح را رد کنند. این تائید یا رد می تواند بین چند گزینه محدود یا آزاد باشد (بستگی به نوع سیاست راهبردی سایت دارد).

این قابلیت چندین مزیت دارد،:
مثل :کاهش پست های تشکر(مثلا : WindowsLab جان دستت در نکند!!!)
مثل :کاهش پست های اعتراض(مثلا : WindowsLab خدا مرگت بده!!!)
مثل :می روی توی یک سایت ازت سئوال می کنن چقدر بلدی؟ ، جواب می دی امتیازم تو مجیدآنلاین100 به علت این لینک (صفحه عملکرد ، نمودار صعود و نزول ،علل تائید یا رد و ....) و علل دیگر.

خلاصه این کار برای تیم فنی مجیدانلاین مثل نوشیدن آب لیوانی که توی دستِ !!
این فقط یک پیشنهاده و برای چنین سایت حرفه ای احساس نیاز میشه (از جانب خودم گفتم!!!).

خلاصه مجید و مجیدانلاینی ها باید همواره با همه فرق کنند، امیدوارم هر کجا هستید موفق و موید باشید.
WindowsLab

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد جالبی هستش... میشه روش فکر کرد
اما اجراش زمان بر خواهد بود

مجید

P.A.Y.T.O.N

Active Member
جالبه ولي كار زياد داره ... مثلا بگي من امتيازم تو مجيد 100 هست اونم يه چيز ديگه جواب ميده!! :ي
منظورم اينه كه بايد يه استاندارد ثابت بين همه باشه....

WindowsLab

Member
سلام:
اگه کار جدیدی هستش شما استاندارد اون رو تعیین کنید ،اون هم می شه با نظر سنجی از توی همین سایت برای معیار ها و ملاک های استاندارد سازی شروع بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا