این سی دی های ما چی شد؟

crycafe

Active Member
سلام آقا مجید
جناب این سی دی های ما چی شد؟
کفیدم
شبا خوابم نمیبره:-?
5شنبه این خانومه زنگ زد ازم آدرس و اینا هم گرفت
قرار بود با پست پیشتاز فرستاده بشه
هنوز خبری نیست :cry:

آره بابا ! اسمش غلط انداره ! آدم فکر میکنه که پیشتاز یه روزه میرسه ولی 1 هفته طول میکشه ! :d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ساناز جان اگر اين موضوع رو تو اون تاپيكي كه امير لينك داد مطرح كرده بودي خودم پيگير كار ميشدم.
157fs245579.gif

ولي اينجا رو تا همين الان نديده بودم.

در مورد سي دي شما از كدوم شهر هستي؟

چون متاسفانه بخاطر بدقولي اداره پست محصولاتي كه براي شهرستانا (بجز تهران و مشهد) فرستاده ميشه يكمي دير دست بچه ها ميرسه. من اين موضوع رو با آقا مجيد هم در ميون گذاشته بودم و ايشون گفتن كه اولا از بچه ها عذرخواهي كن دوما اينكه بگو اگر يكمي بيشتر صبر كنن محصولشون حتما دستشون ميرسه.
bebe-cigogne-38.gif

متاسفانه بخاطر اين موضوع كارتاي سوخت و همينطور بدقولي اداره پست اين مشكل بوجود اومده.
bebe-qui-pleure-2.gif

به هر حال اميدوارم محصول به دستت برسه و ازش استفاده كني.
127fs3763191.gif

h.khafan

Active Member
مشکل از اداره پست نیست. مشکل از این سایت پرداخته !

من که هر وقت از مشهد برام چیزی میفرستن حد اکثر 1 روزه میرسه. (3/4 بار که من از مشهد بسته داشتم اینجوری بود.)

ولی وقتی از مجید انلاین خرید کردم (که خوب اونم تو مشهده دیگه.) حدود یک هفته طول کشید. که البته میشد از دستشون شکایت کرد که نمیصرفه (منظورم مجید انلاین نیست ها ! پرداخت رو میگم.). خودشون تو فاکتوری که میاد نوشتن حد اکثر تا فلان روز باید برسه ولی ماله من 2 روز بعد از اون رسید.

خلاصه اینکه اگه یه نفر به صورت معمولی بره پست خونه و پست کنه خیلی زورد تر میرسه.

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
همونطوري كه دوستان گفتند اين مشكل متاسفانه از شركت پرداخت هستش..
متاسفانه شركت رهنما كه باني اين سيستم هستش واقعا سيستم مسخره و افتضاحي درست كردن !
ما كه ازشون ناراضي هستيم ولي مجبوريم كار كنيم باهاشون...

ما بسته رو حداكثر بعد از 24 ساعت از سفارش ارسال ميكنيم اما اصلا حساب كتاب نداره كه كي به دستتون برسه ..
اما معمولش بين 4 روز تا 10 روز هستش

در هر صورت مشكلات خودتون رو با بخش تماس با ما فروشگاه اينترنتي در ميان بگذاريد من اصلا در جريان فروش نيستم:
http://shop.majidonline.com/contact.php

مجيد

crycafe

Active Member
بالاخره رسید :D
از همگی ممنون
از سارا جان و آقا مجید هم ممنونم
چه میشه کرد دیگه
ایرانی هستیم و خلق ایرانی داریم :oops:
به قول رئیسم تاخیر نمک کار ایرانی هاست :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا